Apple AirPods

 Lägg i lista  Jämför
Apple AirPods är trådlösa hörlurar av typen in-ear, speciellt designade för iPhone, iPad och iPod. Släpptes sent 2016 har tät integration med digitala assistenten Siri. Sensorer i hörlurarna känner av när du placerar dem i öronen, andra när du pratar för att filtrera bort onödigt ljud i bakgrunden. Apple AirPods kommer med ett laddningsfodral för extra lång användning och förvaring. Stäng
Apple AirPods är trådlösa hörlurar av typen in-ear, speciellt designade för iPhone, iPad och iPod. Släpptes sent 2016 har tät integration med digitala assistenten Siri. Sensorer i... Läs mer
Jämför pris på alla Apple Hörlurar (7)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.62)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Haft dem 3 veckor nu. Hade en bugg första veckan som härrörde från min telefon där de tappade koppling vid telefonsamtal, men sen Apple bytte telefonen har de fungerat flawless – jag använder dem i princip hela dagarna. Och batteri-case't är sån smart kompanjon – poppar in dem där när jag lyssnat ett part timmar och behöver gå på toa, några minuter senare och klar har jag vips nån timma till laddning. Poppar jag in dem i raset under en hel fika/lunch har jag i princip resten av dan uppladdad.

  Interaktionen att man tappar dubbelt på dem är smart – det funkar hela vintern med vantar och allt. Tillochmed i skidbacken. Bara dubbel-tappa och be Siri skicka ett meddelande till "min fru" att "jag tar ett åk till". Jag använder Siri många gånger per dag – speciellt för att sätta påminnelser och kalendrar, samt ringa eller messa folk. Men, man hade gärna velat ha nån mer funktion här. Trippeltapp för paus? Dock inte några mini-mini-knappar som bara funkar om jag sitter still och kan leka braille tills jag hittar rätt.

  Och ljudet är bättre än många många andra hörlurar i denna storleken – bättre än EarPods – och så bra jag inte finner ett behov av att orka med mina stora lurar längre. Ta och testa dem med exempelvis Ed Sheeran - Shape of You på 75-80% volym. Lyssna introt och hoppa sen till när basen joinar vid 2:00. Jag säger inte att det slår ett par Grado-lurar men i vardagslivet när jag gör 1000 olika aktiviteter är de så bra att mina studio-lurar ter sig väldigt nischade. Helt klart är för 90% av befolkningen är detta ljudet riktigt riktigt bra för priset, portabiliteten och smidigheten som AirPods och caset erbjuder.
 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  10 mån sedan
  Extremt smidiga hörlurar. Riktigt bra räckvid. Ljudet är lite bättre än earpods - det vill säga helt ok. Bra konstruktion. Dyra. Väldigt genomtänkt design. Använder dem mycket mer än jag trodde, just p.g.a. att de är så smidiga. Synd att man inte kan ändra volymen på själva hörlurarna, dock. Känns som hörlurarna + caset har blivit en till pryl man alltid har i fickan. Tror att många liknande produkter kommer att komma ut de närmaste åren.
 • Knappt godkänd

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Dessa är inte alls värda vid denna prisklass! Jag har hört mycket bättre ljud för dessa pengar. Dock är dem häftiga.
 • Alla omdömen

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  6 dagar sedan
  Jag har aldrig tidigare kunnat ha In-ear hörlurar, så detta köpet var en chansning som styrdes av en stor längtan av att få bli av med hörluresladdar som alltid trasslar sig o som gör att man inte kan förflytta sig smidigt. Formen på dessa hörlurar såg ju annorlunda ut, så jag vågade chansa på att de skulle funka för mina öron. (Inte sluta för tätt, så öronen blev för varma o utlöser klåda).
  Att upptäcka - ja jag kan ha dem o att jag knappt känner av att jag har dem på mig o de ger mig inget skav i öronen heller. Att de ger riktigt bra ljud o att de var så lätta att installera. Har bra batteritid o så lätt kan laddas med sitt lilla fodral som ju är en snygg o bra förvaring o det allra viktigaste - gör mig sladdlös! Ja de är helt enkelt underbara o de hade fått 10 stjärnor av mig om det inte varit för priset som jag anser ligger i överkant.
 • Utmärkt
  8 dagar sedan
  Första intrycket är fantastiskt bra. Jag jämför mot mina Bose QC20 och ljudet är absolut snäppet under dem men mycket av det är NC-funktionen. Med dessa hör man omgivningen som med vanliga lurar men friheten att slippa sladden, batteritiden och att de fungerar klockrent gör att jag till vardags hellre har dessa.
  Sista stjärnan hade varit där om det varit NC-funktion på. Jag förstår att det hade varit en annan design, batteritid och annat pris då men det är det enda jag saknar.
 • Acceptabel
  14 dagar sedan
  Jag har plantronic och tycker mycket bättre än Apple AirPods till och med billigare
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 22 dagar sedan
  Riktigt nöjd med dessa lurar. Förvånansvärt fylligt ljud. Sitter mycket bra i öronen, känns knappt att dem är i. Väldigt bra batteritid och schysst att kunna ladda i "kapseln" när man är på språng. Och som vanligt med Apples produkter så bara funkar dem, inga problem med tappad anslutning eller liknande och räckvidden är mycket bra.

