Kategorier
Prisjakt

Yale Doorman V2N

Yale Doorman V2N

  • Operativsystem: Android, iOS
  • Styrning via app
  • Funktioner: Kodlås, Stöd för RFID
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Yale Doorman V2N

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.5 / 5
(40 omdömen)
5
(16)4
(9)3
(6)2
(1)1
(8)
Sorterat efter datum
nnike
nnike

70 omdömen

2 år sedan*
Köpte denna via en låsfirma för att få garantin via dem istället. Mycket trevligt lås som uppfyller sina funktioner. Hoppas bara på att fler larm operatörer ansluter sig till att kunna styra remotely.
*Redigerades 2 år sedan
B
BruteBonk

36 omdömen

2 år sedan
9/10 för funktionen och integreringen till larmet. Själva konstruktionen lämnar en del att önska. Det är ett väldigt högljutt lås vilket är irriterande. Högljutt eftersom tryckfallet aldrig lämnar yttersta läget när handtaget dras ned. Smäller till varje gång tryckfallet glider av eller stöter mot låsblecket. Går inte att smyga in genom dörr med detta lås. Även konstruktionen av handtagen ger ett fladdrigt intryck vid in- och utgång. Lite leksakskänsla jmf med klassisk låskista. Svårt att få handtaget att ligga kvar horisontellt läge över tid. Nästan alla lås jag sett i grannskapet ”hänger” handtaget några grader.
r
ratexOfSweden

11 omdömen

2 år sedan*
Installerade i samband med dörrbyte och på min standarddörr var det inga som helst problem att installera, en idiot som jag ordnar det på en halvtimme. Är betydligt mycket nöjdare än jag hade räknat med. Det har hittills funkat utmärkt på alla sätt och att slippa nycklar och att låsa/låsa upp på distans är funktionalitet som jag uppskattar mycket mer än jag trodde. Nån kommentar nämner specialverktyg, och även om jag delar uppfattningen att det borde nämnas i manualen så vill jag poängtera att det bara rör sig om en helt vanlig låsringstång. Är man typen som byggt upp sin verktygssamling från Ikea så är det kanske nånting man inte har hemma och då kan det vara värt att känna till. Integrationen till Verisure är kanon, och mycket enkel att sätta upp. Dock är det hopplöst att hitta nån information om detta på förväg så för en som jag som gillar att vara förberedd så var det lite oklart hur det skulle gå till, men det visade sig att det bara är att trycka in verisuremodule i låset och följa instruktionerna i Verisureappen, inga problem alls. Avsätt två minuter till det. Att låset är dyrt drar ner betyget något, men mellanskillnaden är inte faslig om man jämför med ett "modernt" vanligt lås av etablerat märke så ska man byta ut en gammal dörr så är det bara att köpa! Uppdatering: Jag köpte den helsvarta versionen som jag tror är ny för den är svår att få tag på i skrivande stund. Hade jag köpt någon av de andra versionerna så hade jag dragit av sju stjärnor för hur fruktansvärt fula de är.
*Redigerades 2 år sedan
j
jakazoid

2 omdömen

2 år sedan
Fantastisk produkt. Underbart att vara nyckelfri! Bauhaussäljaren tittade mig i ögonen och frågade om jag tänkte installera låset själv, de rekommenderade att anlita elektriker. Efter att mot rekommendationen, med mediokra hemmafixarskills, ha försökt mig på att installera låset kan jag konstatera att installationen är så enkel att ett lamadjur hade klarat av det (förutsatt att man har standardmått på dörrarna). Ett tips till alla hemmafixare: det finns en youtubeinstruktion som är ännu tydligare än manualen. Good luck!
KennyStarfighter
KennyStarfighter

103 omdömen

2 år sedan
VARNING FÖR PRODUKTEN! Om du inte har standardmått på dörrens tjocklek är den extremt svår att installera. Manualen talar inte om hur den skall installeras, kräver specialverktyg, bland annat för att byta den så kallade fyrkantspinnen. Vilket inte ens står hur man skall göra... Arrogant och dryg support!
d
davidlj

30 omdömen

2 år sedan
Funkar perfekt. Har kopplat det till Sector alarm - supersmidigt. Till och med vår 4-åring har lärt sig vår kod och kan låsa upp/larma av själv.
m
mapemape

