Satechi Slim Aluminium USB-C Multi-Port

Satechi Slim Aluminium USB-C Multi-Port

 • Anslutning till dator: USB 3 Gen 1 (5Gbps)
 • HDMI
 • USB 3 Gen 1: 2 st
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Satechi Slim Aluminium USB-C Multi-Port

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Anslutning till dator: USB 3 Gen 1 (5Gbps)
 • HDMI
 • USB 3 Gen 1: 2 st

2.8 av 5 stjärnor

Baserat på 3 omdömen

Sorterat efter datum
2017-07-04
  i
  insats(5 omdömen)
  Är inne på min andra nu, och ingen har fungerat bra. Båda två har samma problem: - Konstanta "glapp" i HDMI och USB-kopplingen när jag den inkopplad till extern 25" skärm. - Dålig strömgenomföring ("pass through"). Laddar med ungefär halva styrkan som utan hubben.
  2017-04-20
   markabbawi(190 omdömen)
   Köpte för 1 månad sedan https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=3714786 Satechi USB-C med kortläsare, tänkte att den var supersnygg att ha. Jag insåg rätt snabbt att den varianten var mer lämpad för att använda ihop med laptopen på ett bord, där man inte rör den för mycket, då den lätt kopplar ur. Eftersom jag snarare sitter på allt annat än bord, typ på soffan, datorn i knäna, så hamnade den huben lätt lös i kontakt med datorn och kopplade i princip alltid ur sig. Beställde därför hem denna som sitter direkt i en av laptopens usb-c kontakter och är super nöjd. Visst, här försvinner kortläsarna, men det är inget jag hade behov utav, det var bara ett plus. Vad som medföljer är istället en 4K hdmi kontakt. I alla fall, denna hub är att rekommendera om du rör på dig mycket eller sitter vid ojämna platser/ytor. Den föregående huben är bättre lämpad för stabila/raka bordsytor. Det är inget fel på den tidigare varianten, den passar bara inte mitt behov.
   2017-01-31
    m
    mwindmark(2 omdömen)
    Jag köpte Satechi Slim i silver till min Macbook Pro 13 Touchbar (2016) för drygt två månader sedan och har sedan dess använt den dagligen. Byggkvalitén är över förväntan och trots att den blir varm vid användning har jag inte märkt av några men. Jag har konstant ikopplat en skärm på 2560x1440 över HDMI och lider således inte av begränsningen på 30Hz vid 4K (detta är som jag förstått det läget just nu om man inte kör DP). Tillsammans med det har jag två vanliga USB-A isatta och det är inga problem där. Notera att den passthrough som sker med USB-C-kontakten på denna är begränsad till 49W, jämfört med 65W i vanliga laddaren på 13". Den är alltså gjord för Macbook 12", men fungerar att använda tillsammans med 13" även om den inte laddas fullt. Generellt vill jag säga att jag är väldigt nöjd med adaptern. Priset är lite högt, vilket tillsammans med begränsningen på 4K/30Hz och passthrough drar ner betyget till 8.