Motorola Moto Z 32GB

Motorola Moto Z 32GB

 • Operativsystem: Android 8.0 (Oreo)
 • Skärmstorlek: 5.5 tum
 • 4G (LTE)
Rank 303 i Mobiltelefoner
Jämför pris på alla Motorola Mobiltelefoner
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Motorola

Motorola Moto Z 32GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Operativsystem: Android 8.0 (Oreo)
 • Skärmstorlek: 5.5 tum
 • 4G (LTE)
Motorola

4.2 av 5 stjärnor

Baserat på 10 omdömen

Sorterat efter datum
2017-02-07
  b
  bjassenb(18 omdömen)
  Riktigt bra mobil. Efter tre veckors användande känns den fortfarande som ny. +: Riktigt riktigt snabb Otroligt användbara gester som att skaka för att använda kameran eller för att sätta på ficklampan. Väldigt snabb fingeravtrycksläsare utan väntetid och som nästan alltid läser av rätt Skärmen är riktigt bra i färger och upplösning Byggkvalitén och Moto Mods, känns inte alls som den ska gå sönder eller spricka +-: Batteritiden är "average". Man klarar en dag men man måste ladda varje natt. Osäkerhet kring om Lenovo kommer skicka ut nya uppdateringar fort och under en lång tid, likt ex Google Pixel eller Apple Iphone. Telefonen har Android N just nu men osäker om den kommer få Android O nästa år. -: Kameran. Den är ganska bra vid ljusa förhållanden men på natten är den riktigt värdelös med suddig bild och långsamt kamerainterface. Annars är jag riktigt nöjd och den är också väldigt prisvärd, framför allt för under 5000 vilken den är lite då och då på rea.
  2017-01-04
   D
   Dempah(25 omdömen)
   Har använt min Moto Z i några dagar nu och är mycket nöjd. Den har bra prestanda till ett ganska lågt pris. Skärmen är mycket bra, däremot så skulle screen-to-body ration kunnat vara lite bättre. Telefonen har ungefär samma höjd och bredd som min gamla strulande Note 4, men mindre skärm (5,5" istället för 5,7"). Telefonen är ruskigt tunn och har en inte jätteergonomisk baksida. Poängen med detta är nog att mods till telefonen ska gå att fästa med de inbyggda magneterna utan att det ser alltför blaffigt ut. Till följd av tunnheten så är batteriet rätt klent sett till mAh, men jag upplever att standbytiden ändå är över förväntan. Dessutom går det att köpa batterimods om man vill öka livslängden ytterligare. Om man använder den medföljande baksidan och bumpern så blir telefonen en smula större men betydligt bekvämare att hålla i. Moto Z har även stöd för dubbla simkort där den andra platsen kan användas till SD-minne istället. Nyligen uppdaterades den även till Android 7.0 Nougat. Enda nackdelen är väl egentligen avsaknaden av 3,5 mm kontakt, men då jag oftast använder blåtandsheadset numera så är det inget större problem. Det följer med en adapter från USB-C till 3,5 mm. Däremot så blev det lite problem när jag använde telefonen som GPS i bilen och behövde ladda den samtidigt som jag behövde 3,5 mm kontakten.
   2017-01-03
   Redigerades 2017-01-04
    e
    emiil_n(2 omdömen)
    Helt underbar mobil! Älskar moto mods och möjligheten till att själv välja ifall mobilen ska vara tunn som ett löv! Det enda jag kan klaga på är den svenska supporten hos Lenovo vilket är i sämsta laget . Annars underbar mobil hittills :)
    2016-12-08
     R
     Robin Carlsson(2 omdömen)
     Haft den sedan dagen den släpptes i Sverige. Uppfyller alla behov och specifikationer som en toppmodell ska göra. Det coola är bara att denna är betydligt tunnare, och kan ha mods! Har själv ett batterimod som jag tar med närjag reser eller vet att dagen ska bli lång. Batteritiden är dock redan väldigt bra så har faktiskt inte nytta av modern särskilt ofta. Roligt för övrigt är att min flickvän tycker fotona blir bättre än hennes iPhone 6S. Har dock inte jämfört med någon sjua. Har Inga repor på skärmen, kör ändå utan skydd. MotoZ har ju Gorillaglas v4 så det ska inte behövas anser jag. Jag anser att USB-C är jätteskönt imed snabbladdningen och saknar inte hörlursuttaget. Funkar perfekt!
     2016-09-14
      Dan1jel(7 omdömen)
      Vann en telefon från motorola dem själva. Riktigt frän telefon, blev häpnad över hur tunn den är samt premium kvalitén. Snabb på att ladda och väldigt stilig och funktionell telefon! Tanken med "Moto Mods" är väldigt bra och smart lösning då man slipper ha massa extra saker i väskan då den redan sitter på telefonen :) Man får med ett "Style skydd" för baksidan samt en liten "Bumper" i lådan. Bumper går att ha på samtidigt som man har mod på. Var dock beredd på att ladda batteriet varje natt, om du nu inte skaffar ett extra batteri.
      Sida 2