Acer ET430K (bmiippx)

Acer ET430K (bmiippx)

  • Max upplösning: 3840x2160
  • Bildstorlek: 43 tum
  • Uppdateringsfrekvens: 60 Hz
Rank 441 i Bildskärmar
Jämför pris på alla Acer Bildskärmar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Acer ET430K (bmiippx)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Max upplösning: 3840x2160
  • Bildstorlek: 43 tum
  • Uppdateringsfrekvens: 60 Hz
rating.rate-n-text-version.md
rating.based-on-n-reviews.md
Sorterat efter datum
2018-12-10
Z
Zyphoideususer.total-reviews
Grym skärm! Ha den på väggen!
2018-10-06
Z
ZteveMuser.total-reviews
Har snart haft den här skärmen i ett år. Skulle aldrig köpt den. Image retention, bilden bränner fast på 30 sekunder. Som datorskärm är den hopplös att använda. Hade väldiga problem med flimmer när man kör 4k 60hz, fick aldrig ordning på det trots 3 olika displayportskablar. Slutade med att jag använder den som mediaskärm till Apple tv 4k och Nintendo Wii U. Fungerar okey, men ibland kan skärmen släckas i 2-5 sekunder. Händer både på Apple tvn och Wii U. Märkte en förbättring av att se till att kablarna inte rör metallfoten på skärmen. Då gick problemet från att uppstå några gånger i veckan till nån gång i månaden. Backlight bleed är brutal från hörnen av skärmen. Mörka scener kan bli väldigt ljusa. Acer support var villiga att kolla på den för att den stänger av sig ibland, men då ska den packas noggrant och skickas till servicecenter i Tyskland. Litar inte på att det hjälpt.
2018-02-02
H
HenryTkuser.total-reviews
Jag var lite rädd innan jag chansade på denna i och med att recenssionerna ofta nämnde nackdelar. Har ägt denna i 10 månader nu och har inga problem vad gäller inbränningar/ghosting, eller image retention. Riktigt schysst 4K uppspelningar! Jag har min uppkoplat till en Kaby Lake NUC som media center och använder den dagligen. Ett till plus är att portarna är nedåtpekande då jag tänker så småningom montera den på väggen.
2018-01-15
s
sillen102user.total-reviews
Väldigt fin bild, väldigt fin svärta och klara färger. När man först startar upp skärmen så är den otroligt ljus, nästan så att solglasögon hade varit på plats. Däremot så har denna skärmen otroliga problem med image retention. Har man en ljus bild uppe i så lite som ett par minuter så kommer man att se en tydlig skugga av den under lång tid efteråt - upp mot ca. 10 min - om man flyttar eller stänger den. Detta är helt oacceptabelt! Problem nummer två är vertikala ljusblödningar. Om man har en mörk bakgrund och lägger upp ett ljust objekt såsom ett fönster så kommer hela skärmen att lysa upp rakt ovanför det ljusa partiet med väldigt tydliga linjer där fönster börjar och slutar. Ser ut som en stor ljusstråle. Helt oacceptabelt! Jag skulle inte rekommendera denna skärm till min värsta fiende. Håll er borta och köp något annat!
2017-12-08
Redigerades 2017-12-28
P
Peususer.total-reviews
I princip värdelös skärm. Den bränner in ljusa element efter några sekunders inaktivitet. Därtill strålar ljusa element vertikala blödningar genom bilden. Dvs ett ljus element som ett fönster förändrar ljustonen ovanför och nedanför det ljusa fönstret. Kan säkert fungera ok för en del spel (som inte kräver hög uppdateringsfrekvens) och videotittande men för grafiskt arbete är den i princip obrukbar. Skit. LG 43UD79-B är ett bättre köp även om den också lider av vertikala blödningar (ej inbränningar dock) och en idiotiskt placerad panel med knappar.
Sida 1