  Ska man t.ex lyssna under en flygresa/bussresa så bör man välja några foamtips-lurar som stänger ute ljud istället men oftast föredrar jag dessa då dem är väldigt enkla att sätta i och ta ur öronen.

  Givetvis finns det bättre lurar för musiklyssning men som en smidig allroundlur att ta samtal, lyssna på musik och kolla på Youtube till vardags en klockren 10a!
 • Utmärkt
  23 dagar sedan
  Funkar bra.
 • Perfekt
  25 dagar sedan
  De här hörlurarna är ett uttryck för hur jävla bra Apple är.

  Fantastisk produkt, bra batteritid, smart design. Extremt smidig parkoppling. Inget strul.

  Flawless helt enkelt. Älskar verkligen mina. Går inte en dag utan att de är i öronen.
 • Dålig
  25 dagar sedan
  Bedrövlig passform, förstår inte hur alla lyckas ha dom kvar i öronen, har alla klibbiga örongångar? För mig ramlar dom ut så fort jag rör på huvudet.
  Går tillbaka till mina foamtips!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Jag har haft mina Apple Airpods i snart 1år och kan bara säga att jag är väldigt väldigt nöjd. Jag har testat och ägt många olika trådlösa och trådbundna hörlurar men sällan har jag varit så nöjd och beroende av ett par lurar som dessa.
  Ljudet är också helt klart godkänt.
  Tillsammans med min Apple Watch som fjärrkontroll så funkar det perfekt!
  Skönt att kunna ringa från klockan och prata direkt i lurarna.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Supernöjd! Ljud är inte det viktigaste för mig men det är riktigt bra. Det viktiga för mig är kopplingen. BT fungerar riktigt bra. De håller batteriet riktigt bra och den lilla laddaren är smidig och bra. Det går väldigt snabbt att ladda upp lurarna. Använder dom till både iPhone och iPad. Smidigt att ha på sig när man kikar på film på paddan. Fungerar också väldigt bra på gymmet.
 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Så vanebildande att man undrar hur man klarade sig innan. Fantastisk funktionalitet tillsammans med en iPhone och ett för mig helt godkänt ljud, både vid tal samt musik.
 • Bra
  1 månad sedan
  Riktigt befriande produkt. Bra byggkvalitet.
 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Positivt överraskad efter några dagars användning. Gör sig allra bäst i kombination med en Apple Watch för att enkelt reglera volym och byta låtar. De har nästan bara lämnat mina öron när de måste laddas. Oerhört smidiga.
 • Usel
  2 mån sedan
  Kan inte förstå hur folk kan tycka dessa är bra till musik?

  Lika klen bas som i Apples original-lurar. Blir ännu sämre för mig då jag nog har större öron än dom flesta. Då det bara finns en storlek som ska passa alla så sluter inte mina tätt och basljudet blir sämst.

  Till samtal är dem perfekt och självklart ljudböcker. Men till musik är det väldigt klen ljud i förhållande till priset.

  Lämnar tillbaka dessa till Elgiganten (prova på 30 dagar) och behåller min Kygo E7/800s.
  Kygos lurar har hästlängder bättre bas, är billigare och trådlösa. Dock får man leva med en kabel mellan öronen.

  Som sagt duger lurarna till samtal och ljudböcker men pga. priset så åker betyget ner rejält.
 • Utmärkt
  2 mån sedan
  Jag vet inte riktigt vilken värld folk lever i som skriver att dessa hörlurar låter lika bra som lurar som kostar 100kr, för det är helt enkelt sakligt fel. Jag har varit på jakt efter ett par trådlösa hörlurar att ha till min nya iPhone som inte har hörlursjack, och jag har testat allt ifrån andra true wirelesslurar till stora over-ear, och jag har varit besviken på varenda köp.

  Jag äger ett par q-Jays, som jag köpte för 3000kr, och de låter helt magiskt, så när jag jämför andra hörlurar med q-Jaysen bleknar de i varenda aspekt. Det var därför jag har väntat så länge med att köpa Airpods, för jag visste att Apple kan faktiskt inte det här med ljud. Mycket riktigt, Airpods står sig självklart inte mot mina snäckor för 3 lök, men de låter absolut inte som 500kr hörlurar.

  Ta det från någon som är ovanligt kräsen när det gäller ljud: Airpods kommer inte ge dig rysningar när det gäller ljudet, men 95% kommer vara mer än nöjda. Ljudet är fylligt och midrange är okej, basen finns där (till skillnad från många andra true wireless). För att ha något att jämföra med: dessa låter bättre än Earpods, garanterat.

  En sak som vissa ser som negativt, inkluderat jag i vanliga fall, men som jag faktiskt gillar med Airpods är att de är helt genomskinliga. Man hör rakt igenom. Det finns ingen som helst ljudisolering. Detta gör att de är bekväma att ha när när man kör bil eller i sociala sammanhang.

  Jag drar av en stjärna på grund av att när man tittar på film, så hänger ljudet inte riiiktigt med ibland, det blir en delay. Detta får man vänta sig med trådlösa hörlurar nuförtiden, men jag halvt förväntade mig att Apple hade löst detta med nån fiffig funktion.

  Airpods ersätter aldrig mina q-Jays, jag kommer använda båda två till olika syften.

