TP-Link NC450

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla TP-Link Övervakningskameror (10)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.78)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  2 dagar sedan
  Kan inte få någon live feed i appen när jag använder 4g.
 • Perfekt
  12 dagar sedan
  Äger både denna och NC210, båda två fungerar klockrent. Har haft dem i ca 1 år och har inte upplevt en enda bugg, omstart eller uppkopplingsproblem. Använder dem också med min Synology NAS men inte deras rörelsenotifiering via TP-Link app/cloud. Att kolla kameran via deras cloud-app har hittills fungerat felfritt.
 • Utmärkt
  23 dagar sedan
  Uppdaterat: 23 dagar sedan
  Grymt mycket kamera för pengarna. Jag hittade den för 700 på en kampanj. Lätt att installera även om WPS strulade lite i början. Har kört den konstant i två veckor nu utan några som helst problem. Mörkerseendet fungerar utan anmärkning.

  Jag har min ansluten till Synology Surveillance Station och det fungerar som det ska. (Tips: Ska du ansluta din till Synology får lösenordet inte vara längre än åtta tecken. Någon bugg)

  Om jag måste ha ett klagomål skulle det vara att kameran är lite stor. Känns som att dom skulle kunna gjort den aningen mindre.

  Att det i priset ingår en PoE-injector är riktigt imponerande.
 • Usel
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 27 dagar sedan
  Mycket ip-kamera för pengarna? Ja om man gillar en kamera som läger av och slutar fungera ofta tills man drar ur sladden och sätter i den igen. SD minneskort funktionen slutar också fungera när det är fullt och du gör en omstart. Rena skräpprodukten detta.
 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Riktigt bra kamera, bytte från en liknande D-Link modell som kopplade ner stup i kvarten och hade sämre bild. Blir nog fler TP-Link kameror framöver!
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Över förväntan. TP link uppdaterar också sin mobilapp kontinuerligt till skillnad från D-link som överger sina grejer.
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Funkar bra än jag hade hoppats. Köpte den för 600kr hos Kjell&Co. Har den i stugan och har inte hängt sig någonsin. Haft den 1 mån bara dock.

  Det ingår PoE adapter!
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Bra webbkamera med panorering och inbyggd rörelse- och ljuddetektion som kan ge notifieringar via app eller mail och låter dig gå tillbaka och titta på videoinspelningar från dessa tillfällen (lagrade på SD-kortet). Dessa notifieringar aktiveras från appen, inte kamerans webbgränssnitt vilket förvirrade mig en del i början. Kameran ser för övrigt rätt diskret och trevlig ut.