Netgear Arlo VMS4230

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Netgear Övervakningskameror (12)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  Jag inhandlade denna från webhallen för ca 1 vecka sen då den kostade 4.490:- vilket var ett ganska stort prisfall så då passade jag på. Det som lockade var i första hand 2 vägs kommunikation och siren. Jag har utöver det även konfigurerat geofencing, d.v.s att kamerorna skall vara avstängda när min och frugans telefoner är i närheten av huset. Jag har dock inte hunnit prova att detta funkar än.

  Här kommer lite plus och minus som jag har sett hittills men reserverar mig lite då jag inte haft den så länge än.

  + Enkel installation som gick på ett par minuter. Man synkar kamerorna mot bas stationen och sen är det klart. Även att sätta upp kamerorna är lätt då man skruvar dit en metallplatta som med magnet fäster kameran och man kan lätt vinkla den etc.
  + 7 dagar moln lagring ingår av ditt inspelade data och det bara funkar direkt,men du behöver skapa upp ett konto hos netgear. Man kan även koppla en disk med usb till basstationen och spara datat lokalt
  + Från appen på telefonen kan man göra allt, även starta igång sirenen samt att prata via 2vägs kommunikation med personer som rör sig vid kamerorna.

  - Ett STORT minus är att sirenen sitter i basstationen, och den är ju varken vattentät eller trådlös så tyvärr blir det svårt att skrämma bort eventuella objudna på utsidan, och detta var ett stort minus för mig. Ljudet är dock väldigt starkt och obehagligt.
  - Rätt ofta så uppfattas enheten som offline av appen på telefonen fast den inte är det, man får då logga av och på, biland ett flertal gånger innan appen uppfattar den som online.
  - (uppdaterat)Många har klagat på att Geofencingen inte fungerar för fler än 1 person på deras forum, även om man har fler telefoner kopplade. Det kopplas ihop genom att man skickar en inbjudan från appen till någon som sedan skapar upp ett eget arlo netgear konto och dettta syns sen på "primär" kontots status sida. Jag återkommer hur detta funkar när jag har testat.
  Jag har nu provat den och det funkar som det skall. När varken min eller frugans telefon är hemma så ändras läge. Jag har även lagt in aktiverat läga på natten trots att telefonerna är hemma så det funkar bra att schemalägga.
  5 mån sedan
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  Köpte för kampanjpris 4500kr. Blir då 2250kr per kamera som är ungefär samma som konkurrenterna. För tillfället var det denna produkt som hade samtliga tre för mig viktigaste funktionerna. Larmsiren, tvåvägskommunikation och geofencing.
  Jag är nöjd som helhet. Jag har mina två kameror ute på fram och baksida. Bra bild dag som natt. Att ljudet även spelas in gör känslan mycket bättre när man kollar av inspelade klippen eller livekamera. Kommer sannolikt utöka med fler kameror framöver.
  Riktigt bra med 1 vecka gratis molntjänst och möjligheten att spara lokalt på egen hårddisk kopplad till centralmodulen (har inte testat). Hade varit omöjligt att behöva fånga varje rörelse live. Bra batteri också. Har haft dem ett tag och testat en hel del utan att batterinivåstatusen visar någon sänkning. Laddare medföljer.
  Några minus finns såklart men mest mjukvaromässiga.

  Sammanfattar plus o minus:
  +Larmsiren (aktiveras med app eller automatiskt)
  +Tvåvägskommunikation
  +Geofencing (känner av när din telefon finns nära och stänger av kamerorna, det går att vara flera kopplade användare och kombinera med tidsschema för tvingad på/av)
  +ljud och högtalare på varje kameraenhet
  +bra bild
  +bra mörkerseende
  +gratis molnlagring 1v
  +möjlighet att lagra lokalt
  +uppladdningsbara kameror

  -ibland fördröjning på att kameran noterat rörelse, går man förbi är man halvvägs förbi. Inte alltid dock.
  -går inte ställa in på kamerabilden vilka områden som ska notera rörelsen
  -fördröjning i ljud och bild. Kan vara pga mina kameror sitter en bit från centralmodulen med golv och yttervägg emellan.
  -geofencing buggar lite. Fruns telefon visar "ej i zoon" fast den är det ibland. Jag får spara om inställningarna.
  -lätta att plocka ner av obehörig. Stöldrisk.

  Rekommenderas
  4 mån sedan