Bose QuietComfort 35

 Lägg i lista  Jämför
Bose QuietComfort 35 är hörlurar med aktiv brusreducering, stereoljud, bluetooth och avtagbar hörlurssladd. Bose QuietComfort 35 har inbyggd kontroll för mobiltelefon, räckvidd på 10 meter och 20 timmars batteritid. Är en av marknadens bästa brusreducerande hörlurar för resande och öppna kontorslandskap. Stäng
Bose QuietComfort 35 är hörlurar med aktiv brusreducering, stereoljud, bluetooth och avtagbar hörlurssladd. Bose QuietComfort 35 har inbyggd kontroll för mobiltelefon, räckvidd på... Läs mer
Produktgeneration: Bose QuietComfort 35. Inga föregångare och 1 efterföljare
Jämför pris på alla Bose Hörlurar (25)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.76)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Usel

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Loggar och skickar in all media som spelas upp på din telefon. Det är inte slumpad data heller utan de kan unikt identifiera exakt allt du spelat upp med lurarna. För vidare läsning: https://bscc.support/files/bc_privacy/bose_connect_privacy_evaluation.pdf

  Bra lurar i övrigt men nu mår jag illa över att äga dem.
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Det blev till slut denna lur som jag nu haft några veckor. Provlyssnade även Sennheiser Momentum http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2964478 och Denon http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=3067634 samt funderade även på Philips http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=3334614 men fann inga att provlyssna.

  Grundkriteriet för mina behov var att de skall funka med glasögon och även ta bort så mycket som möjligt av omgivande dialog då jag i första hand skaffar dessa för att få lite mer arbetsro på jobbet. Och på båda dessa punkter är Bose bättre än de två ovanstående. Både Sennheiser och Denon släpper igenom betydligt mer av omgivande dialog än Bose och med glasögonbågar så kommer det att bli obekväma ganska snart också tyvärr.

  Ljudkvalitén vid musiklyssning då? Kollegan bredvid mig har ett par äldre QC 15 som jag inte alls blev imponerad av, ganska platt och ointressant ljud. Så är det inte med dessa eller QC 25 (trådad) som jag också provlyssnat. QC 35 förstärker även basen vid låg volym och det funkar utmärkt.

  På pappret skall lurarna klara 20 timmar på BT och det verkar stämma, jag har inte laddat dem än :-).

  Förutom kontoret har jag även använt dem på tåget och det funkar bra där med, stänger av omgivande buller bra. Första flygtestet sker först nästa vecka.

  Hopfällda i ett riktigt bra resefodral tar det liten plats på resan! Plats för tillbehör finns för laddkabel (väldigt kort!) och ljudkabel.

  "Vitt brus" nämns i flera recensioner, vilket är en följdeffekt av NC. Jag kan ana något om jag bara har lurarna på utan musik, men när musiken är på, även på låga nivåer, hör jag inget.

  Det enda negativa jag kan säga och dragit av en stjärna för är att jag saknar möjligheten att ställa in hur mycket NC jag vill ha. Det lär finnas hos vissa konkurrenter.

  Summering:
  Jag tycker Bose lyckats riktigt bra med dessa lurar på alla fronter, passform, ljudkvalité och NC. Är det värt pengarna? Det kan bara du avgöra :-)
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Såg dessa hörlurar för någon vecka sen innan releasen på dom och funderade om jag skulle köpa dessa, priset var det som gjorde mig osäker, mycket pengar. Men ja beställde efter dessa i silver. Bose QuietComfort 35 är verkligen hörlurar som känns kvalite, lätta och sitter bra på huvudet, första over-ear lurarna som jag inte blir svettiga i efter 30 min, den aktiva brusreduceringen fungerar ypperligt, det blir verkligen tyst omkring dig när du lyssnar med lurarna. Basen är bra avvägt, har slagit av basförstärkande ljud på mina enheter som jag kopplat ihop med lurarna. Ihopkopplingen med både NFC och bluetooth fungerade problemfritt och snabbt. Har även testat att köra dom kopplad till min Yamaha bioreciever och det som slår mig är att ljudet känns så stort vid filmer, riktigt bra ljud. 20 timmar med batteriet fullt är vad som utlovas och det stämmer. Inget missljud i kåpor och bygel, fungerar jättebra med min Iphone, brusreduceringen stängs av när du pratar i mobilen. Appen skulle kanske finnas med mer inställningar men det funkar bra, fick förresten en uppdatering till lurarna när jag hämtade hem appen.
  Mitt - Priset.
  Tycker Bose kunde kosta på sig att utforma ett ställ till lurarna som de kunde skicka med, känns inte så skoj att lägga ned dom i boxen varje gång du inte använder dom, priset är ju rätt saftigt ändå.
  Men som sagt, toppen lurar som jag ska rekommendera till mina vänner
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Har aldrig tidigare testat brucreducerings-lurar och blev överraskad över hur bra dessa fungerar i olika sammanhang. Med musik i öronen utesluts all form av buller jag tidigare utsatts för och telefonsamtal låter klarare än någonsin.

  Jag vågar egentligen inte uttala mig om musikupplevelsen då jag varken har preferenser eller tillräckligt med kunskap, men kan ändå känna att jag förväntade mig mer. Dock är jag så klart väldigt nöjd och särskild efter att ha avnjutit Loveless i FLAC-format.

  Batteritiden är superb och lurande känns lätta på huvudet. Rekommenderas för priset av 2800 kr som jag betalade.
 • Acceptabel
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Besviken.

  Börjar med det positiva - samtalskvaliteten är god åt båda håll.

  Brusreduceringen är godkänd, men inte mer än så. I appen kan man stänga av (eller dämpa) brusreduceringen men då lurarna själva genererar brus/brum (som när man lyssnar i en snäcka ungefär) är de jobbiga att använda med brusreduceringen avstängd. Man då får ett störande bakgrundsbrum som man inte kan höra om man tar av sig lurarna.

  Ljudet är acceptabelt så länge det är lufttätt runt huvudet. Har man tjock mössa på sig blir det distorsion i basen.

  Appen är okej, men bluetoothkopplingen är bedrövlig. Ofta behöver jag gå in och ansluta manuellt med appen, vilket kan ta upp till 30 sekunder. När man lyssnar på musik blir det oftast små "hack" då och då. Mina lurar är felsökta och det är inget fel på dem enligt Bose, telefonen är ny och jag har provat med flera telefoner.

