Sony Xperia XZ F8331

Sony Xperia XZ F8331

  • Skärmstorlek: 5.2 tum
  • Operativsystem: Android 8.0 (Oreo)
  • 4G (LTE)
Rank 242 i Mobiltelefoner
Jämför pris på alla Sony Mobiltelefoner
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför

Sony Xperia XZ F8331

  • Skärmstorlek: 5.2 tum
  • Operativsystem: Android 8.0 (Oreo)
  • 4G (LTE)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför

3.4 av 5 stjärnor

Baserat på 25 omdömen

Sorterat efter datum
2017-01-26
Redigerades 2018-04-05
Snurrbo(101 omdömen)
Ruggigt bra telefon! Snabb, snygg, välbyggd och med en kanonfin kameradel. Ljudet vid musiklyssning är nog det bästa som går att få från en mobiltelefon idag. Innehåller massor av sensorer och teknik som är bra att ha. Den smartaste finessen är fingeravtrycksläsaren som är inbyggd i på/av-knappen. Starta med rätt finger och den låser upp sig supersnabbt utan att man behöver slå nån kod eller liknande. Fint designad med bra material och självklart vattentät. Enda negativa jag har just nu är att den är något stor. Den fyrkantiga formen gör att den känns större än den är samt att volymkontrollen sitter lite avigt till långt ner på högra sidan. +Prestandan +Kameran +Skärmen har superstark ljusstyrka om man vill och har även finfina färger +Fingeravtrycksläsaren +Ljudet +Blåtand med apt-X och LDAC +Stereohögtalare på fronten +Riktigt hörlursuttag +Vattentät +Designen +Alla inbyggda sensorer +USB-C -Något klumpig form (men väldigt tunn) -Lite hal att hålla i utan fodral -Väldigt känslig skärm. Både touch och display spricker lätt.
2018-01-05
M
Mattias M(1 omdöme)
Bytte från en Samsung S5. Denna Sony är inte bättre på något trots att den är 3 år nyare. Däremot sämre på vissa saker. Grafiken känns slö, filmer hackar, appar hänger sig ständigt. Dessutom har jag vid två tillfällen haft problem med en gul fläck i displayen. Det började som en liten obetydlig fläck uppe i vänstra hörnet. Denna växte långsamt tills den vart mkt störande. Första gången detta hände reparerades telefonen på garanti. Andra gången nekades jag garanti på grund av att telefonen blivit repig.. Jag är besviken.
2017-11-10
Gelmax(122 omdömen)
Köpte nyligen tre XZ-lurar... Är överlag väldigt nöjd med dem - Mycket trevlig skärm - Otroligt responsiv och snabb telefon - upplever inget lagg vid dagligt användande (min iPhone 6 är galet slö i jämförelse) - Fingeravtrycksläsaren fungerar bättre än på de iPhone jag testat - Vattenskyddad är ett extra plus - Snygg, sober design Där jag kan se förbättringsområden: - Den är lite tjock - hade gärna fått vara lite smidigare - Saknar trådlös laddning på (givet hur tjock den är så borde det ha fått plats!) Sammanfattningsvis får man en riktigt bra maskin får 4000:-
2017-08-17
p
philleee(31 omdömen)
Riktigt usel. Dålig batteritid, löstes efter ett par månader så den var "användbar". Sedan har man uppdaterat igen och då var det tillbaka till samma sak, riktigt dålig batteritid, detta beror på att det kör någon systemtjänst även i "idle" så telefonen aldrig sover, batteriet varar ca 6 timmar, laddas alltså även ur nattetid när du sover. Grattis. Kameran tar helt okej bilder men man måste verkligen installera en annan kamera app för att ta bra bilder. Det är nog standard för en Sony telefon, men jag tycker ändå inte om att det då o då poppar upp massa sony app reklam, oerhört oprofessionellt. Ljudet i telefonen är OK, man hörs tydligt och hör motparten tydligt. Köp något annat! Jag ångrar varje dag jag ser på den.
2017-06-08
M
Mister Largo(54 omdömen)
+ Kamera, hög upplösning, fina naturliga färger, bra skärpa, separat kamera knapp + Bra skärm, fin kontrast och bra ljusstyrka, ser skärmen tydligt även i solljus + Vattenskyddad +Fingeravtryckläsaren är mycket smidig - Vissa förinstallerade appar var irriterande Ljud i telefon: 6/10, Ok, ganska tunt, kunde vara något starkare och fylligare. Ljud ur lurar 8/10, Bra, men ingen wow upplevelse. Något tunt och ljust fast utan att vara vasst. (Testat med AKG y50, K545, K550, Sony MDR-EX650)
Sida 1