Netgear Arlo Pro VMS4230

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Netgear Övervakningskameror (18)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.62)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Jag inhandlade denna från webhallen för ca 1 vecka sen då den kostade 4.490:- vilket var ett ganska stort prisfall så då passade jag på. Det som lockade var i första hand 2 vägs kommunikation och siren. Jag har utöver det även konfigurerat geofencing, d.v.s att kamerorna skall vara avstängda när min och frugans telefoner är i närheten av huset. Jag har dock inte hunnit prova att detta funkar än.

  Här kommer lite plus och minus som jag har sett hittills men reserverar mig lite då jag inte haft den så länge än.

  + Enkel installation som gick på ett par minuter. Man synkar kamerorna mot bas stationen och sen är det klart. Även att sätta upp kamerorna är lätt då man skruvar dit en metallplatta som med magnet fäster kameran och man kan lätt vinkla den etc.
  + 7 dagar moln lagring ingår av ditt inspelade data och det bara funkar direkt,men du behöver skapa upp ett konto hos netgear. Man kan även koppla en disk med usb till basstationen och spara datat lokalt
  + Från appen på telefonen kan man göra allt, även starta igång sirenen samt att prata via 2vägs kommunikation med personer som rör sig vid kamerorna.

  - Ett STORT minus är att sirenen sitter i basstationen, och den är ju varken vattentät eller trådlös så tyvärr blir det svårt att skrämma bort eventuella objudna på utsidan, och detta var ett stort minus för mig. Ljudet är dock väldigt starkt och obehagligt.
  - Rätt ofta så uppfattas enheten som offline av appen på telefonen fast den inte är det, man får då logga av och på, biland ett flertal gånger innan appen uppfattar den som online.
  - (uppdaterat)Många har klagat på att Geofencingen inte fungerar för fler än 1 person på deras forum, även om man har fler telefoner kopplade. Det kopplas ihop genom att man skickar en inbjudan från appen till någon som sedan skapar upp ett eget arlo netgear konto och dettta syns sen på "primär" kontots status sida. Jag återkommer hur detta funkar när jag har testat.
  Jag har nu provat den och det funkar som det skall. När varken min eller frugans telefon är hemma så ändras läge. Jag har även lagt in aktiverat läga på natten trots att telefonerna är hemma så det funkar bra att schemalägga.

  Uppdatering 2.
  Geofencingen är fortfarande inte 100% efter ett par månaders användning tyvärr och filmar när man är hemma och geofencingen skall känna av detta. Dock så har div. programuppdateringar gjort att kamerornas status är korrekt uppdaterat och dom inte ses som offline när dom inte är det. Även problem med att kolla live etc på arlos website har åtgärdas och fungerar nu i dom "vanligaste" browsers.
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  9 mån sedan
  Köpte för kampanjpris 4500kr. Blir då 2250kr per kamera som är ungefär samma som konkurrenterna. För tillfället var det denna produkt som hade samtliga tre för mig viktigaste funktionerna. Larmsiren, tvåvägskommunikation och geofencing.
  Jag är nöjd som helhet. Jag har mina två kameror ute på fram och baksida. Bra bild dag som natt. Att ljudet även spelas in gör känslan mycket bättre när man kollar av inspelade klippen eller livekamera. Kommer sannolikt utöka med fler kameror framöver.
  Riktigt bra med 1 vecka gratis molntjänst och möjligheten att spara lokalt på egen hårddisk kopplad till centralmodulen (har inte testat). Hade varit omöjligt att behöva fånga varje rörelse live. Bra batteri också. Har haft dem ett tag och testat en hel del utan att batterinivåstatusen visar någon sänkning. Laddare medföljer.
  Några minus finns såklart men mest mjukvaromässiga.