  Populariteten hos dessa lurar beror enligt mig på effektiv och smart marknadsföring från Bose. Don't believe the hype. Det kanske finns bättre lurar, eller så är dessa helt enkelt bäst, men om du funderar på att köpa dem borde du definitivt jämföra dem med konkurrenterna först.
 • Ganska bra
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  *updaterad - Nu med Android Oreo på min S8 är bluetooth aac-codec tydligen tillgänglig, vilket kan konstateras genom att ljudet plötsligt är helt okej över Bluetooth. :)
  Okej ljud. Ljudet via Bluetooth från Android-enhet kan vara lite risigt framförallt till musik som från början är något distad och komprimerad i grunden (exempelvis Foo fighters - Hey Johnny Park och I've Been Drinking Dirty Water, endast testat flac-filer, streamat från min Samsung Galaxy s8).
  Har efter att ha läst på, förstått att man i dagsläget använder AAC-Bluetooth-profil om man kör iPhone, vilket ger bättre ljudkvalitet än SBC, vilken alla Andoid-lurar som ännu inte begåvats med Android 8.0 eller senare, är förvissade till att köra.
  Så sannolikt är kanske inte Apple-användare lika besvikna över ljudkvaliten när det kommer till Bluetooth, som jag är. (Ser fram emot Android 8 till min Galaxy S8 under våren 2018).
  Kör jag istället med sladd slipper jag uppenbar och relativt obehaglig dist på bland annat dessa låtar. Via Bluetooth och firmware 1.3.4 finns två olika lägen för "noise cancelling" utöver avstängt läge. Kör jag via sladd så tycks det bara vara läget med mest "NC" som gäller. Lite synd att det inte finns möjlighet till olika lägen även med sladd. Tycker så här långt att brusreduceringen är ganska trevlig, hör ett svagt bakgrundsbrus i framförallt lite tystare partier, men det är inte allt för störande. När de körs passivt och därmed utan "EQ" presterar de medelmåttligt när jag kopplar upp dem mot min Chord Mojo - hörlursförstärkare.

  För ändamålet, stökig miljö och bästa möjliga ljudkvalitet i densamma, tänker jag mig att de presterar mycket bra, kanske inte finns något bättre.
  Behöver man bara ett par bra lurar att använda i lite mer stillsamma miljöer bör man fundera på att välja en bra lur utan brusreducerande funktion.

  Jämfört med min Audeze Sine i tyst hemmiljö, kommer den inte i närheten av dynamik, realism eller detaljåtergivning.
  Har nu även jämfört dem mot mina några år gamla AKG k540, som ligger i 1000 kronorsklassen. När jag driver K540 med min Chord Mojo hörlursförstärkare i mitt tysta hem, presterar de tveklöst bättre än än Bose-lurarna, både vad gäller dynamik och detaljer. Driver jag dem direkt från telefonen gäller det motsatta, då denna sorts lurar låter bättre om kraftresurserna är tillräckliga. Vad gäller att koppla Bose-lurarna till Chord Mojo eller telefon blir det likvärdigt resultat, och extern dac tillför inget, enligt mig. (Det är ju en aktiv lur, så den extra kraft en hörlursförstärkare lämnar blir tämligen meningslös. Får intrycket att även förbättring av att använda bra dac uteblir. Skulle gissa på att någon förstörande analog till digital och sedan åter till analog -omvandling används i Boses "EQ" och brusreduceringsprocess).

  Summa summarum, kanske den bästa luren du kan ha om du ska sitta på en längre flight och lyssna på musik via kabel. Om det inte är en lur för stökiga miljöer du främst är på jakt efter, överväg något annat.
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Skönt och bra headset som jag skulle rekommendera. Har vissa fel i mina ögon.

  + Batteritid
  + Skönt
  + Snyggt
  + Bra knappar
  + Fin byggkvalitet
  + Går att vika och bra väska medkommer
  + Noise cancellingen är galet bra

  - Startas automatiskt med noise cancelling. Om man inte sitter i bil/flyg/störande miljö vill man verkligen inte ha denna funktion på. Jag får huvudvärk om jag har på den i en tyst miljö, den tar bort FÖR mycket ljud då.
  - Om man ska prata med någon lite snabbt så går det inte. För du hör inte den andra personen. Det är bara att ta av dig ena luren och snacka eller pausa musik+noise cancelling.
  - Trådlös laddning vore rätt soft på dessa speciellt i +3500 prisklassen.
  - Du måste ha Bose mjukvara för att kunna stänga av noise cancelling. Stort minus. Bose mjukvara fungerar bra, men... ibland smått buggig.
  - Har man väldigt litet huvud, bör man gå och testa dessa i en butik innan köp.

  Jag köpte mina för 3290 kr, och ångrar inte mitt köp. Hörde dock att ett par Sony MDR-100 i kunde kanske konkurrera med dessa.
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Bra lurar med skapligt ljud och väldigt sköna. Hade kanske förväntat mig lite bättre ljud med tanke på prisklassen, att dom vunnit best i test och eftersom det var årets bästa på ljud och bilds hemsida
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Fantastiskta lurar! Ljudet är gudomligt! Väl avvägd bas, absolut inte klen!
  Brusreduceringen är grymt på flyg, som passagerare i bil eller på kontoret. Blir knäpptyst!
  Utan tvekan värda 4k! ☺️
 • Ganska bra
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Bra lurar men stödjer inte bt5 eller aptx.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Fantastiska lurar. Gick från qc15. Dessa isolerar bättre, sitter bättre, och blåtanden är fantastisk! Ihopkopplad med flera enheter samtidigt och pausar musiken på datorn när telefonen ringer. Helt klart värd varenda krona
 • Bra
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Beroende på hur mycket 4000kr är för ens egen plånbok har man såklart olika förväntingar. Jag brukar köpa Koss Porta Pro för 300kr, så för mig var det enormt dyra lurar, och mina förväntningar höga.

  Bra
  + Noise cancellation är riktigt jäkla bra. Och det är hela anledningen till att ens titta på dessa lurar, om ni inte vill ha det så sluta läs, stäng ner fönstret och sök upp ett par andra lurar. Det är skönt som tusan på flygplan, bussen, kontoret, you name it.
  + Hög komfort
  + Batteritid

  Inte så himla bra egentligen
  + Ljudet - jag kommer få sjukt mycket downvotes, men ljudet i dessa lurar lämnar en hel del att önska. Det går inte att fläska på, ljudet blir snabbt distorderat och faller ihop. Till och med Koss Porta Pro levererar bättre bas och större ljudbild, och skalar mycket bättre med höga volymer (kör ofta med minst 2 röda pluppar på iphonen).

  Tror de flesta som ger dessa lurar 9-10 stjärnor får kaffet i vrångstrupen och skulle skratta bort min kommentar, men de har förmodligen buyer's bias (vilken ofc är sjukt stark vid höga prislappar), men de får inbilla sig vad de vill.

  Slutsats: Jag tror de flesta som köper dessa lurar blir riktigt nöjda, no doubt! Majoriteten av ägare till dessa lurar kör nog med "normal volym" och lyssnar på "normal musik" på radion eller radioprat. Men för er som lyssnar på lite mer krävande musik med mycket rytmer som t ex metal och kanske elektronisk dansmusik, samt musik med mycket bas kommer kanske sakna det där lilla extra.
 • Knappt godkänd
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Vart missnöjd med hur plastiga dem var till att börja med!

  Sedan har vi den fruktansvärt dåliga appen som mina hörlurar inte kunde ansluta till.. ( trots alla möjliga försök med att ominstallera appen , reset:a bluetooth osv. Utan något resultat.

