Harman Kardon Onyx Studio 3

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Harman Kardon Mobilhögtalare (22)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.08)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köpte en på cdon.se för 1290kr och banne mig höll jag inte på att tappa ölen i vasken när jag drog igång den.
  Ljudet är över all förväntan(hade bara lyssnat på Onyx mini), en jädra kraft i basen och klart ljud, inte alls burkigt som någon skrev tidigare tycker jag! Visst de går inte att jämföra med ett par "riktiga" högtalare men att få ett sånt ljud ur en så liten burk är helt galet! Så det är ett nöje att lyssna på dessa nu för jag beställde en till ifrån cdon.se innan de höjer priset den 16'e :)

  "Harman" hört på denna så har man det ännu bättre med två!
 • Bra

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag köpte den olyssnad på Black Friday för 1290. Ljudet är inte överväldigande bra, den hanterar basen mycket bra men den har mer mellanregister än diskant vilket ger en lite burkig nyans till ljudet.
  För priset jag betalade är jag ändå nöjd, det är bra tryck i högtalaren och den känns välbyggd med fina material. Jag kan tänka mig att Marshall Stanmore låter något bättre, men jag vill inte hålla på och krångla med sladdar när jag ska sätta mig i solen med en kopp kaffe och lyssna på nåt gött.
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köpte under black friday, ingen expert på ljud men det fungerar kanon för vårat ändamål. Bra bas men inte så den ta över musiken. Snygg är ett stort plus för oss, passar perfekt att ha framme som vilken möbel som helst. Mycket nöjd sen komplementera med chromecast audio så får man en toppenlösning.
 • Alla omdömen

 • Utmärkt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Kanonljud och utseende för priset! Har högtalaren i ett hörn och basen blir sjukt bra. Är överraskande bra ljud måste jag säga.
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  1111 kr på Geen Friday. Jag har inte hört något bättre i den prisklassen. Ljudet är balanserad med gott tryck så länge den inte är i närheten av vägg eller liknande, men problemet är inte lika illa som Onix 2. Lite onödiga slarv från en så bra tillverkare: visar inte batterinivån i mobilen inte på högtalaren heller, ibl trög att få kontakt, kan parkopplas men inte i stereo (och JBL som är samma tillverkare kan göra det) Smidigt att kan flyttas runt hemma men ingenting som man packar för en utflykt.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Köpte Onyx Studio 3 som julklapp åt en släkting och jäklar i helvete vilket bra ljud!
  Sällan jag har hört ett så välbalanserat och stort/öppet ljud även från en större hembio anläggnng
  Det blir att köpa en själv

  Obs!
  För att få maxeffekten på 60W så måste högtalaren vara nätansluten annars blir det bara 30W.
  Läser man vissa omdömmen här så kan man ju fundera på om dom enbart utvärderade ljudet i batteriläget på 30W ?
  isåfall så var det då bara hälften av effekten man kan få ut.

  Nån sa att högtalaren inte är värd org priset runt 4K men det håller jag inte med om.
  Jämfört med Philips ölburkar BT6000 på 15W så är det som natt och dag och ändå låter dom riktigt bra.
  Onyx Studio 3 är ungefär som att köra med 4st Philips BT6000 samtidigt sånt tryck är det i ljudet.
  Basen är riktigt mäktig utan att ta över helt och låta som en disco burk.
  Bara en djup exakt bas hela tiden.