  +Bra batteritid med laddningsfodralet
  +Ljudet i förhållande till pengar
  +Friheten true wireless innebär
  +iPhone/Apple Watch integrationen
  + start/stopp funktionen när man tar ur ena hörluren

  -Hala, kan vara lätta att tappa
  -Ingen kontroll för volym eller start/paus
  -Liten delay vid filmtittning (oundvikligt med BT lurar)
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Samma ljudkvalitet som Earbuds, helt annan upplevelse. Prisvärt som bara den!
 • Usel
  3 mån sedan
  Tested a friends and they dont fit comfortly and the sound quality is not as good as my cheaper but better current pair of headphones...
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Riktigt bra hörlurar med otroligt bra ljud i och fruktansvärt bra batteritid
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Jobbar med telefonsupport och använder dessa. Kan inte säga annat än att det är mitt bästa köp någonsin!
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Bästa köper i år tätt efter Apple Watch

  En uppdatering , har nu haft dem några veckor och de funkar bra
  -väldigt hala, har tappar både podsen och fodralet ett antal ggr
  -väldigt mkt skit fastnar i magneterna

  +de har hållit när jag tappat dom , både podsen och fodralet är helt, kan möjligtvis se en större springa i skarven på en av podsen
 • Utmärkt
  3 mån sedan
  Skönt att slippa sladd! Perfekta för podcast, ljudbok, siri och telefonsamtal. Saknar dock volymkontroll.
 • Ganska bra
  3 mån sedan
  Smidiga och fungerar bra.
  Hade gärna betalt mer för bättre ljudupplevelse.
  Saknar möjligheten att byta låt genom genom "dubbelklick".
  Kompletteras bra med apple watch för låtbyte, höja/sänka volym etc.
 • Ganska bra
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  FRIHET & DISKRETA!

  Köpte dem precis för 1750kr 2017-05 efter att tidigare ha haft trådlösa med kabel mellan snäckorna (Sony SBH70, just kabeln störde jag mig på och det var också den som alltid trasslade och slutligen gick sönder) är toppen och friheten utan kablar är bäst!
  Däremot får den ett STORT minus för att de inte integrerat touch i hörlurarna för att dra fingret upp och ner längs sidan av dem för att höja/sänka ljudet (Samsung Gear icon X kan göra det med sina)

  Priset är ok om man jämför med andra som är trådlösa, små, utan kabel och med mikrofon.
  Dessa är de enda med semi-snäcka vilket jag älskar, man får varken ont i örat eller på örat! Ljudet är helt ok för musik och jag använder dessa som mina enda lurar dag ut och dag in för samtal, musik, träning och joggning. Finns inget bättre allround IOM att in-ear inte är hälsosamt för öronkanalen och on-ear blir som en DJ som kommit vilse, blir obekväma för öronen och förstör frisyren.

  Den kan dock inte koppla mellan två enheter samtidigt vilket mina Sony SBH70 kunde. Däremot har dessa extremt bra räckvidd! Kan gå runt genom halva kontoret, ca 30 meter bort. Perfekta att jogga med, inte ens i närheten att de skulle trilla ur. Friheten utan kabel runt/bakom halsen är enorm!

  Man kan byta så att man dubbelklickar på snäckan för play/pause eller svara/avsluta samtal. Men vill ha Siri vid dubbelkick så försvinner möjligheten till play/pause vid dubbelklick. Siri fungerar därtill enbart om iPhone har tillgång till internet, vilket gör att du inte kan ve Siri ens höja volymen om du har dålig täckning. Men att ens prata med Siri för så basa uppgifter är inget man gör, så dessvärre blir det att sträcka sig efter telefonen (rätt ofta) för att byta låt eller höja/sänka volymen i samtal, vilket man behöver göra väldigt ofta, så där försvinner friheten av trådlöshet.

  I övrigt är batteritiden den bästa, 3-4 dagar under kontorsarbete blandat med telefonsamtal och lyssnande. Det smidiga sättet att stoppa ner dem i skalet gör att de alltid hålls laddade till när man behöver dem och jag stoppar ofta ner dem av ren reflex och utan problem. Så inget upplevt laddande här inte! Finns inga som är ens i närheten lika bra. Så jag laddar dem nu enbart 1 ggr i veckan, knappt 2.

  De är inte så fula som man kan tro utan helt ok, även fast framtiden nog är utan skaftet och enbart kommer sitta i örat. Hör sällan BT-artefakter och inte alls själva bakgrundsbruset, så här är se i bästa skiktet.

  Jag kommer att vara på Apple varje månad med att släppa AirPods gen 2 (som definitivt kommer art ha toch!). Däremot är det frustrerande nu att inte kunna kontrollera volymen och att play/pause inte alltid känns av. Men klarar du av att ha en kabel så köp lurar med en kabel. Dessa är enbart bra som ett diskret alternativ på kontoret.

  + Tar bort bort bakgrundsbrus och vind väldigt bra, något jag var orolig för IOM att man inte kan lägga mikrofonen bakom halsduken eller innanför skjortan. Så toppen av Apple!