  Hackar dessutom till ibland när man kör via bluetooth och lyssnar på musik. Tycker dessa är sämre än mina Quietcomfort 25!

  Blev riktigt besviken. Kan inte rekommendera dessa hörlurar.
 • Utmärkt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Kanonlurar!

  Väger lätt!
  Fylligt ljud, bra bas!
  "Öronpuffarna" passar mig, sitter runt öronen vilket gör att man kan ha dessa länge utan känna av dem.
  Låååång batteritid!
  Superenkla att synca med allt!

  Kan inte annat än rekommendera!
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Används dagligen till och från jobbet. Kan inte annat än rekommendera.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Fantastiska lurar som jag nu har ägt i ett par månader

  + Bättre bluetooth räckvidd än vissa andra BT lurar.
  + Extremt sköna att ha på sig, blir ej svettig runt öronen.
  + Helt ok ljudkvalitet.
  + Bra knappar på sidorna. Gillar inte diverse touch gränssnitt som vissa andra har.
  + Jättebra batteritid, räcker hur länge som helst.
  + Bra brusreducering som inte gör att man får ont i huvudet efter ett tag.

  - Även om ljudet är väldigt bra så kan jag i vissa låtar (rock musik) önska mig en något tyngre bas.
  - Brusreduceringen går ej att stänga av.

  Mycket nöjd med mitt köp. Jag har provat lurar i samma prisklass från 3 andra tillverkare och QC35 står sig klart bäst. Speciellt i komfort, brusreducering och Bluetooth räckvidd.

  Uppdatering:
  Jäkligt typiskt, precis när man har skrivit ett bra omdöme så går lurarna sönder! On/Off knappen slutade fungera. Verkar som att fjädern bakom släppte så det varken gick att stänga av eller sätta på lurarna längre.
  Jag har läst om många andra som haft samma problem, och man tycker ju att det ska hålla längre än 2 månader! Det var inga problem att byta ut lurarna i butik mot ett par nya, men nu är man livrädd att det ska hända igen. On/off knappen känns lite stabilare på det nya exemplaret, men man är ändå lite nojig.
  Riktigt tråkigt, jag får dra av 2 stjärnor för detta. Lurar i denna prisklassen och on/off knappen pajar efter 2 månader, inte ok!

  Uppdatering:
  Ny firmware ute med möjlighet att ställa in hög, låg eller ingen brusredusering. Bra jobbat Bose, höjer 1 stjärna i betyg.
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Mina första NC-lurar. Stod mellan dessa och Sony MDR-1000X men föll för dessa då jag tycker det rent estetiskt är snyggare och satt bättre (och diskretare) på mitt lilla huvud.

  - Sitter skönt på huvudet
  - Är ingen audiofil, har hört bättre ljud, men har inget att klaga på när det kommer till ljudåtergivningen i dessa
  - Bra NC (om än lite lite "white noise" om man inte lyssnar på någonting. Dock mindre i dessa än i Sonys imo)
  - Bra batteritid. Kör dem lätt i tre dagar på jobbet, och då lyssnar jag större delen av dagen och stänger aldrig av dem (autoavstängning efter 20 min)
  - Schysst fodral (även om det är bökigt att släpa med sig)
  - Har inte haft några problem med dålig BT, men 95% av min användning är ju < 1 meter från min laptop.
  - Har ännu ej testat att flyga med dem så har inget att säga om det

  Har egentligen ingenting att klaga på förutom att de brände ett litet hål i plånboken, men känns som att man fick vad man betalade för.

  * Gällande loggning till Bose via appen har man sen i typ Juni kunnat opta ut (Meny -> Sekretesspolicy -> Dela informatin med Bose)
  * Gällande att NC förstärker vind (och att NC inte går att stänga av) har man sen typ Juni kunnat välja nivå på NC via appen (Hög, Låg, Av). Kör man hög när det blåser förstärks ljudet, mycket riktigt. Kör man Låg så försvinner vindljudet helt. Och av är ju av.

  Update 2017-10-17: Drar av en stjärna då jag var tvungen att lämna tillbaka dem pga. blev väldigt yr av NC-funktionen. Enligt dem på MediaMarkt var jag inte ensam om detta. Men bra hörlurar om man slipper yrseln :)
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Har testat många ljuddämpande lurar och dessa har bäst effekt. Bra ljud och mycket bas. Lätta på huvudet och sitter bekvämt. Möjligen sitter dom lite för löst för rörelser; inget att springa med tror jag. Uppdateringar har kommit och gjort att man kan koppla ihop två stycken med varandra och sedan dela källa. En nackdel mot Plantronics Backbeat 2 Pro är att Bose inte stänger av uppspelningen när jag tar av mig lurarna.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Har ett par Momentum2 Wireless så i samma prisklass att jämföra med
  QC35 med firmware 1,6, kopplad med galaxy s7 edge:

  +komfort. Sköna att ha längre stunder
  +lätta
  +bra samtalskvalite och toppen-mikrofon vid samtal. Ingen klagat på att de inte hör mig.
  +bra app och enkla att parkoppla med flera enheter
  +batteritiden
  +möjlighet att uppdatera mjukvara

  -skarp diskant vid högsta volym, som s-ljud skär kraftigt.
  -dålig räckvidd på blåtand, hackar kraftigt mot andra BT-lurar jag haft (som kostar en femtedel)
  -dålig byggkvalite. ONoff-knappen "skallrar" lätt så det hörs i kåpan när man promenerar. Läst flera rapporter från användare där fjädern gått sönder i den för flera personer redan efter några veckor vilket gör att man då inte kan slå på dem alls.
  -noice cancellation förstärker kraftigt blåst. Detta är något som eventuellt kan lösas med en framtida mjukvaruuppdatering men känns inte alls okej. Jag testade att cykla med dem avslagna i blåst. Vinden hörs inte då kuporna räcker öronen. Slår på dem och under vädret jag cyklar i - inte ok
  - ljudet är inte något imponerande i den här prisklassen.

  Skulle inte rekommendera dessa. Definitivt inte till priset och inte förrän en reviderad uppaga med stabilare blåtand och byggkvalite har förbättrats.

  Lämnat mina åter på grund av ovan.
 • Ganska bra
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Här kommer en jämförelse efter 1 vecka med Sennheiser Momentum och 3 dagar med dess Bose.

  +Bra ljud, snäppet vassare än Momentum Wireless
  +Kvalitésbygge
  +Brusreduceringen, man känner inte av dens närvaro lika mycket som på Sennheisern.
  Dämpar något bättre också.
  +Mycket bättre för samtal, Sennheisern klagade folk nästan alltid på medans jag hittils inte fått någon kommentar om det när jag använt Bose-lurarna. Sitter dock i en ganska tyst miljö så tror även dessa skulle ha problem på t.ex. bussen.

