XTZ 99.26

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla XTZ Centerhögtalare (6)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  5 år sedan
  skön center både för öra och syn...
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Vilket jävla as till center! Den är byggd på samma låda som 99.36 förutom på höjden. Fick lov att plocka bort fötterna på biobänken för att kunna se teven :D

  Vill tacka Wester87 som med sitt omdöme fick mig att äntligen få tummen ur och slå till och jag vet precis hur nöjd jag kommer bli när denna är inspelad. XTZ regerar!
 • Perfekt
  7 år sedan
  Väldigt bra center!

  Har bara haft denna center i mindre än en vecka, men det den har presterat till dags datum är underbart. Har samma klarhet som mina 99.36:or. Gjorde ett dumt val och kombinerade mina befintliga 99.36:or med en Yamaha NS-C444 som jag snabbt lämnade tillbaka p.g.a. missklang. Nu låter det fantastiskt och tänker trots att jag bara haft centern i mindre än en vecka, ge den 10 stjärnor då jag kan förutse hur den kommer att låta efter inspelningen då jag redan gått igenom denna fantastiska förvandling med mina 99.36:or. Kompromissa inte med centern som jag gjorde. Har du XTZ sedan innan och inte har någon center så är det den här som du ska ha! Fungerar säkert bra till andra märken också, men det har jag inte själv någon erfarenhet av.