GoPro Hero5 Session

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla GoPro Videokameror (15)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  Har haft kameran i 1 månad.
  Jag använder den inte som en "action" kamera (inte på hjälmen eller surfbräda osv) utan som en semesterkamera. Tanken är att filma och sen klippa ihop 1-3 mån långa video med korta klipp för att sammanfatta resan. Då passar det bra att den är tålig och att det går och ha den poolen.

  Jag upplever inte problem med att den inte har en skärm. Tycker det är nästan skönt. Slipper och fokusera på att titta på lilla skärmen, utan man filmar bara. Går att koppla den till iPhone:en så man ser vad man filmar. Men det gör man bog bara i början eller om man verkligen vill se så att man får med allt.

  Det enda jag kan klaga på är att det inte blir samma kvalité inomhus som utomhus (men så är det väl jämt).

  Rekommenderar, men tycker den är rätt dyr (3250 kr + minneskort + tillbehör), hamnar på ca 4000kr. Det blir rätt dyrt för en semesterkamera. Kanske hade varit bättre och köpa den äldre versionen (men hade inte fått 4K, bildstabilisering och voicecontrol, den sistnämnde använde jag aldrig, men kanske användbar när man har den på hjälmen och inte kommer åt knappen).

  Här är ett klipp från San Francisco resan med ngr från jobbet. Klippet tog ca 15 min att skapa med GoPros egna (enkla) mjukvara. De har två olika redigeringsprogram, en enklare och en mer avancerad. Den enkla kan du göra 15, 30 och 60 sek klipp väldigt snabbt/enkelt. Den mer avancerade är mer avancerad :)

  https://youtu.be/olXjDnobYgU
  1 mån sedan