  -Även om kvalitéskänslan är där så kommer dom inte i nivå med Sennheiser som är billigare. Speciellt när det gäller att utseendet. Ser inte lika kvalitativa ut som dom faktiskt är.
  -Som tidigare nämnt så är de lite skrämmande att lurarna "övervakar" en.
  -On/Off switch. Lätt att glömma på så har dom laddat ur. Sennheiser slår av sig själva.
  -Upplever att dom har något sämre bluetooth, klipper oftare.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Toppen hörlurar helt enkelt - dock med den lilla extra "varningen" att se till att ha laddat dom innan flygningar etc. Tråkigt om man inte har detta och inte har med extra sladd (som är lätt att glömma).
  Sitter mycket bra över öronen. Bra bas och härligt ljudregister i övrigt
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Har haft dessa i 8 månader nu och jag är grymt nöjd med dom. Perfekt för den som pendlar, men även för den som behöver lite extra tyst vid arbetsplatsen.

  Ljudet har ju fått offra något till förmån för den underbara brusreduceringen. Men om jag jämför med de Zennheiser Momentum lurarna jag hade innan, så får du ändå bättre 'nettoljud' med bose qc 35 än de flesta om du befinner dig i bullriga miljöer.

  Vidare vill jag nämna att Bose är mycket generösa gällande deras service. Min vänstra hörlur började glappa för några veckor sedan. Istället för att betala någon slags reparationsavgift fick jag ett par sprillans nya. Snabbt och enkelt.

  Ett givet köp

  //Mycket nöjd kund
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Köpte först ett par XTZ Divine men detta är en oerhört mycket bättre lur.
  Väldigt bra ljud. Bra tyngd i basen men välljudande över hela registret.
  Bekväma. Sitter bra.
  Dämpar omgivningsljudet väldigt effektivt. Dock finns det ibland en lite som går igenom.
  Går att ansluta med två enheter samtidigt.
  Min LG-TV hittar lurarna direkt bara man slår på dom.
  Mycket bra mikrofonljud. Man kan testa att spela in på mobilen. Ljudet blir tydligt och rent.
  En röst talar om när man ansluter eller tappar anslutningen.
  Skulle säga att dom är väl värda sitt pris för det är en njutning att använda lurarna.
  En mycket bra produkt helt enkelt.
 • Utmärkt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Jag var tveksam med att köpa lurarna eftersom det är ett så högt pris. Men då jag hade en långflygning inplanerad så hoppades jag på att dom här kunder underlätta. Herregud säger jag bara. Lurarna har betalat sig själva efter 1 flygning. Med lite musik på låg volym så kändes det som att allt flygljud försvann.

  Kan nog ärligt säga att det här inköpet är ett av de topp 10 bästa jag gjort i mitt liv. Jag ger trots det bara 9/10 i betyg. Sista stjärnan försvinner för att man blir lite varm och svettig om öronen när man avänder dom ute på sommaren. Men så är det säkert med alla liknande hörlurar,
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Inget jag ångrar, köp bara köp. Komforten är fenomenal. Jämförde med Sonys mdr1000 som inte satt alls lika bekvämt och dessutom var fula. Bara touch-interfacet strök Sony för mig. Går ingenstans utan mina Bose. Dessutom super när man flyger och grym batteritid. Ljudet är riktigt bra även på lägre volym, med senaste mjukvaran är ljudet åter lika fint som det var från början. Går att hitta bättre ljud för samma peng så klart men då pratar vi helt olika användningsområden. Ljudet är bra nog och emellanåt riktigt imponerande. Det höga inköpspriset är sak samma när man använder lurarna varje dag, på arbetet, på promenaden och på fritiden.

  Har inte behövt pröva Bose kundbemötande men en polare satte sig på sina QC25 och fick bara ett par nya utan ett knyst vilket jag tycker låter lovande.
 • Knappt godkänd
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Ljudet är hyfsat, men bluetooth-funktionen är ett skämt! Av alla bluetooth-headset (minst 15) jag haft har denna den sämsta räckvidden. Trots att mobilen är i fickan låter det illa. Går jag omkring i lägenheten så tappar den kontakten direkt. Uselt.

  Lurarna är ganska tunga och sitter inte så bra fast på huvudet. Tittar man uppåt så ramlar lurarna av. Går med andra ord inte att använda när man tex cyklar. De blir lätt repade och silverfärg lyser genom. Lurarna verkar vara helt i plast och känns ganska plastiga. Det går inte heller att byta ut skinnimitationen (plast med andra ord) som är det mjuka som ligger an mot huvudet. När man använder telefonen hör motparten enormt mycket bakgrundsljud, mycket mer än i tex Sony MW600 som är många år gamla och kostade en bråkdel så mycket. Så ska du prata i telefonen, köp en annan hörlur. Men brusreduceringen fungerar ganska bra. Dock går det inte att använda dem om det blåser, då ljudet förstärks mycket kraftigt i hörlurarna.

  Hörlurssladden är inte standard 3,5mm in i hörlurarna, jag har redan tappat bort min.

  Den är kraftigt överprissatt i Sverige (3700kr). Jag betalade 3000 kr på Elgiganten. Det får man dem för normalt om man köper dem utomlands. Men även det är alldeles för mycket.

  När jag fick veta att Bose Connect-appen i hemlighet spionerar på användarna avinstallerades den direkt.

  Mina nästa lurar blir inte från Bose.
 • Ganska bra
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Körde dessa mot Sony mdr 1000x på en omgång som enbart handlade om musik. Det slutade med en ganska klar seger för Sonyn, Men det är inte värt att byta om man redan har dessa Bose. Sonyn vann på klarare ljud och bättre klangfärger. Vissa röster saknade en del kropp i Bose. Vi körde med samma ljudkälla och enbart trådlöst som tanken är med dessa lurar. Med tråd så finns andra alternativ som låter bättre, kanske då utan brusreducering. Till Boses försvar är väl att de sitter bättre om man har ett mindre huvud.
 • Perfekt
  12 mån sedan
  Uppdaterat: 12 mån sedan
  Bästa hörlurar jag någonsin har haft. Sitter skönt, brusreduceringen fungerar klockrent, ljudet och basen är bra och batteritiden håller vad en lovar. Finns inget att anmärka på. Visst de är dyra, men efter att ha ägt dessa lurar i drygt ett halvår förstår jag varför.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 12 mån sedan
  Sköna att ha på sig, bra batteritid och snabba att ladda. Finns faktiskt inget att klaga på. Nyaste firmware uppdateringen ger stöd för musikdelning till annan hörlur trådlöst och nu finns brusreducering i 3 steg, full, mellan och av. Loggning av allt du gör kan stängas av i sekretess inställningar
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bra komfort. bra reducering av omgivande ljud.
  Sitter bra kring öronen utan att trycka för hårt.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Super sköna hörlurar. När du kopplar ihop den med din iPhone och laddar ner appen Bose Connect, så uppdateras mjukvaran via bluetooth till hörlurarna.
  Man får med ett fint case att ha hörlurarna i och dessutom en adapter för att kunna använda på flygplan.

  Har provat hörlurarna hemma, dvs i en lugnare miljö, reducerar inte all typ av ljud som bakgrundskonversationer.
  Har använt på flygplan vid flera tillfällen, fungerar klockrent!