  SLUTSATS:
  Kunde fått 10/10 eller 9/10 men får nu enbart 6/10, ljust på grund av avsaknaden av ljudkontroller och klumpigheten på de få kommandon man kan göra. De är alltså inte 100% trådlösa iom att man alltid måste ha telefonen nära till hands och således blir upplevelsen ibland sämre än med kabel där man fortfarande kan behålla mobilen i fickan för att kontrollera den, men med AirPods måste man nu ta upp mobilen i fickan väldigt ofta. Gillar du kablar mellan snäckorna och vill ha bättre ljud så välj något annat. Men dess har bäst UI av alla, minus volymkontrollen och play/paus meckandet.

  ALTERNATIV: Enda alternativet för att ha öronsnäckor är Sonys SBH70 (eller hitta något billigt på Amazon), men de har en kabellösning som lätt går sönder och Samsung Gear Icon X som har alla kontroller har riktigt dålig batteritid och tyvärr in-Ear vilket inte är bra för öronkanalen.
  (PS: Ska renskriva annonsen senare, bear with me)

  ----------
  UPDATE (2 MÅN)
  MINUS:
  - De kan inte reducera bort vind, vilket gör dem helt värdelösa när man cyklar eller bor i en blåsig stad! Med sladd/kabel/halsband-mikrofon så kan man gömma micken under skjortan eller halsduken, men det går ju inte med dessa. Stort, stort, stort minus!
  - Vid mer än hälften av gångerna så kan de inte ansluta till datorn, då måste jag starta om datorn (däremot så hade jag samma problem med Sony, men jag har uppdaterar operativsystemet sedan dess, så något fel på BT-sändaren i datorn är det nog...)
  - Man kan inte ha den kopplad till två enheter samtidigt, det kunde jag med Sony SBH70!
  - Störigt att behöva knacka på snäckan för att pausa/etc, det blir ett väldigt otrevligt dunk i örat. Samt att man ofta måste försöka två/tre gånger innan den förstår att man verkligen knackar på den.
  - Batteriet tar slut snabbt vid samtal, Max 2 h i sträck. Då måste sedan växla med en lur i taget och ladda den andra. Med Sony SBH70 så kunde man koppla en kabel till ett batteri som man hade i fickan som laddade lurarna medan man fortsatte prata. Men det kan man ju inte riktigt med true-wireless.
  PLUS:
  - Oerhört diskret, så skönt utan kabel! (Vill du verkligen ha en kabel så att de kan hänga runt halsen så finns kablar för 100-150kr)
  - Snäckorna tar aldrig slut IOM att man ständigt lägger dem i fodralet som alltid håller dem laddade. Däremot så tar de ofta slut när jag pratar längre samtal i sträck, så då slutar det alltid med att jag pratar med en åt gånger och växlar mellan dem medan den ena laddas upp. Däremot är det ju ett plus att man kan göra så, då har man alltid en snäcka som fungerar!
  = Betyget 6/10 kvarstår dock

  Fixa ljudkontroll (prio 1)
  Längre batteritid vid tal (prio 2)
  Dubbel pairing (prio 3)
  Så får de 10/10 oavsett pris
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Fick hem dom idag. Kort och gott fantastiska! Bara det att musiken pausar när man tar ur ploppen ur örat för att sen fortsätta igen när man sätter tillbaka den. Ljudet är vad man kan förvänta sig för storleken, helt ok! Funktionaliteten gör att dom vinner alla dagar i veckan.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Parkoppling etc fungerar kanonbra och batteritiden och ljudkvaliteten är mycket bra. Att parkopplingen delas mellan alla iCloud-enheter är grädden på moset. Bra räckvidd. Enda problemet jag har är att Siri tror att jag säger "hej volymen" när jag säger "höj volymen" :)
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Hej köpte dom här hörlurarna Apple AirPods riktigt bra ljud & basen så där ok. Jag gillar alla fall dom här sitter riktigt skönt i öron hörlurarna Airpods utan sladd slipper problem & jag gillar jag fick med plast fodral för hörlurarna som man laddar hörlurarna när batterier tar slut så kan ladda dom igen från fodralen laddar den också men en grej dom fått lite extra tillbehör för hörlurarna för priset. när skulle testa röra mig trillar dom inte alls. Jag rekommenderar verkligen dom här köp ni kommer inte ångra tro på mig.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Passformen oroade mig men är spot on. Sitter perfekt men jag fattar inte hur det går till. Friheten är total jmf med over-ear som blev svettiga och klumpiga. Nu kommer de att samla damm är jag rädd.

  Räckvidden är aningen sämre än mina class 1 over-ear-lurar (som såklart har större antenn) vilket innebär dryga 10m inomhus med lite väggar emellan.

  Tycker ljudkvalitén är över förväntan. Jmf med mina större lurar saknar jag inget. Det är mkt subtila skillnader som att ljudet kanske inte är lika kristallklart men den balanserade ljudbilden gör ändå detta till favoriten. Gillar inte överdriven bas som många lurar lider av. Isolerar inte mot omgivande ljud lika bra som over-ear vilket kan vara både bra o dåligt beroende på vad du är ute efter.

  Fungerar utmärkt med Windows 10 men måste paras manuellt. Med tvos 11 funkar de ännu smidigare med Apple TV.

  Så smidiga att jag vill använda dem hela tiden till allt men det går tyvärr inte pga batteritiden. Jag har blivit bortskämd med +24h i mina over-air. Laddar ur om lurarna ligger utanför fodralet när de inte används eftersom de är på hela tiden.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Jag älskar dom!

