Motorola Moto Z 32GB

Motorola Moto Z 32GB

  • Skärmstorlek: 5.5 tum
  • Operativsystem: Android 8.0 (Oreo)
  • 4G (LTE)
Rank 377 i Mobiltelefoner
Jämför pris på alla Motorola Mobiltelefoner
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Motorola

Motorola Moto Z 32GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Skärmstorlek: 5.5 tum
  • Operativsystem: Android 8.0 (Oreo)
  • 4G (LTE)
Motorola

4.3 av 5 stjärnor

Baserat på 11 omdömen

Sorterat efter datum
2019-03-28
EwiQ(19 omdömen)
Jag köpte den från CDON för strax under 3000 kr. Vad får man? Fördelar: * Android 8.0 Oreo * OLED 2560x1440 skärm * Qualcomm bigLITTLE dualcore x2 CPU * Hyfsad 4K filmkamera * H265 inspelning med kamera * 4GB RAM * Dual-SIM * LineageOS stöds * Går att få tag på till under 3000 kr Nackdelar: * Batteriet är inte i största laget, så man får hushålla lite och gärna minimera användningen vid brist på laddstationer. * Har en USB Type C port som måste användas till både laddning och ljudutmatning via 2.5mm adapter. Jag uppdaterade till Oreo när det kom, fungerade mycket bra. Därefter gick jag till LineageOS 15.1, även om det finns 14.1 också. Nu har LineageOS 16 precis kommit och fungerar mycket bra. Det kan vara knepigt att installera LOS om man inte kan stänga av krypteringen av lagringen. I dagläget kör jag alltså tekniskt sett Android 9 - P (Pie) på den. Helt över förväntan för 3000 kr. Förövrigt köpte jag den för att den hade LOS stöd.
2017-09-14
Redigerades 2018-04-29
D
Dr Flint(25 omdömen)
Uppdatering: Sent om sider fått Oreo 8.0. lite förvånande men hyggligt av Lenovo. Nära att höja betyget med en stjärna .Recensionen bör betraktas utifrån att min tidigare telefon var den utmärkta Moto X Force. Moto Zs batteritid är avsevärt sämre och är dess stora problem (både ett betydligt mindre batteri och en mer kraftfull processor). Det är nödvändigt att använda ett MotoMods batteripack för att klara en hel dag av relativ flitig användning. Min förra mobil klarade av samma börda utan att behöva laddas om. Telefonen blir givetvis tjockare och rejält tyngre med batteripacket men känns ändå inte överdrivet otymplig. Telefonen upplevs också som lite onödigt lång, formatet är styrt av att telefonen skall passa till MotoMods modulerna. Givetvis kan man ha batteripacket i fickan och sedan när det behövs enkelt snäppa ihop batteriet med telefonen (magnetfkoppling). Dock blir den sammanlagda batterikapaciteten då sämre eftersom batteripacket börjar ladda det tomma telefonbatteriet istället för att driva telefonen direkt, något som sker om telefonens laddningsnivå understiger 80%. Att all form av batteriladdning är förknippad med energiförluster kan den som känt på ett varmt batteri lätt förstå.. I övrigt är jag mycket nöjd, speciellt med skärmen, prestandan, snabbladdningen, USB-C och att Android 7.1.1 numera är tillgängligt. Köpte den ny med rabattkod för 3495 :- och fick dessutom med en MotoMods-högtalare fr JBL på köpet. Gissar att fler erbjudanden kommer dyka upp om inte tidigare så på nästa Black friday.
2018-03-31
f
firstman(4 omdömen)