  Rekommenderar produkten!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Sköna lurar och med en mycket bra brusreducerings funktion
  Priset är tyvärr en nackddel
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Haft dessa nästan ett år nu. Använder de mycket i bilen och där fungerar ANC hur bra som helst. Dock fungerar de mycket dåligt när det blåser, t.ex. när man cyklar, ANC förstärker vindljudet. Synd att det inte går att stänga av ANC i såna situationer.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har haft dessa lurar i 3 veckor nu och är på det stora hela nöjd. Jobbar i landskap och ville därför främst ha lurar som stänger ute surret hyfsat väl och samtidigt låter bra nog.

  Man bör ha rimliga förväntningar kring brusreduceringen. De stänger inte ut allt ljud men det är ändå en markant skillnad och jag blir fortfarande paff varje gång jag sätter på lurarna. Lågfrekvent brus som fläktar och annat brum stänger de oftast ut helt och i den alternativa värld lurarna försätter en i är det som att alla bilar är elbilar. Det är en fröjd att ha dessa på ett bullrigt tunnelbanetåg.

  Samtidigt släpper de igenom en del av röster, vindbrus och så vidare även om det är märkbart dämpat.

  Vissa är skeptiska till ljudet men där tycker jag inte att det finns något att oroa sig för. Jag bryr mig själv mycket om hur saker låter även om jag inte är en sådan audiofil som tror att högtalarkablar gör skillnad eller att inspelning inte främst är psykologiskt. Jag föredrar ljudet i dessa framför mina Sennheiser HD170 och Audio Technica ATH-M50 (som båda genrellt fått goda omdömen och jag själv varit mycket nöjd med).

  Framför allt är det detaljåtergivningen jag är nöjd med. Flera gånger om dagen stannar jag upp och noterar nya saker i låtar jag hört många gånger förut - till exempel att Einaudi i en låt jag lyssnade på konstant stampar med foten. Förmodligen hjälper brusreduceringen till genom att stänga ut omgivningen och därför låta även de tystaste av detaljer höras.

  De går också imponerande djupt i basen. I många lurar hör man första övertonen av basgitarrer men dessa går enligt vad jag märkt (och vad mätningar jag sedan hittat visar) väldigt långt ner och man hör därför även fundamentaltonen.

  Basen är också märkbart boostad. Detta är säkert delvis en logisk metod för att förbättra brusreduceringen (eftersom man då lättare överröstar lågfrekvent buller). Vissa på internet påstår också att det är för att kompensera för att bas till viss del tas upp av kroppen när man lyssnar genom högtalare. Oavsett vilket är det märkbart men i min erfarenhet inte något jag stör mig på.

  Förutom bas-boosten är frekvensåtergivningen enligt de 2 mätningar jag sett ganska ärlig och inte så färgad att man bör vara orolig. Överlag är ljudet väldigt behagligt och även om de kanske inte är de mest engagerande lurarna kan jag lyssna i flera timmar utan att bli trött i öronen. Brusreduceringen gör att man kan spela på lägre volym vilket gör öronen ännu gladare.

  Mitt enda minus är bluetooth-kopplingen, som oftast fungerar bra men som också tyvärr för ofta hackar till. Det är inte ovanligt att musiken hoppar till någon gång eller två under de 15 minuterna jag går till jobbet trots att telefonen är i kavajfickan 3 dm bort.

  Vidare blir anslutningen märkbart sämre när man har två kopplingar aktiva samtidigt. Mina Sennheiser RS170 täcker utan problem hela lägenheten men Bose-lurarna hackar till redan efter 3-4 meter och en vägg om både dator och mobil är anslutna.

  Överlag är jag mycket nöjd. Byggkvaliteten känns jättebra, jag är väldigt nöjd med ljudet och brusreduceringen är bra nog för att jag ska kunna fokusera mig ner i "flow state" oavsett vad som händer runt omkring. De kostar en slant och de vore ännu bättre om de kostade mindre men jag visste vad de kostade när jag köpte dem så det är inget jag tänker klaga på.
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Enastående brusreducering och komfort. Bortsett från allt positivt som tidigare har skrivits;

  - Minus att man ej kan stänga av noise cancelling utan att deaktivera bluetooth. I vissa fall vill jag kunna ha valet att höra omgivningen medan jag lyssnar på musik.

  - Mikrofonen tar upp allt ljud omkring sig, vilket gör det väldigt jobbigt för motstående part att höra en i en bullrig miljö. Den är inte primärt utformad som ett "headset".

  - Sidetone-funktionen gör att man hör sig själv i ett samtal. Lite jobbigt bara. Givet att noise-cancelling alltid är på, måste man på något sätt få feedback på sin egen röst; sidetone.

  - Använder man wired-mode, så fungerar inte mikrofonen.

  Om man endast har den till musik, så är den helt fenomenal. Men om du ska använda den för samtal, eller vill kunna slå av noise-cancelling, så får du leta efter andra par lurar.
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köpte för 3000:- på Bax.com ! Bra ljud, brusreducering, batteritid m.m...
  Det som dock är fullständigt värdelöst är då man har på sig dessa då man t.ex cyklar. Vindbruset som uppstår då är outhärdligt! Hur kan man ha missat detta i design/testfasen av denna hörlur?
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mycket bra brusreducering. På flyget försvinner väldigt mycket av bruset men det går utan problem att höra besättningens utrop i högtalaren. Den medföljande sladden lät mig lyssna på film på flyget. Brusreduceringen är aktiv och luften "känns" lite mot trumhinnan så var noga med att testa om du accepterar den känslan innan du köper lurarna.
  På kontoret tas nästan allt kontorsbrus bort - klackar, tangentbord, kaffemaskiner och skrivare blir tysta. Kollegornas röster hörs svagt.

  Batteritiden är bra. Efter en 12 timmars flygresa har jag 80% batteriladdning kvar, så batteritiden är väl tilltagen.

  Kopplingen med blåtand till iPad och iPhone fungerar bra för musik. Motparten hör min röst bra när jag samtalar. Det känns lite konstigt att ha telefonsamtal i dessa lurar eftersom jag inte hör min egen röst. Dessutom verkar det spraka lite av blåtand med iPhone. Kan förbättras. Kanske är det min iPhone och inte lurarna.

  Ljudkvaliten är bra. Musik låter bra. Jag har hörlurar med tråd som har bättre ljud, men utan brusreducering, och det är ju den man köper med ett par sådana här lurar.

  Lurarna är sköna att ha på sig. Dom sitter bra på huvudet och täcker öronen bra.

  Minus:
  Det blir fördröjning på ljudet när man kopplar lurarna till en TV eller dator och tittar på film. Läppsynken försvinner.

  Priset är högt men jag är nöjd med lurarnas funktion.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Inget nytt utöver alla andras positiva recenssioner.
  Min huvudsakliga anledning till köpet var för brusreduceringen, och att ha dem primärt som resehörlurar. Har testkört dem i olika transportmedel, bil, tåg, buss, flygplan.

  Blev ruggigt imponerad av att prova hörlurarna i bil och kollektivtrafik. Det är så jäkla skönt att bara ha dem på sig och få förståelse för hur mycket brus det är som finns runt omkring.