  Sammanfattar plus o minus:
  +Larmsiren (aktiveras med app eller automatiskt)
  +Tvåvägskommunikation
  +Geofencing (känner av när din telefon finns nära och stänger av kamerorna, det går att vara flera kopplade användare och kombinera med tidsschema för tvingad på/av)
  +ljud och högtalare på varje kameraenhet
  +bra bild
  +bra mörkerseende
  +gratis molnlagring 1v
  +möjlighet att lagra lokalt
  +uppladdningsbara kameror

  -ibland fördröjning på att kameran noterat rörelse, går man förbi är man halvvägs förbi. Inte alltid dock.
  -går inte ställa in på kamerabilden vilka områden som ska notera rörelsen
  -fördröjning i ljud och bild. Kan vara pga mina kameror sitter en bit från centralmodulen med golv och yttervägg emellan.
  -geofencing buggar lite. Fruns telefon visar "ej i zoon" fast den är det ibland. Jag får spara om inställningarna.
  -lätta att plocka ner av obehörig. Stöldrisk.

  Rekommenderas
 • Alla omdömen

  Sorterat efter datum

 • Ganska bra
  2 mån sedan
  Har testat i ett par veckor nu, om än bara inomhus, och kommit fram till följande:

  +
  Supersimpelt att installera
  Mycket lättanvänd app
  7-dagars gratis lagring i molnet, yay
  Schysst vidvinkel
  Stöd för IFTTT
  Helt trådlöst (med batteri som nackdel)

  -
  Dålig upplösning/bildkvalité
  Dålig ljudkvalité ut i kamerorna
  Mycket latency i överföringen
  Endast eventbaserad inspelning
  Endast 10 sek inspelning vid motion detection
  Inget stöd för aktivitetszoner
  Webbgränssnittet använder flash
  Endast batteri som alternativ utomhus (med trådlöst som fördel)

  Framförallt stör jag mig på den dåliga upplösningen/bildkvalitén, personen som filmas måste nästan gå ända fram till kameran för att kunna säkert identifieras och då håller det knappast juridiskt i en domstol. Förmodligen är det bättre med Arlo Pro 2 med sin högre upplösning, men då pratar vi en annan prisklass där jag (enligt min mening) kan få bättre lösningar för samma eller lägre pris.

  Jag tänker returnera produkten och istället köra ”riktig” videoövervakning med Synology Surveillance Station som finns bundlat i min NAS, och köpa till ett gäng Hikvision-kameror på 4 MP. Inte lika lätt att komma igång som med Arlo, men jag får fler kameror med avsevärt bättre kvalitet för samma pris. Samt mer funktionalitet och flexibilitet.

  Hade bildkvalitén varit bättre hade jag övervägt att behålla Arlo pga enkelheten.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  ela familjen är glad över detta övervakningssystem. Man kan lämna hemmet eller gå och sova och känna sig trygg. Det är lätt att använda via appen till mobilen och ett stort plus är att den även är stilren och snygg vilket är viktigt för mig. Rekommenderar detta system till alla
 • Omdömet levereras av

