Google Home

Google Home

(26)
4(26 omdömen)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför
Google Home är en smart högtalare som använder Google Assistant. Högtalaren har inbyggd mikrofon så att du kan ge assistenten kommandon och flera Google Home kan kopplas ihop med andra Home-produkter inom samma nätverk. Google Home har svenskt språkstöd från den 24 oktober 2018. Tänk på att importerade exemplar kan sakna svensk nätadapter. Kolla noga att det medföljer rätt i köpet.
  • Bluetooth
  • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
  • Klockradio med alarm, Stöd för internetradio, Display …
  • Smart högtalare (virtuell assistent)
  • Bluetooth
  • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
  • Funktioner: Klockradio med alarm, Stöd för internetradio, Display, Minneskortsläsare, Mobilapp för styrning av funktioner, Stöd för multiroom, Inbyggd mikrofon, Dockningsstation för mobil/iPod
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför

4 av 5 stjärnor

Baserat på 26 omdömen

Sorterat efter datum
2019-04-07
l
lcfc(84 omdömen)
Saknar några funktioner som inte borde vara så svåra att implementera men väldigt nöjd ändå.
2019-03-28
d
df9517(47 omdömen)
Micen slutar att fungera ibland. Tveksam funktion än så länge.
2019-03-18
v
vadhettehan(32 omdömen)
Jag har två Home mini och en vanlig Home, jag är väldigt nöjd med båda modellerna. Denna modellen passar perfekt i mellanstora rum. Även om denna modellen är tre gånger så dyr så tycker jag att den är värd det, för det känns som att den har både bättre mikrofon (räckvidd) , snabbare respons och mycket bättre ljud. Dock kan det vara lite "overkill" att sätta denna modellen i ett litet sovrum eller endast som smart assistent.
2019-02-28
l
linuswetterberg(3 omdömen)
Fungerar klockrent, inga konstigheter alls. Har det tillsammans med IKEA's TRÅDFRI system samt chromecast, chromecast audio. Hela lägenheten är täckt och fungerar strålande! Ända minuset jag kan känna är att den inte täcker allt på svenska ännu och förstår inte ibland tydliga kommandon.
2019-02-22
p
probeb(72 omdömen)
Nöjd.
Sida 1