  Den stora fördelen tycker jag är att kunna lyssna med låg ljudvolym, och att man inte behöver vrida upp för att överrösta ljudet runt omkring.

  Flygplan är ren magi med dessa hörlurar. Fantastiskt nöjd med köpet.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Sammanfattningsvis ett riktigt bra paket med bra ljud.

  Vad folk är ute efter när dom letar hörlurar är väldigt olika. Somliga vill att materialvalen skall se premium ut, andra att ljudet skall vara det bästa på marknaden. Vad som uppfattas som bra ljud kan dock skilja sig väldigt mycket. Jat tillhör dom som vill ha engagerande ljud men fortfarande kunna höra den fulla dynamiken av en aukustisk gitarr och kunna se gitaristen framför mig.

  Trådlösa hörlurar kommer aldrig kunna ge CD eller vinylkvalitet, bluetooth-standarden hindrar det. Med dom förutsättningarna tycker jag att QC35 ger överraskande bra ljud som jag använder dom (iphone 6 och spotify på max kvalitet) gutarrsträngar låter så där knarrigt och fylligt samtidigt som basen är lagom.

  Det är dock inte lurar för den som vill sitta hemma och finlyssna, men om du pendlar till jobbet, åker tåg eller flyger mycket är dessa fantastiska! Jag köpte dom strax innan jag skulle flyga till Dubai och på en drygt 6 timmar flygresa var dessa rena himmelriket!

  Jag har glasögon, och hörlurarna sitter jätteskönt med glasögon, men en liten brasklapp skall ändå slängas ut, med glasögon tätar inte muffarna riktigt lika bra, och jag fann att på flyget så blev det märkbart mycket tystare utan glasögon, eller om jag satte glasögonen lite ovanpå hörlurarna så glasögonen inte skapade öppen väg in mellan huvudet och öronmuffarna. Utan glasögon var det i det närmaste tyst på flyget och med lite musik eller en film hör man knappt bruset från planet, sjukt imponerande! På tåg brukar jag inte bry mig, dom är tystare så man hör ändå knappt nåt när man lyssnar pä musik.

  Vill också påpeka att den lite "tråkigt" svarta plasten som vissa inte gillar passar mig utmärkt, jag känner ingen anledning att visa upp mig på stan med flashiga hörlurar. Kvalitetskänslan är dock inte dålig, och jag har bekanta som haft boselurar länge utan några problem, tror inte det kommer bli det här heller.

  Enda anledningen till varför 10:an uteblir är priset. För 2500 hade jag aldrig tvekat.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Fantastisk brusreducering. Godkänt ljud. Vill man ha bäst ljud, köp B&W P7 wireless. Vill man ha marknadens bästa brusreducering, köp QC35.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mitt första omdöme på prisjakt. Men väl värt att skriva.

  Är underbart nöjd med dessa. Kommer från QC25 som nu min sambo använder. Efter några flygningar är det bara att konstatera att 35orna är mycket bättre än 25orna.

  - Bättre brusreducering
  - Fylligare ljud vid lägre volym
  - Kan spela högre. Men eftersom isolering och brusreducering är bättre i dessa så upplever jag inte att man behöver ha så högt.
  - TRÅDLÖSA, underbart. har Ipaden liggandes i stolsryggen, kan resa sig upp och sträcka lite på benen utan denna hemska sladd.
  - Hade på dessa i ca 12-13h och hade ändå 40% batteri kvar.

  Är ingen audiofil i den bemärkelsen så den avdelningen lämnar jag till någon annan men för att göra resor behagligare så är jag fantastiskt nöjd!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Grymma lurar, sitter bra, lätta, snygga och det absolut bästa ljud jag lyssnat på, även de med sladd. Dessa lurar andas kvalité rakt igenom! Hittar du några bättre, grattis, köp dem!

  + Det bästa ljud jag någonsin lyssnat på, luftigt, fylligt och med bra bas
  + Grym brusreducering
  + Så otroligt sköna att ha på sig
  + Enkla och logiska knappar, tydliga.
  + Låång batteritid
  + Seriöst fodral

  - Möjligtvis att det det bra ljudet kostar en slant
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har jämfört mot Sony MDR1000X och för mig ser det ut så här:

  Noise cancel:
  Något tystare miljö:
  Sony-luren har märkbart högre grundbrus än Bose. Vill du få det absolut tyst och bara använda noise cancel eller lyssna väldigt lågt på musik är Bose att föredra.

  Mer högljudd miljö:
  Här upplever jag att Sonyluren både dämpar något mer med sin noise cancel, men även i konstruktionen.

  Både dessa skillnaderna är dock marginella. Ska du inte alltid använda lurarna i ena eller andra miljön så är det hugget som stucket.

  Jag upplever det som att Bose-lurarna ger något mer tryck i öronen av noise cancel, så om du har väldigt svårt för det är Sony att föredra.

  En annan viktig detalj är att Sony-lurarna kommer stänga av sig om du använder dem endast för noise cancel. De kräver en blåtandskoppling eller ansluten kabel. Bose-lurarna går fint att använda endast för noise cancel men om du vill går automatisk avstängning att aktivera via appen.

  Komfort:
  Här är Sony bara sämre än Bose. Lurarna blir varmare om öronen, känns inte lika rymliga heller. De pressar hårdare ovanpå huvudet och har inte lika bra passform runt öronen. Men till Sonys försvar, så är kudden ovanpå huvudet inte i tyg, så den går att rengöra. Bose tygkudde kommer bli smutsig med tiden.

  Mikrofon:
  Detta är något många recensenter glömmer pröva. Sonys mikrofon är rejält mycket sämre än vad som sitter på Bose-lurarna, något som märks vid samtal såväl som ljudinspelningar.

  Blåtand:
  *Sony har märkbart längre räckvidd än Bose. Skulle uppskatta det till 15-20% kanske.
  *Sony har stöd för aptX-codec som ger bättre ljudkvalitet än AAC. aptX finns inte till iPhone, men fungerar i OSX, Windows och på Android.

  *Bose kan vara ansluten till två enheter samtidigt, exempelvis din dator och din laptop. Den enhet som spelar ljud är den som hörs. Med Sony-luren måste du istället antingen stänga av blåtand på den enhet du inte vill använda eller para om den.

  *Bose har en app, där man enkelt kan redigera blåtandsenheter som den kommer ihåg, samt namn på lurarna.

  Ljudkvalitet
  Sony har större soundstage och ett något mer klart och naturligt ljud. Jag upplever framförallt röster i sång eller serier som snäppet tydligare att höra. Tyvärr kan det ibland kännas som ljudet saknar tryck och en loudnessfunktion hade kunnat göra gott. Elementen kan leverera, så det är ett designval.

  Boselurarna låter mer trångt och artificellt. Men! De har mer tryck i basen, vilket gör en del musik och serier roligare att lyssna på.

  En annan detalj är att det blir mer SSS-ljud från Sony-lurarna, så på det sättet kan det var behagligare att lyssna ur Bose, även om det är klarare med Sony.