  Kanske inte det bästa ljudet men smidigheten kompenserar det.
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Har haft mina i drygt 6 månader nu och kan inte säga annat än att jag är riktigt nöjd. Mitt första trådlösa headset/hörlurar och friheten av trådlöshet är minsann underskattat.

  Det är först och främst smidigheten man betalar för, M1 chippet gör att det fungerar väldigt bra tillsammans med en Iphone. Har tidigare upplevt att bluetooth prylar fungerar lite halvbra gällande anslutningen och detta är definitivt ett steg i rätt riktning. Väldigt litet fodral som är diskret och enkelt att ta med sig.

  Kan uppleva att hörlurarna ibland går in i någon form av "deep sleep" när de inte används på några dagar, som gör att de inte ansluter sig direkt.

  Vad det gäller ljudet är det förstås inte det bästa på marknaden. Men det är inte vad man betalar för utan det är allt annat, har under senare tid märkt att jag använder Siri mer och mer pga. just mina Airpods.

  Det finns tyvärr ingen in-ear modell utan sladd på marknaden just nu som har bättre batteritid än just Airpods. 5h med lurarna, 24 totalt med fodralet, väldigt sällan jag nyttjar hörlurarna mer än 5h i sträck på en dag däremot.

  Har aldrig tappat dem, cyklat dagligen till jobb etc. Om du är orolig över detta så testa med vanliga Earpods och skaka på huvudet samtidigt som du håller upp sladden. Simulerar ungefär samma effekt.

  Skulle jag rekommendera dem? Absolut, även om de är i det dyraste laget men samtidigt finns det knappt några in-ear hörlurar på marknaden utan sladd som är bättre.
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Bra lurar. Sitter bra, räckvidden bra batteri tid bra.
  Enda negativa är ljudet. Funkar bra hemma men inte på stan.
 • Usel
  4 mån sedan
  Dåligt ljud och ej prisvärda. Avråder från köp.
 • Bra
  4 mån sedan
  Några tankar efter ett par veckor.
  + Oväntat bra ljud inkl bra bas
  + Friheten utan någon sladd
  + Etuit med laddfunktion, väldigt smidigt!
  + Genomgående kvalitetskänsla

  - - Största minuset är helt klart att det är one size på snäckorna, utan vingar och att de är i glatt plast. De sitter kvar vid promenader men går bara en minut om jag springer innan de börjar glida av. Det trots att de är väldigt lätta. Dealbreaker för min del.
  - Jag saknar byta låt resp. volymkontroll på snäckorna. Det är kanske inte möjligt när de är så små, mem oavsett tycker jag det är skönt att ha.
  - 90% av tiden är bluetooth-kopplingen bra, men då och då tappar den kontakten och då har det inte kommit tillbaks utan att jag lägger ner dem i etuit och tar upp igen (startar om). Störigt.

  Om lurarna inte sitter där de ska spelar det för min del ingen roll hur bra de är på andra områden, då användningsområdet blir för begränsat, tyvärr.
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Bra lurar! Det känns som att Apple återigen har hittat en ny produkt och skapat en gyllene medelväg. Det är inga superlurar fullspäckade med finesser utan snarare enkla lurar som fokuserar på låg problematik och bra batteritid.

  Positivt
  +Lätta, men utan att trilla ur öronen
  +Batteritid jämfört med andra true wireless
  +Enkel setup (iPhone)
  +Fungerar individuellt så du kan lyssna oavbrutet på musik/ljudbok en hel dag genom att bara använda en hörlur i taget

  Negativt
  -Priset
  -Inget volymreglage på lurarna
  -Estetik (?)

  Summering
  Det är så sköööönt att slippa hängande och flängande kablar när man lyssnar på musik. Äntligen en köpvärd produkt som man kan ha utan att den är i vägen när man fixar i trädgården, jobbar, cyklar/joggar eller mekar med bilen.
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Dyra, men det får man ju räkna med då de kommer från Fruktbolaget

  Fungerar bra även på längre avstånd från telefonen
  Ser lite märkligt ut då de saknar kabel

  Bra laddningsask

  Något klen bas
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Väldigt nöjd med dessa!

  Det man kan tänka på när man skaffar denna typ av lurar är att dessa, och alla andra fabrikat utan volymkontroll, inte fungerar väl med enheter som har fixed output för bluetooth-ljud.
  Kopplar man dom till t.ex. sin Samsung smart-TV så har TVn ingen volymkontroll för de blåtandsenheter man ansluter och man får titta på TV med MAXVOLYM och de blir således obrukbara tillsammans med Samsung TV.

  Det är en brist hos enheter man ansluter till men det är iaf så det ser ut i skrivande stund.
 • Ganska bra
  6 mån sedan
  Inte ens lönt att köpa dessa, de har samma ljud kvalitet som dem som medföljer och de är för dyra. Man får för lite för pengarna, finns nättre trådlösa hörlurar. Har en vän som har köpt dessa, lämnade de lika fort som han köpte dem, har även testat dem länge. De ser rätt fula ut utan kabel.
  Men man måste ju lämna något positivt. Batteriet är ganska bra på dem.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Wow!

  Ville ha ett par hörlurar som är lätta att ta med överallt då mina P7 Wireless är lite klumpiga.
  Vad får man då av Airpods?