1 omdöme

2 år sedan
Efter installation av låset, dörren låser inte 6 av 10 gånger. Kontaktar supporten på Yale, köper Säkerhetsslutbleck ASSA 1487-1 blir bättre men inte bra. Dörren låser inte 2 av 10 gånger. Haft låssmed som justerat på millimetern, men ändå händer det att dörren inte låser ibland. Jag hade ett gammalt engelskt lås förut, men den fungerade alla gånger, låset var utformat så att stängde man dörren, så var dörren låst. Men Yale låset låser dörren efter att dörren blivit stängd. Efter rekommendation av låssmed köpte jag dörrtillslutare, men felet kvarstår. Efter en del mailande fram o tillbaka med supporten på Yale, och Bauhaus, så kommer jag att lämna tillbaka låset och köpa ett lås som är låst när dörren stängs, inte ett lås som låser efter att dörren blivit stängd. En annan sak är att signalen för när dörren inte blivit låst är för låg, och för lik upplåsningsljudet. Säkerhetsmässigt litar jag inte alls på detta lås.
J
Joel Å

58 omdömen

2 år sedan*
Har haft den i bruk ett par veckor nu och är nöjd. Smidigast är att kunna gå hemifrån utan nycklar och alltid vet att man kan komma in. Installationen var allt annan än smidig då jag hade en äldre dörr (typ 70-tal). Kistan gick in efter lite slipande, men bläcket var betydligt större så det blev att köra både fräs och stämjärn. Behövde även fräsa på innerkarmen då det skrymmande insidan hade ett idag på någon mm när man stängde dörren (går ej att justera positionen). Men har man en hyffsat ny standarddörrar med assalås kan vem som Helst lösa det. Imorgon kommer Sector-alarm för att installera larmmodulen. Uppdaterar betyg efter hur bra de funkar ihop. Update: i kombination med Sector alarm tappar du funktionen att använda tagsen (inte heller sector alarms egna brickor funkar till låset) utan man är hänvisad till en 6-siffrig kod. Du behöver alltså slå koden när du går hemifrån vilket tar längre tid än att blippa med brickan. Du tappar även funktionen att se vem som låser och låser upp eftersom du inte använder brickorna. Upplever den väldigt långsam i kommunikationen med låset och larmet. Enda visten blir att du kan gå hemifrån helt utan nycklar och låsbrickor. Men någon tidsvinst blir det inte direkt. Sector alarm hävdar att kod är säkrare än brickorna. Det finns så gott som ingen info kring detta hos dem eller Yale utan kundtjänst påstår att de informerar när man beställer modulen (690kr), men de gjorde de inte i mitt fall :(
*Redigerades 2 år sedan
B
Brahman

40 omdömen

3 år sedan
Använt detta lås, V2N+Verisure, ett tag nu och är mycket nöjd. Enkelt och bekvämt med koder eller låsbrickor och jag har knappt haft med mig någon nyckelknippa hemifrån än. Enkelt att koppla ihop med hemlarmet via Verisure. Jag skulle dock önska att man kan larma av och på via nyckelbricka och slippa den sexsiffriga koden. Om du inte vill till-/frånkoppla larmet via dörren fungerar det dock bra med bara nyckelbricka. Jag tänkte svara/reflektera på två minuspunkter jag sett i tidigare omdömen: * -"Gud vad låset låter mycket när det öppnar och stänger". Äldre version? Det enda jag hör är ett svagt knäppande ljud när jag låser dörren. *- "Man får verkligen dra igen dörren ovanligt hårt..". Justera karmen? Stänger dörren lättare än med tidigare lås jag hade, jag fick dock justera karmen något tajtare än innan.
t
tapoks

10 omdömen

3 år sedan*
VARNING! Blev inlåst idag. Kan inte ens öppna låset med sk nödöppning. Verkar vara ett mekaniskt fel. Jag har haft låset i 27 månader (garanti 24 månader) har mailat ASSA Yaleman, och leverantören jag köpt låset ifrån och inväntar nu svar. Jag kan ju inte ens öppna dörren så jag vet faktiskt inte hur jag skall lösa detta. Dessutom direkt livsfarligt att inte ens nödöppnings funktionen fungerar. Har man låset monterat i en fastighet/lägenhet i en dörr som fungerar som enda in/ut gång är man ju antingen inlåst eller utlåst utan någon som helst möjlighet att öppna dörren....! Blir nog tt återgå till ett vanligt lås igen..
*Redigerades 3 år sedan
Sida 3