  Jag vill även påpeka att Sony-lurarna kan plocka upp radiostörningar från mobilen, något som hörs främst när det är väldigt tyst.

  Användning / funktioner
  Boselurarna är väldigt simpla. Du kan slå på eller av dem. Det finns en knapp för play/paus samt volym upp/ner. That's it.

  Sony-lurarna har en touchkontroll på höger öra. Detta var något jag trodde skulle störa och mest vara en gimmick, men visade sig vara riktigt bra. Varför är det då bra? Jo, för att man snabbt lär sig gester och inte behöver memorera var knappar sitter. Dra uppåt för volym upp, neråt för volym ner. Framåt för nästa låt, bakåt för föregående. Dubbeltapp ger play eller paus. Kupa handen över luren och din musik kommer tonas ned och ljud släppas in. Jättepraktiskt! Men, det händer rätt ofta att jag råkar byta låt när jag hänger dem runt halsen.

  Sony-lurarna har också en hel del andra intressanta funktioner. Noise cancel går att stänga av, då ökar batteritiden. Du kan även ställa in så att omgivande ljud förstärks, om du vill höra extra mycket utifrån eller välja att endast släppa igenom tal.
  Man kan även optimera noise cancel-funktionen för just dina öron. Denna funktionen har jag inte upplevt gör någon skillnad, men det kanske den gör för andra.

  Övrigt:
  Laddningstiden är ungefär det dubbla på Sony-lurarna. Detta är förvisso ett mindre problem, då batteritiden på dem båda är runt 20 timmar.

  Brister:
  *Ingen av dessa två lurar kan användas med blåtand när de laddas.
  *Det går inte att koppla in dem i datorn med USB och få ljud på den vägen.
  *Kör du med sladd får du ingen mikrofon.
  *Kör du med sladd fungerar inte volymreglage eller nästa/föregående låt.

  Slutligen:
  Jag har inte bestämt mig för vilken av lurarna jag föredrar, för de är bra på olika saker.
  Att Bose-lurarna har bättre komfort, bättre mikrofon och kan prata med två enheter gör dem smidigare att använda generellt.
  O andra sidan har Sony-luren bättre ljudkvalitet, smidig navigation med touchpad, längre blåtandsräckvidd och ljudfunktioner som kan vara väldigt praktiska.

  I slutänden handlar det om preferenser. Hade jag kunnat få Bose-lurens blåtandsfunktionalitet och komfort med Sonys ljudkvalitet hade det varit ett självklart köp.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mycket nöjd. Jämförde mellan många innan och jag är väldigt nöjd.
  Förstår att en del kan tycka det är en lite tryckande känsla men den försvinner helt om man har ljud igång. Var första gången lite långsam på att hitta min iPhone 6 via BT men till slut gick det, nu kopplar den snabbt upp till alla anslutna enheter. Det går att bläddra mellan enheterna genom att trycka på knappen på ena luren.

  Väldigt bra ljud, fylligt utan att bli för mycket (som jag kan tycka Bose ibland kan bli).

  Svinsköna. Lika bra på kontoret som på flyg, tåg, buss etc.

  Det enda de är dåliga på är telefonsamtal där man hör allt ljud utanför genom micen vilket blir lite konstigt samt att den man pratar har ibland svårt att höra vad man säger. Och det är knepigt att prata i normal ljudnivå eftersom man inte hör sig själv naturligt. Men, det spelar mindre roll eftersom jag inte använder dom till samtal.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Riktigt bra lurar;
  Använder dem trådlöst m mobilen men allra bäst ljud via receivern och Oehlbach kabel med NC!
  Rekommenderas varmt!
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köpt för 2999:-

  Hittar inget sätt att slå av eller sänka ANC!

  Ljud: 10/10
  Bose kan ljud, helt enkelt. Kan låta platt om man är van vid bas boostade högtalare.
  Har du en android så kan du åtgärda detta "problem" med en app: poweramp.
  Dom här lurarna kan spela högt & låter dessutom glasklart på högsta volym!

  Komfort: 9/10
  Den lätta vikten, vadderingen runt öron och på huvudet gör att det är lätt att glömma att man har dom på sig.
  Det enda jag skulle vilja notera är att vid långa sessioner så kan det bli varmt om öronen - vilket kan bli ett problem på sommaren när det är varmt. Tror detta är en bieffekt av ANC. Svårt att göra ett par luftiga hörlurar som dessutom ska vara avskärma allt ljud runt omkring.

  ANC: 7/10
  ANC är kraftfull till den nivån att det blir nästintill farligt att gå runt med hörlurarna på stan när man inte hör någonting omkring sig oavsett vad.
  I princip kan en bil stå och tuta på dig och du kommer inte märka något med ANC på och utöver det musik spelandes.
  En polisbil åkte förbi med blå ljus och jag märkte inte ett dyft när jag hade musik på och ANC
  Hade jag fått önska så skulle jag gärna haft möjligheten till justerbar ANC. - drog bort 2 poäng p.g.a det.

  Design 7/10
  Personligen så föredrar jag taktila knappar vs touch knappar, placeringen är tipp topp och det är lätt att hitta och kontrollera.
  Det går däremot inte att skippa låtar snabbt (håll inne volym upp en kort stund) - bort med en 1 poäng.
  Det går inte heller att välja vilken växla vilken enhet som spelas från på hörlurarna - Bort en poäng.
  Det är inte det snyggaste paret hörlurar som existerar - Bort en poäng.
  3 knappar och en switch är helt enkelt för lite för att jag ska känna att jag har full kontroll!

  Kvalitet: 10/10
  Det medföljande hardcaset andas kvalitet och är smart designat med permanent plats för flygplans adaptern och medfölande kablar.
  Material valen är inte metall men det är inget som skramlar eller sitter löst eller känns bräckligt eller billigt på hörlurarna.

  Wireless:
  Inga som helst problem. Du kan ha telefonen liggandes en bra bit bort och hörlurarna tappar inte kontakten eller "hoppar till"

  Funktioner:
  Hörlurarna pratar med dig och säger mot vilka enheter dom är kopplade emot samt ger varningar för batteri nivån - inte störande på något sätt.
  Kan vara kopplade mot 2 st enheter samtidigt. Sitter du t.ex och lyssnar på musik via datorn så kan du höra när telefonen ringer & svara direkt i hörlurna.
  Möjlighet att ansluta hörlurarna via kabel.

  Batteri:
  Dom här lurarna klarar av långa flighter utan problem. Har sett uppgifter om upp till 20 timmar på 50% ljudnivå.

  App:
  I appen Bose Connect så kan du välja mot vilka enheter lurarna är kopplade emot, ställa in lite saker så som volym. Uppdatera firmware, välja språk hörlurarna pratar med dig på, när dom stängs av automatiskt, dela musik med andra bose hörlurar, användar manual.