  -Ljud. Ljudmässigt kommer du aldrig komma till samma klass som ett par "ljud-fokuserade" hörlurar, men ljudet i dessa är bättre än vanliga Apple hörlurar som man ansluter med kabel. Är du bara ute efter väldigt bra ljud så kolla på något som tex P7 Wireless, men dessa är grymma för priset.

  -Passform. Jag var orolig att dom skulle åka ut, vilket dom förvånansvärt inte gör. Dom sitter bättre än förväntat, men samtidigt känns det knappt att man har på sig dom. Jämför man detta med traditionella "In-Ear" som pluggar igen örat så känns detta betydligt bättre. Mina Apple lurar med kabel åker ut, men tror det beror på tyngden på kabeln, dessa gör inte det.

  -Teknik. Dessa är fullpackade med tekniska funktioner. Proximity-sensorn som känner av om hörluren sitter i eller inte är fantastisk. Tar man ut en lur så pausas musik/video automatiskt samt sätts på när man stoppar in luren igen. Sensorn är även kopplad till en "Dubbeltapp-feature" som gör att man kan dubbla-tappa på hörluren för att aktivera Siri eller ändra detta i inställningar för att svara/lägga på samtal.

  -Batteritid. Det går att lyssna på musik i 5 timmar på en laddning. Dock laddar batteriet upp sig i upp till 24 timmar extra via laddfodralet och helt ärligt hur ofta lyssnar man mer än 5 timmar i taget? Sätter du i lurarna i laddningsfodralet så laddar du ca 3 timmar på 15 minuter, dvs det är väldigt sällan batteri är ett problem.

  -Anslutning. Anslutningen fungerar som den skall göra via Apples enheter, jag har dom kopplade till iPad, iPhone, Macbook Pro och iMac och att byta mellan dessa fungerar felfritt. Dock har jag fortfarande haft lite problem att ansluta dom till Apple TV, men ska försöka "mecka" lite med detta igen. Första installationen är lättare pga Apples W1-chip och gör att du inte behöver gå in i inställningar på mobilen för att ställa in hörlurarna. Dock måste du göra detta på övriga enheter. När du väl kopplat hörlurarna väljer du att spela till dom via "Airplay-funktionen" (på baksidan sitter det en bluetooth-parningsknapp)

  -Fodralet. Wow. Apple vet hur man tänker till. Allt i detta lilla paket har magnetfunktion för att man lätt skall kunna öppna/stånga fodralet samt sätta i hörlurarna. Dom "rättar till sig själva" genom magneter som sitter i. Det är skönt att hålla i, men är väl något man förväntar sig från Apple nu för tiden. Du laddar fodralet genom vanlig Lightning-kontakt. Jag har även tappat fodralet utan att det blev en enda repa.

  -Mikrofonen. Alla jag pratat med reagerar på att det låter bra, det låter alltså bättre än att prata via telefonen. Varje hörlur har en egen mikrofon och stänger ute bakgrundsljud, vilket gör att bakgrundsljud minimeras och din röst låter bättre.

  -Find my iPhone. Via denna funktionen hittar du även hörlurarna.

  -Enda nackdelen är efterfrågan, går du via återförsäljare får du vänta väldigt länge då jag fick vänta 6 veckor när jag beställde dom via apple.se

  Letar du efter en hörlur som inte sitter "i" örat samt något som är lätt att ta med sig dagligen utan att det ser ut som man hörselskydd på sig. Look no further! Otroligt nöjd med dessa. Överprisade? Nej, du får otroligt mycket teknik för pengarna. Dock kan du nog hitta bättre ljud för pengarna, men då får du inte övriga "självklarheter". Har du en Apple Watch är det ännu lättare att kontrollera volym, byta låt etc etc
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Uppdatering 2017-07-13
  Nu har jag fått ett nytt par efter att frugan fick mina första...
  Återigen vill jag understryka att dessa hörlurar är inte marknaden bästa ljud. Det är bekvämhet, flexibilitet och hålla sig till Apple Eco-hjul. Tyvärr så märks det att Apple ligger lite efter i uppdaterade funktioner men det ser lite ljusare ut i samband med iOS 11. Då kommer man att styra lite mera.
  De som håller på testar beta versionen av iOS 11 har redan visat vad det gör att göra.

  Läs mer: https://9to5mac.com/2017/07/12/ios-11-how-to-customize-airpods-controls/

  -----------

  Efter 6 veckors väntan så kom dem...
  Jag är riktigt nöjd med dem. Precis som alla Apple produkter så kopplades det smidigt med iPhonen och sedan var det bara att börja lyssna. Ljudmässigt så är det helt OK, men de slår inte Bose o Beats. Bra med att man kan uppdatera firmware på dem och det sköts automatiskt. Lätta o smidiga hörlurar...men precis som en före skrev; gillar man Apple hörlurar och har pengar så är det bara att KÖPA.
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Ljudet är som man förväntar sig
  Smidigheten är den stora grejen, det ända som en hel-dags användare som jag saknar är lite bättre batteritid då jag alltid använder båda samtidigt

  Lite dyra men två bra headset kostar väl 6-800kr st så ser man det så är priset helt okej

  (Köpta på Elgiganten 1611kr)
 • Bra
  7 mån sedan
  Ett påpekande gällande dessa lurar. Apple ljög en smula vid presentationen av dessa då de torgförde en funktion där den enheten du använder automatiskt skickar ljudet till lurarna om enheterna är iCloud-kompatibla (MacBook, iPad etc). Dvs att man kan ta ett samtal på sin iPhone för att sedan köra ett videoklipp på sin Mac och ljudet skickas till lurarna automatiskt.