  Dålig
  3 mån sedan
  Har använt netgear arlo pro i några veckor och är väldigt nöjd. Den är lätt att installera och använda. Bilderna syns väldigt tydligt även när det är mörkt. Det är bara att installera arlos app och man ser bilderna, live video, kan starta larmet eller tala i mikrofonen. Allt fungerar väldigt fint.
 • Utmärkt
  3 mån sedan
  Bra !
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  3 mån sedan
  Det var väldigt smidigt att installera kamerorna och en enkel och användarvänlig app. Kamerorna har skarp bild och lång räckvidd. Ett stort plus är också att det är lång batteritid. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med att ha Arlo PRO kamerorna hemma! Rekommenderar verkligen detta övervakningssystem.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Jätte nöjd! Enkel att instagram och använda. Bra bild och enkel att spara
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  3 mån sedan
  Jätte smidigt att installera. Trådlösa så kan enkelt sättas eller flyttas där man vill. Väldigt känsligt det ser allt och reagerar på minsta rörelse. Det är även bra ljud på filmerna som kameran spelar in och man hör tydligt vad som sägs. Fungerar även jättebra i mörker och är lika känsligt då. Känns tryggare på något vis än vårt andra hemlarm man har mer koll själv. Vet att många i min närhet har detta men jag är otekniskt så inte vågat köpa det innan. Men verkligen ett smidigt och lättmanövrerat system och bra kvalitet på filmer och ljud! Högsta betyget från oss och ett måste i var mans villa skulle jag säga!
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  3 mån sedan
  Riktigt bra och smidigt övervakningssystem! Kamerorna var enkla att installera till och med för en annars ganska teknikusel person. Allt live streamas och går att följa på din mobil eller padda.
  Kameran är sladdlös, tål alla typer av väder och har mörkerseende vilket är toppen när man bor i detta mörka land. Jag känner mig mycket trygg i mitt hem med detta system. Rekommenderas till alla husägare!
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  3 mån sedan
  Sjukt smidig installation och många inställningar via appen. kamerorna sitter ute och klarar miljön imponerande bra. snö, regn och minusgrader, inga problem. det ingår frilagring av inspelningar i molnet (7 dagar bak i tiden). man kan även koppla på extern hårddisk för inspelning.
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  3 mån sedan
  Vi är jätte nöjda med arlo. Lätt att både installera och använda. Vi har en kamera ute och en inne, vi följer vad som händer genom appen i två olika telefoner. Bra bildkvalité! Jag gillar den stilrena och enkla designen på kamerorna. Stort plus att man kan se och höra live, samt kolla tillbaka på de inspelade sekvenserna. Högsta möjliga betyg, vi är supernöjda!
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Otroligt smidig installation och att komma igång med kamerorna. Nu har vi stekoll på vem som rör sig utanför vår ytterdörr samt om dottern gör något bus i sitt rum på övervåningen :)
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Gör allt som jag vill att en övervakningskamera ska göra.

  • Notiser till mobilen vid rörelse, eller ljud om jag har det inställt.

  • Sparar inspelade videos i sju dagar till molnet. Gratis!
  Kan dessutom koppla en extern hårddisk till basstationen.

  • Kamerorna är lätta att flytta då de är sladdfria. Inte som andra kameror som man monterar upp som sedan sitter. Kan använda dem både inomhus och utomhus. Så länge de har kontakt med basstationen.

  Det finns kameror med bättre kvalitet på inspelningarna men för mig räcker detta gott och väl. För mig var det viktigaste de de ovan nämnda sakerna.

  Fyndade på Black Friday för 3490:-
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Fungerar som det är tänkt, världsklass!
  Köpte på Webbhallen för 3490kr
 • Knappt godkänd
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Smidigt med laddningsbara batterier och inga sladdar men det har sitt pris då de batteridrivna Arlo-kamerorna saknar möjlighet att begränsa vilka delar av bilden som skall reagera på rörelse. Dvs, man får larm på allt inom kamerans breda synfält och inte bara dörren + trappan t.ex.
  Däremot ska nya Arlo Pro 2 ha denna möjlighet men bara om man ansluter nätsladd till respektive kamera varvid de förstås inte blir lika smidiga längre och då även kan jämföras med andra billigare nätanslutna kameror.
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Köpte den här för att få koll på vad som händer på främst baksidan av huset och avskräcka genom att det finns kameror. Tänker också utöka till landstället framöver.
  Varför jag köpte den här produkten var för att jag slapp hålla på och dra kablar genom hela huset för ett "riktigt" larmsystem.

  Installationen var en dröm. Det tog bokstavligen mycket längre tid att packa upp allt ur kartongerna än det tog att installera det. Man kopplade ihop basstationen, satte in batterierna och tryckte på två knappar så var man live. Jag tycker att Netgear borde få utveckla all IT framöver.

  Det finns många bra kommentarer om detta system från andra som går in i mer detalj än vad jag kommer att göra, men detta system är helt suveränt om man vill ha en enkel övervakning som är just fokuserad på enkelhet. Sätt igång systemet på nolltid, placera ut kamerorna var du än vill ha dem och du är uppe. Helt suveränt.

