OBH Nordica OptiGrill GO702D

OBH Nordica OptiGrill GO702D

 • Grilltyp: Elgrill
 • Bordsgrill
 • Tillgängliga färger: Svart, Silver, Rostfri
Rank 43 i Grillar
Jämför pris på alla OBH Nordica Grillar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

OBH Nordica OptiGrill GO702D

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Grilltyp: Elgrill
 • Bordsgrill
 • Tillgängliga färger: Svart, Silver, Rostfri

3.7 av 5 stjärnor

Baserat på 17 omdömen

Sorterat efter datum
2018-01-06
  R
  RealMrmox(2 omdömen)
  Kött och fisk tenderar att bli lite torrt. Detta är ju knappast en grill - snarare en slags stekpanna... fett och vätska rinner bort från det som grillas så därför blir det torrare slutresultat än om man grillar på en riktigt grill. Är man bara medveten om detta så blir man inte besviken tror jag. Den är väldigt enkel att använda även om det är dumt att visa status med en lampa som ändrar färg - inget för den som är färgblind! Den fungerar väldigt bra för varma mackor. Så: detta är inte en riktig grill så förvänta dig inte samma resultat som du får från en ute-grill. Se den som ett nytt sätt att laga mat på och om du gillar varma mackor så är den ett säkert val.
  2017-09-19
   n
   nmelar(1 omdöme)
   Kött, fisk, grönsaker kokta exakt som jag önskar. Torkas inte ut. Rök inte på grund av plattans lutning: fettet evakueras gradvis utan att det brinner. Det är inte lätt att rengöra plattorna mellan 2 satser när plattorna är heta men mycket enkla att rengöra i slutet av tillagningen när de är kalla.
   2017-08-30
    D
    Dominika_z(10 omdömen)
    Denna gillar hela familjen, och vi är oftast bara nöjda med resultatet från vår utegrill - men denna ger jämförbara resultat, är superenkel att lära sig, intuitiv och har många bra förprogrammerade grillmenyer för olika slags kött. Rekommenderar denna!
    2017-08-30
     C
     Cluel3ss(1 omdöme)
     Jag har använt grillen i en månads tid nu och provat det mesta på grillen. Överlag är jag väldigt nöjd, men det finns några fall där den lämnar lite att önska. Fina skivor kött klarar den fint och ger ett bra resultat, men lägger du i skivor av ojämn tjocklek eller flera skivor av varierande tjocklek så kan det lätt ge en ojämn stekyta på köttet. Toast gör den gudomligt bra och jag skulle vilja påstå att den är värd sitt pris enbart för denna funktion. Grillen är lätt att göra ren och tål diskmaskin, dock tar den upp en del yta, så har du begränsade köksytor kan det vara en dealbreaker.
     2017-08-28
      A
      Adisa I(16 omdömen)
      Väldigt smart och effektiv liten grill. Perfekt resultat varje gång, tack vare sensorn. Ingen risk att man glömmer att den är på, då den ger ifrån sig ljud när den är redo, och när den nått de olika nivåerna på stektiden. Tummen upp! Väldigt enkel att rengöra, tack vara de löstagbara plattorna. Tror nog att nästa upgrade blir XL-varianten!
      Sida 1