Jabra Elite Sport

Jabra Elite Sport

  • Hörlursdesign: In-ear
  • Trådlös
  • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)
Rank 45 i Hörlurar
Jämför pris på alla Jabra Hörlurar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Jabra Elite Sport

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Hörlursdesign: In-ear
  • Trådlös
  • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)

3.6 av 5 stjärnor

Baserat på 16 omdömen

Sorterat efter datum
2019-05-28
sentow(7 omdömen)
Bra ljud. Kopplar otroligt snabbt med mobilen. Ios. Kan ha "burken" i fickan med lurarna i och det ringer. Bara att öppna och stoppa i örat. Testat de olika kuddar och vingarna. Fick ont i örat i början men bättre nu. Något hård knappar att trycka. Sitter bra i örat vid fys. Otroligt bra app för träning.
2019-01-15
Redigerades 2019-03-14
O
Orrebagge(4 omdömen)
Har fått två ex som den vänstra luren inte laddas eller vad det kan bero på för den funkar när man köpt den, men sen efter ett tags användande så slutar ljudet att funka, sen funktionerna ( höja sänka), till slut inget funkar på vänster. Enligt en del forum så ska det va magneter i själva laddningsasken som satt ihop sig, att det skule gå att fixa med att bryta upp o hålla på. Men då ryker ju självklart garantin. Ska ge ett tredje försök så får vi se hur länge den håller. Uppdatering: Pratade med personal på elgiganten o de sa att 10% av dessa lämnas tillbaka pga samma fel. Därför har jabra som regel att inte skicka dessa för reparation utan kunden får nytt ex. direkt istället , för de känner till felet. Inom 2 år från att du köpt den så byter dom ut om det skulle bli fel.
2019-01-27
A
Axx1m(2 omdömen)
De enda in-ear av alla jag provat som sitter bra i mina öron. Har stora öron så de flesta in-ear bruka sitta löst, dessa sitter som gjutna i öronen och får "skruvas" loss ;) . Perfekt för träning, bara att skölja av i vatten efteråt. Bra ljud, bra batteritid (4h +), bra pulsmätare, stabil bluetoothuppkoppling och sitter perfekt i örat. Vad mer kan man begära av en sportlur? En varning dock om du har mindre öron - de är ganska stora. Följer med 3 storlekar pluggar samt 3 storlekar "vingar".
2019-01-16
Redigerades 2019-01-17
c
claudi0(3 omdömen)
Köpte dessa på mellandagsrean för 1390kr. Tränar säkert 5 ggr i veckan och tycker att dessa har varit klockrena. Var till en början skeptisk till ifall de skulle passa mina öron för alla ”vanliga” hörlurar ramlar alltid av mina öron. Dessa sitter som berget. Riktigt bra passform för mina öron. När de sitter så bra så tycker jag att ljudet är riktigt bra. Grym bas, bra mellanregister och bra diskant. När man är på gymmet så hör jag verkligen ingenting förutom min musik som jag har på ca 50-60% av max. Stänger verkligen ut allt ljud. Den har en såkallad Hear through vilken gör att den snappar upp bakgrundsljud om man önskar höra omgivningsljud. Inget jag själv använder. Enkla att synka med min iPhone, och connectar snabbt och automatiskt när jag öppnar förvaringsasken. Enligt frugan så är det bättre kvalite på ljudet när jag pratar i telefon än mina gamla On ear-lurar. Trots att gymmet har musik och är ganska högljutt med allt folk så hörs jag bättre. Appen är enkel och bra om man springer ute mycket. Jag använder den sällan för att det blir mest styrka. Någon enstaka gång har jag använt appen när jag cyklar eller springer på löpband. Då verkar den hitta min puls utan problem och den verkar vara ganska ok i noggranhet (jämfört med min Polar+pulsrem). Batteritiden kan jag inte klaga på. I appen ser man hur mycket batteri man har kvar och jag gymmar ca 2-2,5tim. Klarar mig över en vecka med den lilla förvaringslådan som laddar dem när jag lägger undan dem. Observera att jag köpte den så kallade version 2.0. Dvs med 13,5tim batteritid. Syns också på insidan av förvaringslådan(13,5). Har inte simmat med lurarna men har sköljt de under rinnande vatten och de har inte strulat efter ett antal ggn. Mycket positivt med dessa lurar. Om jag tycker något kunde varit bättre så är det att de medföljande öronpluggar inte va så sköna. Köpte mig ett par Comply foam och jag är toknöjd. Knapparna för bl.a. låtbyte och volym kanske hade kunnat vara liiite känsligare också men inget som sänker betyget nämnvärt. Kan rekommendera dessa för den som vill ha snygga, sköna lurar som sitter bra och vill stänga ute allt omgivningsljud. Kan också rekommendera Comply foam öronpluggar/skum som gör de ännu skönare och även förbättrar ljudet.
2018-12-01
G
Glader88(1 omdöme)
Kort: Haft mina som gymlurar i ett år nu och är helnöjd. Långt: Överraskande bra ljud för att vara ett par helt trådlösa in-ear BT-lurar (mina första BT-lurar, bara haft trådade in-ear och over-ear tidigare). Ljudet är.... "lagom". Rätt klart ljud med en del bas. Ingenting spektakulärt och det var lite "meh" att kolla på film på telefonen med dom. Man får ta det för vad det är men helt klart godkänt när man ska lyfta skrot och det är lite flåsande och oljud. Aldrig haft problem med BT-mottagningen förutom när jag går till gymmet med dom i och har vinterkläder på, telefonen i vänster byxficka (höger lur har BT-uppkopplingen) och gömmer ansiktet för vinden (kolla ner=lutad antenn=försämrad räckvidd). Dom sitter som BERGET när man hittar en kombination av pluppar och vingar man gillar. Plupparna är gjorda av ganska fast foam med sträv yta, dom fäster även om öronen är flottiga och svettiga. Funktionen för att höra omvärlden igenom lurarna är väldigt imponerande. Jag har använt både civila och militära kåpor med förstärkning och dom här får fullt godkänt. Pulsmätaren lekte jag lite med i början men man måste vrida luren med sensorerna ganska precis för att stackaren ska få en bra bild av några blodådror. Andra skriver att den inte ska vara så exakt heller så jag brydde mig inte så mycket mer om det. Kul grej antar jag, mer än så vet jag inte. Laddaren är en riktigt trevlig del i paketet som har individuella lampor för vänster- och högerluren samt för dess interna batteripack för att visa hur fulla deras batterier är. Lurarna slår även på/av sig när man lägger in dom i lådan eller tar ur dom så hela paketet känns rätt självgående, bara att mata laddaren då och då så sköter dom sig. Det enda som är direkt negativt som jag kan komma på är att knapparna på lurarna är väldigt tröga, man är nästan garanterad att luren sitter pyttelite snett efter att man har tryckt, så man måste vrida den lite för att den ska sikta rakt in i örat igen. Köp dessa om du vill ha musik i öronen oavsett vad eller vart, med möjligheten att skärma av eller inkludera ljud runt omkring dig. Om du verkligen är ute efter en pulsmätare borde du dock leta efter något annat.
Sida 1