  Denna auto-koppling finns inte, med undantag för Apple Watch. Apple plockade bort den innan release. Nu är lurarna inte lika "magiska" utan är mer en trådlös premium-variant av EarPods med ungefär samma ljudkvalitet.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Haft mina 2 veckor nu och är helnöjd. Riktigt smidiga och bra batteritid och även snabbt att ladda i skalet. Det som saknas är att kunna byta sång, hoppas de kommer i en uppdatering, nu kan man dubbeltappa för att pausa/aktivera siri, jag hoppas en uppdatering kommer så man kan byta låt på det sättet. Jag kunde lämna telefonen på övervåningen, gå till undervåningen och sedan till källaren och dem tappade varken kopplingen eller ljudkvalité, väldigt imponerande! 1000 kronor hade vart ett mer rimligt pris dock!

  I princip samma ljudkvalité som earpods, lite bättre bas, dock har jag fått stänga av eq i spotify för det gör så basen blir knasig och låter trasig. Stör mig lite på ljudet som är varje gång man kopplar till och från telefonen, rätt hög volym och går inte att göra något åt. En gång också, tror de va låg batteri varning, så pep dem till på högsta volymen när dom var kopplade till min pc, hade ont i öronen resten av dagen..

  Jag rekommenderar dom i alla fall, har flera olika hörlurar och dessa är mina primära nu!

  Uppdatering 2017-06-24
  Med iOS 11 (beta) och AirPods uppdatering 3.7.2 kan man nu byta låtar och och eq funkar som normalt via spotify igen! Från 8 till 10 stjärnor! Saknas bara volymkontroll med trippeltappning nu med högre/lägre volym med vänster/höger hörlur.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Nog mitt bästa köp 2017 (fick dem i slutet av februari genom Apple store - bevakade med hjälp av istocknow.com för att få tips om när de fanns i lager). Använt dem varje dag sedan dess, älskar hur snabbt de ansluter till min iPhone, älskar hur fort det går att ladda dem (har aldrig kört slut på batteriet trots att jag har dem i öronen all vaken tid!). Saftigt pris för något som är samma storlek som en tandtrådsask men för mig har det varit värt att slippa behöva köpa nya Earpods varje kvartal för att jag lyckas fastna i dörrhandtag, armstöd på tåg/bussar, krokar osv.
 • Bra
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Riktigt nöjd såhär efter några veckor. Kompletterar mina quietcomfort 35 bra. Förvånansvärt stark bas som hjälper till att göra ljudbilden varmare än EarPods med sladd. Absolut inget makalöst ljud men ändå.
  Smidigt att enkelt kunna byta vilken enhet man vill lyssna på samt att man enkelt kan se batterinivån direkt på telefonen när man öppnas fodralet.
 • Acceptabel
  8 mån sedan
  Nu har jag endast testat min brors Airpods över helgen och visst är de häftiga och jag gillar idén med ett laddnings-etui som är väldigt praktiskt. Ljudet är OK, alltså ingen överraskande ljudbild men klart bättre än det ljud man får i de inkluderade earpodsen och funkar väl för de flesta icke-audiofiler. Om man så ska jämföra med andra hörlurar i samma prisklass så måste man dock säga att de ligger långt efter, som andra har skrivit så får man cirka samma ljud från ett par hörlurar i 200-300 kronors klassen.

  Det som gör att jag absolut väljer bort dessa är dock passformen. Nu när de flesta andra tillverkare har gått över till att använda gummi som krokar fast i örat är passformen hos Airpods är undermålig i jämförelse. De kanske inte ramlar ut, men man är på sin vakt, vilket stör mig. Ett par billigare Jaybirds eller JBL reflect BT mini eller t.o.m Taotronic BH-07 (för en fjärdedel av priset) sitter stenhårt och har ingen chans att ramla ut (samtidigt som du faktiskt får riktigt bra ljud från dessa) och passar så perfekt att man glömmer bort att man har dem i.

  De är inte dåliga, men de ligger absolut inte samma nivå som andra hörlurar i samma prisklass.
 • Bra
  8 mån sedan
  Det är bra, fast inte så bra som Apple själva säger.

  Först vill jag säga att de sitter bra å nej de trillar inte ut även om jag rör på mig. Jag har haft Airpods i när jag springer, både på asfalt och i skogen och de sitter kvar. Här kan jag koppla Airpods mot Apple Watch och köra musiken från klockan, lämnar mobilen hemma. Riktigt bra!

  Ljudet är bra, jämnfört med de trådlurar som följer med känns basen mycket mer fyllig. Även volymen går att höja ovanligt mycket för att vara ett blåtands headset.

  Batteritiden är helt ok, fem timmar har jag hört. Så länge har jag inte använt dom och de laddar sig i fodralet. Är de helt tomma tar de en kvart att ladda upp. Nu är de sällan helt urladdade så för mig laddar de på några minuter.
  Fodralet laddar jag runt 2ggr i veckan.

  De synkar lätt med min mobil och ansluter hyfsat snabbt.