Jag sätter full pott i förhållandet till produktens prestanda och pris, mars - 2018. 10/10. 2990kr Vi kan ju börja med lite övertygande positiv, faktiskt smått överväldigande fakta på en 2 år gammal telefon för detta pris: 5,5 tum Amoled skärm. Mobilen är extremt tunn, lövtunn a 0,56mm. Pixeltäthet 535 ppi. Megasnabb processor: 820 snappdragon, 4gb ram.Telefonen uppdaterar sig själv till Nougat 7.1. BOOM! Motsvarande mobiler med samma skärmupplösning får du normalt betala det dubbla för oavsett lanseringsår. Det här ett 2år gammalt flaggskepp som fortfarande håller måttet utan att gå in på närmare detaljer så som att den tex har fingerprint-censor med mer.... - Inget 3,5mm hörlursjack med däremot usb-c och man får med en adapter till 3,5 jack. Dett fungera för mig, speciellt då jag börjar mer och mer använda Bluetooth högtalare vid musiklysning men även har köpt nya och fina trådlösa BT- lurar och det är väl där framtiden går åt. Men OK, vill jag trots allt supernjuta av musik eller jobba med trådad mikrofon och telesamtal mot kunder kör jag bara med mina Sony MDR-1A lurar och adapter. Ganska enkelt och faktiskt smidigt. - Enligt andra den dåliga batteritiden. För mig ett ? Vadå dåligt batteri. Vi pratar trots allt om 2600 mAh utan modifiering :-) Motorola har till denna telefon tagit fram en mängd olika moto-mods som man kan lägga till/köpa till. Tex extra JBL-högtalare, mini-projecktor och mycket annat men inte minst ett extra batteri-mod på 3490 mAh. :-) och bara 0,6mm tjockt. Du får alltså med detta extra battermoto-mod på ett löjligt lågt pris ca 500-600kr + telefonkostnad 2990kr och neråt totalt en telefon runt 1cm med 5,5 super amoled skärm med 535ppi och 1440x2560 pixlar och ett batteri som motsvarar 2600 + 3490 = 6090 mAh :-) Tror dem flesta fattar vad dem egentligen får för pengarna om man kan tänka sig en telefon utan 3,5 jack och relativt stor maskin men ändå mindre och smidigare än Apples största nya flaggslepp eller andra Android Notes-maskiner. Mitt bästa köp på flera år, 100% BOOM :-) Speciellt nu när jag har kört utan extra batteri-modet bara för att se om det verkligen är så kass batteritid som andra skrivit om men NO NO. Jag tror om du har du lite koll på Android och tar bort dem flesta onödiga automatiska uppdateringarna och aviseringarna från olika appar och dessutom inte kör Wifi-uppkopplat 24/7 så funger Moto Z helt utan extra batteri-mod. Men OK vill du gå all-in och köra 6090 mAh batteritid på en snygg läcker flaggskeppstelefon med enormt bra skärm och prestanda kan du inte gå fel, inte ens 2-år efter lanseringen, 2016. WOW 2018-års bästa mobilköp! Vill du ha bättre kamera köp en systemkamera :-) Hoppas Ni blir lika glada som mig vid köp alla som läst eller kommer läsa recensionen.
2018-02-11
k
kirk_enterprise(3 omdömen)
Har haft min Moto Z i drygt ett halvår och trots att själva modellen börjar bli lite gammal så tycker jag ändå att den fortfarande är värd ett köp med det pris den kan hittas för nu. Är nöjd med det mesta, flyter på bra, känns välbyggd och jag gillar Moto Mods (har en batterimod och en högtalarmod). Dock är batteritiden utan batterimod inte så speciellt bra. Jag har fixat lite med Greenify etc för att få det att räcka längre men det blir ändå inte så många timmar skärmtid. Ska jag vara iväg en hel dag utan möjlighet att ladda så sätter jag alltid på batterimod på morgonen och då är det inga problem alls. Trist också att den inte fått Oreo än, väntar dock hellre och får en stabil mjukvara än att de stressar ut något.
2017-10-28
S
Sunrazor(66 omdömen)
Fantastisk telefon för 3000kr. Nästan ren Android också vilket är skönt.
Sida 1