  Mäkta imponerad!
 • Bra
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Betydligt bättre än tidigare erfarenheter av tex Beats Bluetooth högtalare, men ändå inte toppbetyg. Det är helt okej ljud för priset (varierar mycket, passade på när den kostade runt 1200 kr) men det är lite burkigt i vissa lägen. Efter att ha justerat equalizern i telefonen blev det bättre men fortfarande inte hundra. I övrigt väldigt enkel att ansluta och använda, funkar perfekt på den punkten. Bra format och smidig att ta med. Köp när priset är nedsatt om du är ute efter en helt okej, smidig Bluetooth-högtalare.
 • Utmärkt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Välljudande! Fin kvallite, bra ljud till vårat kök.
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Ljudet är ok. Fick 2 på köpet med telefonabonnemang. Som par är synkningen rätt enkel men måste göras om efter att man stängt av dem. Jag har också problem med att volymen blir väldigt hög om man skickar musik från Android (Sony Z5 premium). VÄLDIGT HÖG! Men inte på ios... Supporten struntade i detta problem.
  Har också problem, som följd av den höga volymen per "snäpp", svårt att hitta en lagom volym. Väldigt irriterande.
  Sålde av dem billigt och kommer inte köpa liknande eller ens ta emot dem gratis.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Perfekt högtalare! Kanske inte den smidigaste om du vill ha den med dig, men ståendes hemma i rummet, då är det perfekt!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Snygg och med bra ljud (för storleken). Tappar ibland sync med telefon (Samsung S7)
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Prisvärd när de säljer dem för runt 1000-1500kr men batteritiden måste bli bättre. Väldigt bra ljud för pengarna med bra drag och basen går hyffsat lågt. Inte långt ifrån VIFA Copenhagen men så kostar den många ggr mer...

  En fantastisk högtalare som tyvärr har lika dålig batteritid som Onyx studio 1, det går att öppna upp och löda fast fler batterier vilket man kan hitta på youtube men orkar inte.

  Harman behöver snäppa upp batteritiden till Onyx Studio 4 för full pott. Nu får jag ha med adaptern ut på altanen då den knappast klarar en hel dag, hade gärna sett att nätadaptern var inbyggd i högtalarn. smidigare....
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Här har vi en mobilhögtalare värd namnet. Härligt ljud rakt igenom. Testat allt från Reggae till Hårdrock. Feeeeeeeeet. Man blir förvånad och lycklig varje gång den åker fram
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bra ljud för formatet.
  Men betygetdras dras ner av 2 viktiga punkter enligt mig.
  Nr1.
  Beställde en vit och till högtalaren kommer en nätadapter som både ser ut att vara från 90-talet och som är helt i svart. = omöjligt att gömma undan på ett snyggt sätt! Det borde i alla fall definitivt varit en vit adapter till vit högtalare.

  Nr2. Äckligt höga toner spelas upp när man slår av/på högtalaren eller ansluter bluetooth.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Inte ofta en produkt för dess ändamål får 10 av mig men när man vill ha en vit högtalare och ac-adaptern/sladdarna är svarta blir i min värld snålt. Det vägs dock upp av priset på 1111kr.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mycket ljud per krona jämfört med konkurrenterna, speciellt när den går att få tag på den för 1300:-.

  Jämfört med föregångaren Onyx studio 1 så har kvalitén i diskant förbättrats samtidigt som basen blivit mer framträdande och något djupare. Detta har dock skett på bekostnad av maximal ljudstyrka där onyx studio 1 spelar högre. Med det inte sagt att ljudnivån skulle vara något problem, enheten spelar fortfarande högt och jag personligen föredrar förändringen mot bättre kvalité och djupare bas.

  Material och utseende har förbättrats med bla mindre utstickande fötter och baksida med fuskläder. Vikten är dessutom något lägre på ganska exakt 2 kg. AUX och harman dual sound är uppskattat. Harman dual sound funkar för övrigt riktigt bra och stabilt och ger en grym "wow" känsla om man är lyckligt lottad att äga 2 högtalare med denna funktion, typ en onyx studio 3 och en harman kardon go + play 2016.

  Det som kan vara värt att notera dock är att batteritiden precis som föregångarna är ganska dålig. Ca 5 timmar vid 50% volym och under 2 timmar om du spelar på högsta. På batteri spelar dessutom högtalaren klart svagare jämfört med strömkabeln ansluten vilket är något olyckligt eftersom att man oftast måste spela högre utomhus (eftersom ljudet inte reflekteras och behålls mellan några väggar).