  Detta system kanske inte kan mäta sig med proffsystem som har koppling till larmfirmor och hej och hå. Men detta räcker nog för väldigt många att övervaka sin tomt och kunna visa upp att man gör det. Kanske att jag saknar upplösningen på 1080p men det förstår jag är på väg i Arlo pro version 2.
  Tycker detta är riktigt bra.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Lätt att använda, lätt att koppla upp, tydlig och klar bild och bra ljud. Mycket plus att du kan fixa det med magneten. Nackdelen, som också är anledningen till att det inte fick den högsta poängen är att det faller ut lite när vi har använt det som barnvakter. Enheterna går alltför ofta i offline-läge ska användas för vår del arbete med. Några mycket släpar på du delar med enheten, men på huvudenheten endast om 2-3sek eftersläpning.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Det bästa var att man kunde ansluta kameran rätt upp mot telefonen och få direkta meddelanden. Med tanke på att jag har två barn, är mycket viktigt för mig säkerhet. Ser att hennes dotter kommer hem säkert från skolan varje dag, och jag kan också kommunicera med henne via telefon jag tycker är otroligt! Kvaliteten är också helt underbart, mycket tydligt.
  Det är också mycket bra att man kan bygga vidare på overvåginksystemet och uppgradera flera kameror. Något som vi ska göra när vi flyttar till ett större hus.

  Denna kamera Jag kommer att rekommendera till alla som jag känner behöver övervakning för att deras hem!
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Ett nav ansluter till din router hemma medan kamera du kan sätta var du vill, inomhus eller utomhus. Mycket enkel och snabb installation. Bra mörkerseende och god kvalitet tvåvägskommunikation gjort detta till en mycket spännande övervakningskamera. Intuitivt app för att hantera övervakning och bildkvalitet, ljud och batteri. När vi kommer att vara borta under en längre tid ger oss ökat förtroende för att ha dessa kameror installerade hemma. Genom att flytta får ett meddelande på telefonen och du kan kontrollera levande visnign eller inspelning app. Den bästa produkten jag har testat hittills i övervakningen. Endast con jag kan se är att kontakten i navet sätta lite dåligt och hoppade genom att trycka ringen. Men allt som allt är detta en produkt som är mycket rekommenderas! Valuta för pengarna.
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Grymt lösning! Det var mycket lätt att installera och var klar att använda på nolltid. Vi har en kamera på ytterdörren och en insida som gör oss ha en överblick över hunden när vi är borta på jobbet, etc.
  Vi får ett meddelande på telefonen när en av kamerorna registrerar rörelse och kan sedan visa video som visar vad som händer. För att vi inte ska bli störd av alltför många anmälningar från kameran inne vad vi aktiverade detta är endast för perioder varje dag där vi inte är hemma. Också mycket bra att man kan kommunicera verbalt med kamerorna. Detta har varit en stor hjälp när vi hade att skriva ut en kort resa och inte blivit givna budskap till barnen. När de sedan komma hem till tomma hus kan vi ge budskapet om där vi med hjälp av kameror. Ljudet är oklanderliga och appen kommer att få höra en väl vad som sägs i den andra änden. Batteritiden är stor.
  Appen är enkel att använda och det var lätt att få ställa upp systemet och anpassade inställningar så vi vill ha det. Vissa trial and error i början, men det tog inte lång tid innan vi hade det precis som vi vill ha.
  Detta är verkligen rekommenderas till alla som är ute efter övervakning.
 • Dålig
  4 mån sedan
  Detta var en dyr och lite användbar produkt, vi köpte en typ som gick på batteriet, som kan förändras, batterier var av en ganska dyr typ så vi slutade att sluta använda kameran. Användargränssnittet var också mycket liten användarvänlig. Fältprospektering mycket att komma dit du vill och vi kunde bara se bilder från samma månad. Dvs 2 februari så att du kan bara se bilder från den 1: a och 2 februari och ingen antagning från januari. Det kan mycket väl vara så att de har ändrat användargränssnittet eftersom vi använde detta, men jag är säker på att det finns bättre alternativ.

  Det bör åtminstone vara möjligt att få in ett uppladdningsbart batteri.