Marvel's Spider-Man (PS4)

Marvel's Spider-Man (PS4)

(22)
4.3(22 omdömen)
”Kvalitet”2 relaterade omdömen
  • Äventyr, Sci-fi, Fighting …
  • 2018
  • 16 år
  • Genre: Äventyr, Sci-fi, Fighting, Beat 'em up, Arkad, Sandbox, Stealth
  • Lanseringsår: 2018
  • Rek. åldersgräns: 16 år

4.3 av 5 stjärnor

Baserat på 22 omdömen

Sorterat efter datum
2019-04-13
j
Kanske det roligaste spelet från 2018! Vet inte hur många timmar jag har slösat på bara strunta i uppdragen och svinga mig runt i New York! Striderna kan lätt bli lätt dryga eftersom man möter nästan samma fiende hela tiden! Men blir bättre till slutet med coola boss fighter. Annars är sidouppdragen rätt tråkiga, kanske bara vissa som är rätt roliga!
2019-02-12
a
Snyggt och häftig känsla att svinga runt i New York, men tyvärr blir det fort lite enformigt och storyn är rätt styltig.
2018-12-28
Kul som fan, bra story och stort I känslan. Känslan som känns som det största argumentet till att rekommendera spelet. Man kan göra så vansinniga grejer och han rör sig så otroligt smidigt, den biten nailar dom till 100% Kameran kanske blir lite skev ibland, men det är bara en bieffekt av att ha fria tyglar där. Det som är negativt i min ytterst ödmjuka åsikt är att det kan bli lite enformig, slagsmålen är rätt snarlika. Och byggnaderna på Manhattan blir snart ganska stora och anonyma. Men helheten är större än summan av delarna, och det finns precis lagom med nördiga sidogrejer, serietidningsreferenser och hjälpavsnitt för att vem som helst kan starta och tycka at det är kul. Köp!
2018-11-27
Jag är ingen direkt Spiderman fan, men efter att jag fick möjligheten att testa spelet så blev både jag och min son fast vid spelet. Vilket fantastiskt spel! Grafiken är makalös fin på 4K Spelrörelsen är bra gjort. Lagom stor spelvärld Kan varmt rekommendera spelet, ett spel som man bara spelar för att koppla av.
2018-11-02
n
Helt enkelt otroligt kul! Underbart att slänga sig runt bland New Yorks skyskrapor och slåss mot skurkar. Bara det kan man göra i timmar. Dessutom välbalanserat med roliga kontroller och bättre story än alla tidigare Spiderman-filmer jag sett. Alla karaktärer övertygar men speciellt Peter Parker gestaltas bättre än någonsin med rättvis personlighet och övertygande "voice acting". Bra actionmusik och riktigt bra "marvel-action". Vissa scener av spelet kom det spontana glädjetjut från mig över hur förbannat cool det var. Och hur cool man kände sig i sin Spiderman-roll. ;)
Sida 1