Yale Doorman V2N

Yale Doorman V2N

  • Operativsystem: Android, iOS
  • Styrning via app
  • Tillgängliga färger: Svart, Vit, Silver, Grå
Rank 1 i Smarta lås
Jämför pris på alla Yale Smarta lås
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Yale Doorman V2N

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Operativsystem: Android, iOS
  • Styrning via app
  • Tillgängliga färger: Svart, Vit, Silver, Grå
rating.rate-n-text-version.md
rating.based-on-n-reviews.md
Sorterat efter datum
2019-03-25
Redigerades 2019-06-17
s
stefungeuser.total-reviews
Köpt ny ytterdörr av märket Diplomat och ville då ha nytt lås. Efter ett par veckors övertalning så gick frugan med på en vit Yale doorman v2n. Vi installerade det själv helt utan några problem med hjälp av manualen och youtube installations videon! + behöver inte oroa mig för att barnen slarvar bort nycklar. + låser sig automatiskt (går att ändra denna inställning) + flera inställnings möjligheter (autolås, ljud, språk, koder osv) + utedelen tycker jag är hyfsat snygg - jag har inte riktigt fått till låsblecket, så jag behöver dra igen dörren för att den ska autolåsa. Tror jag fixar detta med lite mer pill. - "hakarna" är alltid utfällda och resulterar i att de tar i låsblecket när dörren öppnas och stängs, det klickar alltså ganska ljudligt. - innedelen är inte vacker (tjockare än utedelen, och varför finns inte batterikåpan i samma färg som handtaget??) - gummiskyddet som skyddar dörren mot märken gör att innedelen flexar lite. Inte så den lossnar men det är irriterande att inte kunna spänna den ordentligt.
2019-06-10
H
Henrikuser.total-reviews
Låset i sig är bra och lätt att montera, men behöver du hjälp finns ingen svensk kundservice. Det svarade en norsk kille som inte kunde någonting, och när jag frågade om det inte fanns nån svensk kundservice blev han sur och otrevlig.. Kommer inte köpa Yale igen då det finns andra aktörer på marknaden som är minst lika bra.
2019-05-15
Redigerades 2019-05-18
nnikeuser.total-reviews
Köpte denna via en låsfirma för att få garantin via dem istället. Mycket trevligt lås som uppfyller sina funktioner. Hoppas bara på att fler larm operatörer ansluter sig till att kunna styra remotely.
2019-01-17
B
BruteBonkuser.total-reviews
9/10 för funktionen och integreringen till larmet. Själva konstruktionen lämnar en del att önska. Det är ett väldigt högljutt lås vilket är irriterande. Högljutt eftersom tryckfallet aldrig lämnar yttersta läget när handtaget dras ned. Smäller till varje gång tryckfallet glider av eller stöter mot låsblecket. Går inte att smyga in genom dörr med detta lås. Även konstruktionen av handtagen ger ett fladdrigt intryck vid in- och utgång. Lite leksakskänsla jmf med klassisk låskista. Svårt att få handtaget att ligga kvar horisontellt läge över tid. Nästan alla lås jag sett i grannskapet ”hänger” handtaget några grader.
2018-12-17
r
ratexOfSwedenuser.total-reviews
Installerade i samband med dörrbyte och på min standarddörr var det inga som helst problem att installera, en idiot som jag ordnar det på en halvtimme. Är betydligt mycket nöjdare än jag hade räknat med. Det har hittills funkat utmärkt på alla sätt och att slippa nycklar och att låsa/låsa upp på distans är funktionalitet som jag uppskattar mycket mer än jag trodde. Nån kommentar nämner specialverktyg, och även om jag delar uppfattningen att det borde nämnas i manualen så vill jag poängtera att det bara rör sig om en helt vanlig låsringstång. Är man typen som byggt upp sin verktygssamling från Ikea så är det kanske nånting man inte har hemma och då kan det vara värt att känna till. Integrationen till Verisure är kanon, och mycket enkel att sätta upp. Dock är det hopplöst att hitta nån information om detta på förväg så för en som jag som gillar att vara förberedd så var det lite oklart hur det skulle gå till, men det visade sig att det bara är att trycka in verisuremodule i låset och följa instruktionerna i Verisureappen, inga problem alls. Avsätt två minuter till det. Att låset är dyrt drar ner betyget något, men mellanskillnaden är inte faslig om man jämför med ett "modernt" vanligt lås av etablerat märke så ska man byta ut en gammal dörr så är det bara att köpa! Uppdatering: Jag köpte den helsvarta versionen som jag tror är ny för den är svår att få tag på i skrivande stund. Hade jag köpt någon av de andra versionerna så hade jag dragit av sju stjärnor för hur fruktansvärt fula de är.
Sida 1