Oppo UDP-203

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Oppo Blu-ray-spelare (14)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.92)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  Ur kvalitetssynpunkt så är det en fantastisk maskin, men det är ett par saker som saknas för att den ska få fullt betyg:

  Det ena är att den saknar appar för de vanligaste streamingtjänsterna, t.ex. Youtube, Netflix och Svt Play.
  Det andra är att den inte minns var i filmen man stängde av om man stoppar in en annan disc emellan. Den funktionen fanns både på min gamla blu-ray Samsung BD-J7500, och även på min ännu äldre Pioneer dvd-spelare.

  Är dessa saker inte viktiga för dig, ja då finns det ingenting att fundera på. Köp!
  28 dagar sedan
 • Perfekt
  Bra
  1 mån sedan
 • Utmärkt
  Detta är en fantastisk maskin. Som andra har nämt är kvaliteten hög gällande både spelaren och fjärrkontrollen. Fjärrkontrollen är bakgrundsupplyst och tänds när du lyfter upp den, vilket är någonting jag bara älskar. Dock är den väldigt känslig, så det räcker att du ställer någonting på bordet så tänds den om du inte är försiktig. Knapparna på fjärrkontrollen är mycket sköna och exakta, och det finns upphöjningar på vissa knappar som gör att du alltid vet var du har fingrarna. Fjärrkontrollen är stor och mäktig men ligger extremt bra i handen och ger dig snabb kontroll över allt du behöver göra. Byta ljud eller undertext gör du med ett knapptryck. Spelaren reagerar väldigt snabbt på fjärrkontrollen och ge respons omedelbart. En funktion som jag tycker är väldigt bra är Pure Audio-knappen, som stäng av bildkortet helt. Perfekt för mig som bor i en liten lägenhet med dålig luft, och behöver öppna fönstret ibland. Då trycker jag på Pure Audio-knappen, öppnar fönstret och går till hemmakväll och fyller på godisförrådet. Det blir helt mörkt i lägenheten och inga djur finner sin väg in.
  Ljudet är otroligt mäktigt, först filmen jag spelade upp så satt jag som ett barn på julafton. Spridningen på ljudet är som dag och natt jämfört med Netflix, och då använder jag inte ens Atmos. Nu har jag aktiverat Atmos och det låter helt osannolikt bra. Fladdermössen i Batman v superman flyger runt dig på ett sådant sätt att du tror att du är där. Bildkvalitén är kanon! Jag har en Samsung UE55KS9005 (blir inte bättre än så) och en Onkyo TX-RZ800 (med pass-through) och 4K ser fantastiskt ut. Vanliga 1080p ser dock nästan lika bra ut, har faktiskt svårt att se skillnad. Kan vara att Oppon är så bra på att skala upp (för skillnaden märks betydligt mer via Netflix).
  DLNA-funktionen är bra, men lämnar lite att önska. Spelar man upp en CD-skiva så funkar gapless playback, det gör det dock inte via nätverk. Mycket trist, men kanske fixas så småningom.
  2 mån sedan
 • Utmärkt
  Har denna stöd för HDCD som 105an har?
  3 mån sedan
 • Perfekt
  Det är en Oppo.. Need I say more?
  3 mån sedan
 • Utmärkt
  Riktigt fin spelare som osar kvalité.
  Snabb i menyerna och tyst vid uppspelning.
  Jag kan inte vara annat än supernöjd och rekommenderar denna spelare starkt!
  3 mån sedan
 • Utmärkt
  Fantastisk spelare, som leverar på både bild och ljudfronten.
  Spelaren känns gedigen och fjärrkontrollen kändes först lite stor, men man vänjer sig snabbt.
  Väldigt snabb och enkel i menyerna, och det känns tryggt att Oppo jobbar så mycket med att uppdatera mjukvaran för att se till att man verkligen får valuta för pengarna.

  + Bild och ljud i världsklass
  + Många inställningsmöjligheter för bilden
  + Klarar de flesta skivformaten
  +Tyst
  +Framtidssäkrad för Dolby Vision

  -Har ingen inbyggd klient för Netflix/HBO/Youtube
  -Priset, med tanke på att den kostar 599$ i staterna direkt från Oppo så är det lite saftigt med 9995:- via återförsäljare i Sverige. hade Oppo levererat till samma pris plus frakt så hade det blivit en 10:A

  Vill du ha det bästa just nu och blir inte avskräckt av priset, så finns det inget att vänta på.
  3 mån sedan
 • Utmärkt
  Inte hunnit testa så mkt. Än.
  Män bra flyt i bilden, snabb uppstart.
  3 mån sedan
 • Perfekt
  Har utmärk bild. Har spelat allt jag provat t.o.m. VCD (Video-CD) och det med den äran.
  Trots att det är ett hård komprimerat format fick jag en bra bild.
  Tyst mekanik. Har jordad kontakt vilket är ovanligt.

  Inga appar i den men en mycket bra spelare.
  3 mån sedan
 • Detta omdöme är under utredning
  3 mån sedan
 • Perfekt
  Fruktansvärt bra spelare.
  Gediget byggt, inget plastigt skräp. Jämfört med Oppo BDP-103 så upplever jag bilden som både skarpare och att den ger djupare färger även när man kör den till en 1080p källa. Startar upp och laddar filmerna mycket snabbare än 103'an också.

  Saknar dock appar som Netflix, Tidal osv men det gör mig inte så mycket då dessa appar finns i princip i alla maskiner idag och man kan enkelt koppla in t.ex en Chromecast eller Apple TV och då ändå utnyttja bild och ljudhanteringen från Oppon.

  Går även att göra regionsfri väldigt enkelt. Hela proceduren tar ca: 2 minuter.
  En helt fantastisk UHD spelare.
  4 mån sedan
 • Utmärkt
  Gedigen byggkvalitét och snabb i menyerna som vanligt! Kan just nu inte strippa bort HDR från Ultra HD bluray trots att de går ut med det. Återkommer efter några FW:)
  4 mån sedan