Microsoft Xbox One Wireless Controller S - White (Xbox One/PC) (Original)

Microsoft Xbox One Wireless Controller S - White (Xbox One/PC) (Original)

 • Plattform: Xbox, PC, Xbox One
 • Gränssnitt: USB, Bluetooth
 • Batteridrift
Jämför pris på alla Microsoft Handkontroller
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Microsoft Xbox One Wireless Controller S - White (Xbox One/PC) (Original)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

2.9 av 5 stjärnor

Baserat på 10 omdömen

Sorterat efter datum
2019-07-20
  M
  Mezmer(3 omdömen)
  helt värdelös. två köpta gick sönder efter 3 månader. samma problem på bägge. en av knapparna slutade svara på lätta knapptryck. deras "support" stängde mitt ärende på deras forum utan att ge någon annan en möjlighet att svara hur man skulle rengöra den, rengjorde bägge och bytte ut conductive rubber på dem men det hjälpte inte. hårdvarufel,
  2018-12-22
   Drexon(117 omdömen)
   Usel produkt att ha på PC. Batterier tar slut på timmar istället för veckor, och den dubbeltrycker på vissa knappar lite sporadiskt. Ska vara ett drivrutinsproblem enligt nätet, men 100% utan lösning. Går INTE använda till seriöst spelande (läs: Rocket League) online då man helt utan varning gör fel manövrar för att kontrollen inte vill vara med. Och som grädde på moset, finns ingen inbyggd varning om batteristatus i Windows 10, trots Microsoft-produkter. Var tvungen ladda ner ett program någon skapat. Uselt.
   2018-10-24
    ampen(19 omdömen)
    Jag har nu köpt min tredje sådan här controller, vilket skvallrar om att jag är nöjd med hur den fungerar. Jag använder den mest till att spela Rocket League och tycker den för mig ger bäst känsla av alla de controllers jag provat, inclusive de tidigare versionerna av Xbox controllers (360 och One V2). I nuläget kan jag inte tänka mig att använda en annan controller än just denna åtminstone när det gäller just spelet Rocket League. Problemet däremot, och det som drar ner betyget, är det faktum att jag är inne på min tredje på relativt kort tid (1½ år), så hållbarheten lämnar lite att önska vid löpande användning. Det vanligaste felet är att den plastbit som utgör de två översta knapparna på framsidan av kontrollen knäcks, då dessa sitter ihop i en enda lång bit som sträcker sig längs hela kontrollen. Denna bit har flera hål (antagligen gjuthål) som minskar hållbarheten och gör att den knäcks vid kontinuerlig användning av de två knapparna. Antagligen ett rätt okänt problem då jag sällan använt dessa knappar i andra spel, men just i RL så använder jag de frekvent. I stort dock, så gör prestandan den ändå till en prisvärd kontroll.
    2018-09-05
     A
     Arsenalhifi(1706 omdömen)
     Skönaste kontrollen jag har haft. Men de håller sämre än de gamla, jag har redan haft problem med två handkontroller.
     2017-03-03
     Redigerades 2018-01-06
      t
      trooper12(143 omdömen)
      Känns solid men tveksam kvalitet; spakarna kan gå sönder och dra åt ena hållet konstant trots försiktig användning. Kopplar upp snabbt, enkelt och automatiskt mot Xbox. Lång räckvidd, bra batteritid och smarta funktioner såsom ljudjack för hörlurar. Gillar att den kan fås i vitt utförande, så att man kan hitta den lätt.
      Sida 1