Dyson V8 Absolute

Dyson V8 Absolute

  • Typ av handdammsugare: Skaftdammsugare
  • Typ av dammsugare: Handdammsugare
  • Dammbehållare: Utan påse
Rank 2 i Dammsugare
Jämför pris på alla Dyson Dammsugare
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför

Dyson V8 Absolute

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Typ av handdammsugare: Skaftdammsugare
  • Typ av dammsugare: Handdammsugare
  • Dammbehållare: Utan påse

3.8 av 5 stjärnor

Baserat på 23 omdömen

Sorterat efter datum
2018-10-05
b
basiqfuxx(28 omdömen)
Har kört den ett tag nu och finns inte så mycket att klaga på mer än att om man kör på max så håller inte batteriet så länge och den dånar högt men normalt så behövs inte detta och då är den smidigt och räcker långt. Något dyr kan jag tycka men den gör sitt jobb och är alltid redo för en svängom.
2018-09-13
F
Footstomp(9 omdömen)
Kan börja med att nämna att min förväntan var att denna skulle kunna ersätta en vanlig dammsugare. Om det är målbilden, så se dig om efter annat. Att den dessutom besitter en ganska så saftig prislapp tänkte jag betyder att det medför någon form av kvalité. Även där hade jag fel. Måste erkänna att jag blev lite vilseledd av alla positiva recensioner, så kände mig manad att skriva ett par rader om hur den verkligen fungerade. Produkten är otroligt plastig, på gränsen till att jag trodde det var ett skämt när den packades upp. Munstycket är av vanlig hårdplast, vilket medförde att den fick en spricka efter andra användningen (!). Munstycket har ingen insugningsförmåga från sidan, så du kan inte köra den längs med lister och tro att du får upp smuts. Munstycket för mattor funkar undermåligt på tunnare mattor, om de inte är helt sträckta. Röret har en ruggad yta, som kommer ta färg av minsta kontakt med möbler i ditt hem. Dessutom röret inte helt fixerat och glappar därmed vid användning. Du kommer inte ordentligt under möbler då uppsamlaren bidrar till en vinkel på röret. Det blir även problem att komma åt med det lilla munstycket t ex bakom tv, runt lampor osv. Den är betydligt tyngre än vad den framstår att vara. Min fru kände av i handleden efter bara en kort stunds användande. Sugeffekten på normal är otillräcklig, på max är den däremot riktigt bra (kanske det enda positiva jag har att säga). Men då räcker batteriet i 5-7 minuter, följt av 5 timmars laddtid. Kör du med munstycke på normal sugeffekt har du ca 20 min på dig innan den ska på laddning igen. Kan tänka mig att den funkar utmärkt som en dyr köksdammsugare eller möjligtvis (men sannolikt inte) till en mindre lägenhet. (Produkten testades tre laddningar innan den reklamerades och returnerades)
2018-08-22
M
MrMazarin(1 omdöme)
Jag är sjukt imponerad över den här dammsugaren. Trodde först att den skulle vara någon slags tv-shop-produkt men tji fick jag. Här hemma är vi helt övertygande om att det inte finns en bättre dammsugare, på riktigt! Den är otroligt enkel att komma igång med direkt, tog inte mer än någon minut innan vi dammsög. Det är lätt och smidigt att byta mellan de olika munstyckena. Redan efter 2 dagar sa vi till varandra att vi aldrig kommer köpa en "vanlig" dammsugare igen. Visst, den här dammsugaren är ganska dyr. Men vanliga dammsugare är inte heller så jäkla billiga. Att du sen inte behöver dammsugarpåsar är så värt - inget mer "nej f*n nu är påsen full, älskling kan du kuta och köpa nya påsar?". "Vilken modell ska det vara då?" "Jag har absolut ingen aning..." Så är det med alla dammsugare som kräver påsar, inte de är ju inte särskilt billiga heller. Den största förändringar som vi upplevt, förutom att den drar upp skit som vi trodde att vår gamla dammsugare gjorde men uppenbarligen inte gjorde, är att vi numera dammsuger varje dag. Från att orka släpa fram den tunga, klumpiga gamla dammsugaren med sladd som fastnar eller inte räcker överallt - till att det är så lätt att dammsuga golvet en snabbis. Sen har jag i min lathet börjat använda den överallt, alla ställen där jag kan använda dammsugaren för att slippa våttorka får sig en omgång. Det enda negativa jag kan säga är väl priset och batteritiden (om du kör på läget Max). Men så länge du inte bor i en asstor villa på 140kvm så är det inget problem. Du får med ett schysst väggfäste där du kan ha laddaren kopplad och på så sätt laddaren den varje gång du sätter dammsugaren i sitt väggfäste. Är den perfekt? Nej men det är få produkter som är. Är den svinbra? Ja den är verkligen det, och jag kommer aldrig köpa en "traditionell" dammsugare igen.
2018-08-21
M
Munkkrull(2 omdömen)
Utmärkt dammsugare! Det finns 2 anledningar till att jag inte ger den full poäng. Det ena är p.g.a priset. Den är enligt mig ganska dyr och jag är inte helt övertygad om att den faktiskt var värd det priset. Den andra anledningen till varför jag inte ger den toppbetyg är p.g.a batteritiden. 40 min räcker oftast för mina användningsområden, men suget är begränsat. Vill jag ha kraftigare sug räcker batteritiden bara ca 10 min. Det som är positivt med dammsugaren är att den är lätt att använda. Den väger oväntat lite och är lätt att manövrera. Den låter också mindre än de dammsugare jag tidigare använt mig av. Att jag slipper använda mig av dammsugarpåsar är förstås också ett plus. Dess största styrka enligt mig är användningen av de mindre munstyckena som passar bra antingen när jag ska komma åt trånga utrymmen eller rengöra soffan. Då räcker det med 10 min med intensiv sugkraft. Detta gör den till ett perfekt redskap för att rengöra bilen. Denna dammsugare har gjort att jag dammsuger oftare, men i kortare intervaller. Har du pengar som bara ligger och skräpar där hemma samtidigt som du går i dammsugartankar? Då är Dyson V8 det perfekta valet för dig!
2018-08-05
C
Caposuperiore(1 omdöme)
Förmodligen det sämsta köp jag nånsin gjort. Dyr, plastig och batteriförmågan är urusel. Tung att framföra och väldigt svår att använda. Om ni tänker använda den som vanlig dammsugare så avstå. Duger kanske som bildammsugare.
Sida 1