  Slår man lätt två gånger mot dom så aktiveras Siri eller pausa/svara. Går att välja en av dessa då funktioner.

  Fungerar att bara ha en lur i örat, bra när man kör bil och skulle batteriet ta slut är den andra luren fullladdad.

  Det som är mindre bra är,

  När man öppnar fodralet ska de synka mot mobilen, det fungerar hyfsat.
  Säg 1 av 5 så händer ingenting, blir att öppna fodralet igen, lägga ner lurarna och börja om. Sjukt jobbigt att göra under samtal, blir att ha luren mellan axeln och örat samtidigt som man meckar med Airpodsen.

  De är hala, sitter bra fast på vägen till örat är de lätta att tappa, även fodralet är halt. Glider lätt ur fingrarna, jag vet. :-/

  Insidan av fodralet är en riktig damm och ludd magnet, ser inte så fräscht ut efter bara nånn dag.

  Att slå lätt på Airpodsen två gånger fungerar inte alltid. Känner sig duktigt fånig när jag slår mig själv på örat upprepade gånger.

  Jag skulle ändå rekommendera Airpods, är de bästa blåtands lurarna jag har haft.

  Testad mot iPhone 6s
 • Utmärkt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Var osäker om jag skulle köpa dessa. Har kört med Beats Studio Wireless i två år men kände att jag behöver något smidigare, samt med bra mikrofon då jag kommer använda dessa på jobbet varje dag. Läste väldigt många bra omdömen och slog tillslut till.

  Haft dem i en vecka nu och är supernöjd. De funkar väldigt smidigt och klanderfritt.
  Älskar det smidiga uppladdningsbara skalet som laddar AirPodsen när man inte använder dem. 15 minuter laddning ger 3h användning. Ljudet är självklart inte att jämföra med Beats etc men duger helt klart för mig.
  Lyssnar på musik och poddar på bussen/tunnelbanan varje dag utan problem.
  Visst saknar man noise-reduction men man kan inte få allt.

  Man köper inte dessa lurar för att få bäst ljud för pengarna, då ska man nog kolla på något annat. Vill man ha smidigheten och ett par lurar som knappt känns att man har i öronen så är de perfekta. Hur mycket jag än skakar mitt huvud så rubbas dem inte.

  Mikrofonen är jag imponerad över. Jag kan prata i samtal i tunnelbanan under rush-hour och höras klart och tydligt.

  Tvekar du om du ska köpa dessa och inte är ute efter bäst ljud för pengarna, utan ett par riktigt smidiga lurar för musik/samtal och bra batteritid - KÖP.
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Nöjd med dessa, tycker dock dom inte är helt hundra. Ibland kopplar den inte upp telefonsamtalen, utan man måste ändra manuellt till iPhone om den andra ska kunna höra mig. Måste vara en bugg, hoppas på en snabb lösning. Men smidigt att man pausar musik eller filmen när man tar ut en av dessa ur örat. Mycket smidigt.
 • Utmärkt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Riktigt nöjd än så länge!

  Parningsprocessen var otroligt nog så enkel som man hoppats; Bara att öppna locket till hörlurarna så får man upp en anslutningsknapp på sin iPhone. När det gäller ljudkvalitén gör den mig inte besviken. Lagom med bas och klara toner.

  Passformen är lika bra som på vanliga Earpods, vilket i mitt fall betyder att de passar riktigt bra. Frihetskänslan är sannerligen påtaglig när man tidigare varit van vid trådade hörlurar!

  Men ingen produkt är utan sina brister, även om de i detta fall inte är allvarliga. En sak att anmärka är att man hör ett svagt brusljud vid lägre volymer, vilket jag även upplevt med andra Bluetooth-hörlurar (problemet är så vitt jag vet kopplat till Bluetooth, och inte dessa lurar specifikt). I övrigt får man vara beredd på att det inte finns några kontroller på dem, utan att man får nöja sig med Siri, mobilen eller en Apple Watch för sin justering av volym osv. Dock kan man enkelt pausa musiken med hjälp av att ta ur en lur ur sitt öra.

  Överlag riktigt nöjd!
 • Knappt godkänd
  8 mån sedan
  Alldeles för dyra i förhållande till vad du får, dvs ett par plastiga små lurar med ljudkvalitet som är mycket acceptabel för 300 kr, men absolut inte för över 1500 kr. De låter inte bättre än Earpods som följer med i iPhonelådan, möjligen något fylligare.

  Appleprylar har historiskt sett fört med sig premiumpriser, men då iallafall levererat kvalitet därefter. Här betalar du istället för en peak in i framtiden med den problemfria synkroniseringen/anslutningen till ios-enheter samt alla fräcka kontrollfunktioner, som att musiken pausar när du helt enkelt lyfter ur en AirPod ur örat.

  Coolt concept, men tyvärr inte mer än så!
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Kan inte tänka mig att gå tillbaka till något annat nu.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Så Jävla Bra! Bara haft dem en dag men oerhört positivt överraskad. Var orolig för att de inte skulle sitta bra, men de trillar inte ur och är mycket bekväma. Underbart ljud. Köpte från NetOnNet som levererade snabbt och prisvärt i brevlådan, skulle jag köpt från Apple Store skulle jag behövt vänta till efter midsommar. Har iPhone 6 och iPad Air, inga problem.