TP-Link NC450

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla TP-Link Övervakningskameror (9)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.87)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 8 dagar sedan
  Otroligt buggig kamera. Kul att behöva dra ut nätsladden flera ggr/vecka för att den ska fungera.
  Efter senaste uppdateringen får jag ingen indikering i appen när något rör sig framför kameran!
  I början fungerade den ganska bra men nu är den värdelös.

  Jag tänkte kontakta svenska supporten men det visade sig att de hade lagt ner...
  Att TP-link släpper en uppdatering utan att ha testat den säger ju en hel del om den tillverkaren!
 • Dålig
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Buggig. Opålitlig. Det finns tidsperioder när den fungerar utmärkt, men inte alltid. Jag har haft situationer när jag var borta och kunde inte få någon bild.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Fungerar felfritt. Används för hemövervakning i ett land i Sydeuropa.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Fungera perfekt! Speciellt när man ha en hund hemma själv ibland
 • Usel
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Kan inte få någon live feed i appen när jag använder 4g. Fattar att det är en wifi kamera men man ska ju kunna kolla även när man inte har tillgång till något nätverk
 • Utmärkt
  4 mån sedan
  Kanonkamera i medel budget klassen vill man ha mer funktioner får man slänga ut mer pengar inga konstigheter i det. Funkar kanon med feed från Oxelösund via medelklassrouter i hemmet till en hyfsad wifi hotel anslutning i Malta funkar även när jag kör via 4g från tele. Det två negativa omdömena är nog baserat på felaktig anslutning samt att den som hänger upp sig är ett måndags ex och bör reklameras. Mina står på 24/7 aldrig behövt starta om. Kopplar alltid upp. Se till att ha en hyfsad anslutning med en någorlunda stark router ! Du får va du betalar för finns garanterat smidigare lösningar med mer funktioner men då är dom som sagt garanterat dyrare. Coolt med tvåvägskommunikation så man kan prata med katterna !
 • Perfekt
  4 mån sedan
  @davidekblom, detta är en WiFi kamera inte en 4G kamera lol
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Äger både denna och NC210, båda två fungerar klockrent. Har haft dem i ca 1 år och har inte upplevt en enda bugg, omstart eller uppkopplingsproblem. Använder dem också med min Synology NAS men inte deras rörelsenotifiering via TP-Link app/cloud. Att kolla kameran via deras cloud-app har hittills fungerat felfritt.
 • Utmärkt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Grymt mycket kamera för pengarna. Jag hittade den för 700 på en kampanj. Lätt att installera även om WPS strulade lite i början. Har kört den konstant i två veckor nu utan några som helst problem. Mörkerseendet fungerar utan anmärkning.

  Jag har min ansluten till Synology Surveillance Station och det fungerar som det ska. (Tips: Ska du ansluta din till Synology får lösenordet inte vara längre än åtta tecken. Någon bugg)

  Om jag måste ha ett klagomål skulle det vara att kameran är lite stor. Känns som att dom skulle kunna gjort den aningen mindre.

  Att det i priset ingår en PoE-injector är riktigt imponerande.
 • Usel
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Mycket ip-kamera för pengarna? Ja om man gillar en kamera som läger av och slutar fungera ofta tills man drar ur sladden och sätter i den igen. SD minneskort funktionen slutar också fungera när det är fullt och du gör en omstart. Rena skräpprodukten detta.
 • Utmärkt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Riktigt bra kamera, bytte från en liknande D-Link modell som kopplade ner stup i kvarten och hade sämre bild. Blir nog fler TP-Link kameror framöver!
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Över förväntan. TP link uppdaterar också sin mobilapp kontinuerligt till skillnad från D-link som överger sina grejer.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Funkar bra än jag hade hoppats. Köpte den för 600kr hos Kjell&Co. Har den i stugan och har inte hängt sig någonsin. Haft den 1 mån bara dock.

  Det ingår PoE adapter!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bra webbkamera med panorering och inbyggd rörelse- och ljuddetektion som kan ge notifieringar via app eller mail och låter dig gå tillbaka och titta på videoinspelningar från dessa tillfällen (lagrade på SD-kortet). Dessa notifieringar aktiveras från appen, inte kamerans webbgränssnitt vilket förvirrade mig en del i början. Kameran ser för övrigt rätt diskret och trevlig ut.