The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Switch)

The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Switch)

 • Genre: Äventyr, Strategi, RPG, Fantasy, Pussel
 • Rek. åldersgräns: 12 år
 • Lanseringsår: 2017
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Switch)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

4.5 av 5 stjärnor

Baserat på 46 omdömen

Sorterat efter datum
2018-11-27
  k
  kokosnoten(26 omdömen)
  BÄST!
  2018-06-25
   b
   bonesson(5 omdömen)
   Välgjort spel, roligt att upptäcka vilka finesser som nintendo bakat in i spelets fysikmotor. Öppna världen och dess dungeons är dock enligt mitt tycko väldigt tråkiga och faller långt under vad man skulle exempelvis kunna förvänta sig med ett Elder scrolls spel eller ett Fallout. Spring omkring i världen, hitta ett läger med fiender, förstör två av dina vapen för att rensa lägret, loota två nya vapen ur kistor, leta efter dungeons, hoppa ner i en dungeon som ser nästan identisk ut som alla andra dungeons i spelet och klara av ett pussel, få en soulstone. -Repeat. Spelet känns som en enda stor grind som knappt inte leder någon vart. Storyn, som knappt märks av efter man gjort klart tutorial är gravt överskattad. Vill du verkligen ha ett openworldspel med Zelda som går att pressa ut några timmar ur till din allaredan köpta switch, kör på. Letar du efter en anledning att köpa en switch och är van vid/förväntar dig ett stort välgjort openworldspel som till ex. PC, PS så behåll stålarna.
   2018-05-12
   Redigerades 2018-05-16
    Narokath(10 omdömen)
    Ett väldigt unikt Zelda som fungerar riktigt bra. Dock tråkig voice acting och alldeles för repitiva miljöer i både "Tempel" och Shrines. Kan ta en stund att lära sig kontrollerna. Musik är det inte gott om i huvud taget. Den är repitiv och låter oinspirerad, i jämförelse med alla andra Zelda spel. Jag förstår att dom försökte ta serien i en ny riktning men för mig så misslyckas spelet på musik fronten. Hur som helst, det spelet gör bra, gör det extremt bra!
    2018-03-28
     D
     David Del Piero(16 omdömen)
     Bästa spelet någonsin. Helt sinnessjukt hur välpolerat det är. Ren nintendo-magi
     2018-02-08
      n
      nicam(15 omdömen)
      Hade skyhöga förväntningar men detta spel förtjänar utan tvekan all prestige det fått. Enorm frihet och uppmuntrar nyfikenhet på ett genialiskt sett. Och vad man är få för sig att utforska mötes man av tillfredställelse. Varje detalj och animering är genomtänkt och ingenting känns halvdant. Man blir uppslukad av den stora världen och känner sig aldrig begränsad. Samtidigt precis lagom utmanande. Det bästa spelet jag någonsin spelat. Flickvännen tycker för övrigt samma sak...
      Sida 2