  Slutsatser:
  För vilka rekommenderar jag att köpa dessa?
  Studenter som försöker plugga och vill ha det tyst omkring sig.
  Personer som jobbar på kontor och störs av allt prat som kan pågå runt omkring.
  För dig som vill höra filmen du tittar på oavsett ljud runtomkring -skrikande barn -polisbilar -kollegor osv osv.

  För min egen del så väljer jag nog att returnera dessa då mitt främsta behov är att resa. Det är främst formatet hörlurar som gör att jag väljer att returnera dessa.
  Bose qc30 (in-ear lurar) tror jag är produkten jag är ute efter då formatet är mycket smidigare än dessa och möjliggör att jag kan sova på sidan med en kudde samt stoppa ner dom i en ficka istället för i en väska.

  Produkten i sig är däremot förstklassig.

  Det var allt jag hade att säga om Bose QC 35. Tack för mig!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Riktigt bra ljud
  Sitter skönt över huvudet.
  Bra ströljudsreducering

  Ända negativa är ju prislappen - detta gör att dessa inte får 10 stjärnor
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  FÖR LÖSNING AV VIKTIG BUGG I NYSLÄPPTA FIRMWAREN SE LÄNGRE NER

  BÄSTA LURARNA! Ja dom är tveklöst bättre än sony 1000x.. lyssnat på alla möjliga lurar, dessa är bäst. Angående klagomål på basen, vilken volym spelar ni på igentligen?? klart det inte blir bas på lägsta volym eller låtar där det inte ska vara bas. ja spelar på näst högsta eller högsta och då är det sånt bra tryck i basen att de slår allt jag lyssnat på o väldigt övrigt perfekt ljud.. Säkert matat igenom 30 lurar senaste året och äntligen ett par som håller klass på alla nivåer. Dessa är bäst! Blir inga andra lurar för min del! Men smaken är ju olika..

  MEN SENASTE UPPDATERINGEN (firmwaren) har en BUGG.. den uppdateringen släpptes 19/1 2017 och finns i bose connect appen.

  Vid tryck på höger sida(kåpa) så uppstår det ett högt tjutande ljud vilket bara uppstår vid minsta tryck på just höger kåpa, inte hela tiden men oftas! exempelvis om du ligger på höger sida o lyssnar på ljudbok eller musik o vilar mot en kudde.. men så fort du lyfter på huvudet eller släpper på trycket försvinner det. Denna bugg finns ej på den gamla firmwaren! 1.06 fungerar felfritt..

  Fick hjälp av bose support att både ange buggen samt få hjälp med att nedgradera till 1.06 och nu fungerar dom till 100% igen. Och ja detta problem har alla qc35 då ja till och med köpte/lämnade in 3 st innan jag kom på att de var nya uppdateringen som var boven.

  Har du också uppdaterat via bose connect till senaste firmware kanske?

  Ring gärna också och ange buggen, ju fler dess snabbare kommer det en ny uppdatering som fixar buggen, och bose svarar direkt så ingen kö o krångel.

  kan ange här hur ni nedgraderar om ni råkat uppdatera via bose connect appen:

  Gå in på btu.bose.com
  koppla in hörlurarna i datorn med sladden.
  följ anvisningarna på sidan jag angett och när du kommer till rutan att du redan har senaste uppdateringen så behöver du komma åt en hemlig meny..
  knappa in följande knappar i följd (inte i adressfältet utan bara rakt av när du har uppdateringsidan öppen och framme)
  a d v upp(pilen upp) ner (pilen ner) på tangentbordet.
  Då kommer det upp en ny meny i webbläsaren där du kan välja att nedgradera till förra firmware 1.06, kör det sen är det klart. Men som sagt ring bose o säg till dom om buggen även om ni nu vet hur man nedgraderar, för ju fler som anger buggen ju snabbare kommer det en ny firmware.

  En tillfällig lösning för er som kanske inte bara sitter rakt eller går när ni använder hörlurarna utan har användning av lösningen. Denna lösning är iaf permanent tills nya uppdateringen kommer med buggfixen.

  Hoppas det varit till hjälp :)
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  + Väldigt sköna
  + Bra brusreducering
  + Tjusigt fodral

  - Väldigt dåligt ljud, speciellt basen.
  - Plastiga - känns inte ett dugg premium
  - Inga funktioner att tala om

  Dom som skriver att QC35 har bra ljud kan omöjligtvis testat särskilt många lurar. Mina gaminglurar till datorn för 500 låter betydligt bättre. Mitt val föll på MDR-1000X istället.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Dessa är helt ok men kolla gärna på konkurrenterna. Dessa har bra batteritid, helt ok ljudreducering och helt ok ljud men inte mycket mer än så. Tyvärr finns inte många speciella funktioner heller. Idag fick jag en uppdatering som möjliggör att två personer med Boselurar kan lyssna på samma musikkälla, men hur ofta har man det behovet?

  Jag hade Astro A38 med brusreducering och det var fantastiskt trevligt att ta på mig dem på tåget. Det är inte alls samma känsla med CQ35 och det känns smått obehagligt, även nu när jag har använt dem ett tag.

  Nackdelar:
  -När man pratar i telefon så hör båda parter allt som händer runt omkring. Mikrofonerna verkar flitiga med att spela in så mycket som möjligt...

  -Så fort det blåser så hörs det ordentligt inuti lurarna. Går man utomhus en blåsig dag så är det nästan bäst att stänga av dem.

  -För mig så känns de obehagliga efter en stund. De trycker på huvudet och jag måste ta av dem.

  -Ljudet är inte så fantastiskt för detta pris. Har helt klart hellre mina Astro A40 (synd bara att de inte kommer med Bluetooth).

  Fördelar:
  -Det alldagliga utseendet gör att man inte får överdrivet många blickar åt sitt håll vilket kan vara bra om man reser utomlands och är orolig över överfall/stöld.

  -Bra batteritid.

  -Lättåtkomliga knappar för volym och play/pause.

  -De går att använda med sladd om batteriet skulle ta slut.

  -Det följer med en mycket bra reseväska.

  -De går att fälla ihop
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har haft mina i snart en vecka. Hade ett par gamla Sennheiser HD 280 Pro tidigare.

  Först och främst är jag djupt imponerad av brusreduceringen, nästan obehagligt tyst första gången. Det är inte förrän man har ett par sådana här hörlurar man inser hur mycket sorl med lever med och var ens tinnitus kommer ifrån.

  Jag är också imponerad över hur lätta och komfortabla de är. Ljudet är väldigt bra även om jag inte riktigt tycker det matchar mina gamla Sennheiser. Det är dock inte riktigt samma kategori på lurar heller.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Besta luren som jag har köpt!
  + perfekt noise cancelling funktion
  + lätt med bra passform, sköna att ha på sig
  + perfekt för folk med glassögon (som mig)
  + bra ljud

  - inget efter 1.5 månader av användning
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Riktigt besviken på dessa.. Lämnade tillbaka och köpte ett par Sony MDR-1000X.. Sjukt mycket bättre ljud och finnesser när man kör trådlöst. Lyckades få Sonyn för samma pengar också... Bose var bäst förut.. Nu levererar man inte i närheten av Sony :-(