  Vad är skillnaderna jämfört med "storebror" go + play 2016 kan man då undra? Är go play värd det högre priset? Svaret är kanske att det beror lite på. Till att börja med så är faktiskt ljudkaraktär och ljudkvalité väldigt snarlika. Skillnaderna består snarare i att go + play kan spela högre, speciellt påtagligt blir detta på batteridrift då go + play spelar nästan lika högt medan onyx studio 3 reducerar volymen påtagligt. Batteritiden är dessutom bättre på go + play även om den inte heller räcker mycket längre än 2 timmar på högsta volym (men dock spelar påtagligt mycket högre). Motiverar detta då det dubbla priset? Kanske, åtminstone om högtalarna ska användas på batteridrift och utomhus då skilnaderna i ljudnivå i kombination med onyx studio 3's svagare batteri gör att den ganska snabbt måste laddas...

  Så vill du spara en slant och ändå få bra ljud, främst inomhus, köp onyx studio 3, men är ljudnivå (speciellt vid batteridrift) samt batteritid prioriterat så köp go + play istället då den extra kraften kommer väl till hands utomhus.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mycket bra högtalare. Den som dock tänker att man packar ned den i en väska och åker på en utflykt finns det mindre och mer portabla högtalare att köpa. Benen går inte ta av eller vika så de kommer att sticka ut.

  Detta är det enda negativa man kan säga om högtalaren. Ljudet är verkligen kanon. Bra räckvidd på bluetooth. Rekommenderar den verkligen.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bäst! Behöver inte säga mer!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Som många andra köpte jag den för 1290kr på CDON.
  Tycker det är väldigt bra ljud och bas.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Imponerade ljud från en sådan liten och snygg högtalare. Ljudet låter fylligt och inte platt som många BT högtalare brukar. Perfekt att ha för att spela i hemmet. Ingen party högtalare för att spela galet högt. Utan mer för folk som vill ha en trevlig högtalare hemma som är snygg och inte tummar på ljudkvalitén.
  Ljudet är klart och låter riktigt bra. Och basen fuller upp rummet bra då de behövs. Jag har inget att klaga på. Är galet nöjd med denna 30års present :)
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bra ljud, tung bas, luftigt ljud sett till storleken.
  Småsaker irriterar, såsom ingen personlig kod för högtalaren. Allt ljud från din telefon kommer med (sms, knappljud osv)
  sett till priset, ändå ett kanonköp!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köptes på Black Friday för 1290kr hos CDON. För mig som inte är ljudexpert uppfyller den mina förväntningar. Pris hos flera leverantörer idag 4000, det hade den inte varit värd.

  + Designen
  + Ljudbilden alldeles utmärkt
  + Man kan lägga till en extra högtalare och parkoppla

  - Bor i lägenhet och skulle ibland kunna ha möjlighet att minska basen
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köpte på blackfriday cdon för 1290, behövde igentligen den inte men när priser var så bra, då var jag bara tvungen.
  Ångrar mig inte en sekund, den fick ersätta Sony x33 i köket.
  Vilket välbalanserat ljud med en ordentlig bas, snygg och lätt att para ihop med det mesta.
  Denna rekommenderas starkt.
  Nä nu går jag och poppar musik,
  Ump Ump ump
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Fin klarhet över hela registret enligt mig, trots sin lilla storlek. Önskar det fanns inbyggd EQ dock. Sena kvällar vill jag kunna reducera basen så att inte störningsjouren knackar på. Men utöver det, riktigt bra produkt.

  - Har man en Harman så har man det bra helt enkelt.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Ok ljud, inte mer. Hade jag köpt den för fullpris 4000:- hade jag skickat tillbaka den. Snygg och enkel som passar för sovrumslyssning.