JBL Charge 3

JBL Charge 3

  • Bluetooth
  • Batteridrift
  • Effekt: 20 W
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

JBL Charge 3

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.3 / 5
(35 omdömen)
5
(27)4
(5)3
(2)2
(1)1
(0)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
dac83
dac83

127 omdömen

2 år sedan
Har ganska klart ljud överlag men diskanten är något dämpad och om man inte är precis rakt framifrån så sänkts diskanten en hel del då diskantens spridning bara är ca 30grader. Den kan ju inte spela super högt men jämför man med andra bluetooth högtalare så är den ganska bra på volymen och basen är ganska förstärkt men beroende på vart man placerar enheten så kan man ställa vilken nivå man vill ha där hörn placering ger massa bas och fri luft väldigt lite. Däremot så är basen relativt djup men inget under 40-50hz kommer med och bas nivån håller sig på max ifrån mellan hög volym till max volym så den når sin maxgräns ganska fort och man får lite överdriven bas på låg volym och medans man höjer så är det bara det övre registret som fortsätter höjas.
k
kelanito33

7 omdömen

2 år sedan
Mycket nöjd. Någon annan nämnde störande ljud vid start och liknande, de går att stänga av.
7Cirf

5 omdömen

3 år sedan*
Okej ljud för att vara så liten. Blir lite mumligt orent dock. Funkar bra på låg volym i litet rum. Smidigt format, snygg och bra batteritid. Det som verkligen stör är startljudet som är väldigt högt. Och även ett stängljud. Vad ska det vara bra för? Jag vill lyssna på musik inte på JBL-jinglar. Och det går inte att stänga av, ändra eller sänka volymen på denna "feature". Tyvärr kom det inte med någon 3.5 mm sladd. Summering: Dyr minihögtalare med okej ljud som spelar egna ljud.
*Redigerades 3 år sedan
mats_b
mats_b

10 omdömen

3 år sedan*
extremt överdriven bas , resten av musiken hörs knappt. egentligen låter min 199 kr radio från clas ohlsson bättre, men den har inte bluetooth. snygg design är ett plus. hade fått många fler stjärnor om man kunde minskat på basen på nåt vis.
*Redigerades 3 år sedan
Danne2k7
Danne2k7

2 omdömen

3 år sedan*
Skrev ett långt omdöme som försvann. Överlag supernöjd, ljud klart över förväntan, kapacitet till hög volym utan missljud. Observandum att din positionering i förhållande till högtalaren kan påverka ljudbilden rätt mycket! Mest imponerande? Batteriet! Haft den 1 månad nu och spelat flera timmar varje vecka uppskattar jag (bara Bluetooth), medelhög volym i snitt. Har ändå ca 50-60% batteri kvar och jag förstår inte hur det är möjligt men klagar inte!
*Redigerades 3 år sedan
s
sundholm

17 omdömen

3 år sedan*
Så LÖJLIGT bra! +batteritid (spelade minst 12-14h/dag i 4 dagar innan den behövde laddas. OCH då hade jag även laddat telefonen fullt 1ggn) +ljudet (otroligt fylligt ljud även utomhus. Sjukt imponerad) +JBL connect. (en kompis köpte JBL extrem efter att han hört min Charge 3 på hans landställe, vi kopplade samman dem och spelade musik på dem under ett LAN för 1 månad sedan. Nu har 5 av de 6 andra deltagarna köpt dessa högtalare. Vi hade högtalarna nere på bryggan 40m från huset där vi grillade. Ljudet uppe vid huset va fortfarande fylligt, klart och med riktigt bra volym.) Ska tilläggas att jag bara haft en portabel högtalare tidigare. (https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=679311)Logitech S715i så jag är inte en gammal ljudräv med 20års erfarenhet men ALLA som hört denna ( och även extrem) är sjukt imponerade. Kan VERKLIGEN rekomendera denna!
*Redigerades 3 år sedan
s
stalstalle

11 omdömen

3 år sedan*
En mobilhögtalare som klart överträffade mina förväntningar på ljudkvalité och ljudnivå för en så pass liten högtalare. Enkel att koppla in. Och extra positivt att den är vattentät - nu sitter den med en bra montering på vår terrass
*Redigerades 3 år sedan
Turtle
Turtle

58 omdömen

4 år sedan*
Köpte denna medans jag väntade på att få tillbaka min JBL Xtreme från service. Och har numera sålt min Xtreme då jag gillar min Charge 3 mer. Om man jämför dessa två så låter storebror inte lika bra. Dock klarar den att leverera mer party bas än charge 3 men mellanregistret är sämre. Så jag tycker att Charge 3 är en mer välljudande liten högtalare. Och jag föredrar kvalitet före kvantitet. Så vill du ha nått som låter mycket köp xtreme vill du ha nått som är mer välljudande men inte klarar att spela lika högt eller med samma tryck så köpe charge 3. Men vill man så kan man ju koppla ihop två stycken charge 3 då spelar dom skjortan av Xtreme.
*Redigerades 3 år sedan
e
endor2

6 omdömen

3 år sedan*
Bra och gedigen högtalare om man vill ha nåt som kan poppa loss och samtidigt värderar funktionerna som erbjuds med powerbank, vatten och dammtålig. Jag hade högre förväntningar på ljudåtergivningen och blev lite besviken. Den saknar klarhet och bredd över lag i registret, lite småburkig. Det finns de som gillar denna typen av ljud men inte för mig. Detta är trots allt en liten rackare och i denna storleksklass levererar den, framför allt vid lite högre volym. Jag har lämnat tillbaka och försöker hitta något som spelar lite klarare och provar nåt annat, lite större, lite mindre party mode.
*Redigerades 3 år sedan
v
vurna

6 omdömen

3 år sedan*
Jättenöjd med denna mobila högtalare! Jag tycker ljudet är kanon och fungerar perfekt att ha med sig till stranden och utomlands för musik i hotellrummet. Detta är min andra mobilhötalare. Jag var nöjd med min gamla också men hade haft den i ganska många år så den började krångla. Märkte dock snabbt att utvecklingen gått framåt det är mycket bättre ljud i denna jbl charge 3 än i min gamla som har samma storlek. + Bra ljud + Bra storlek för att ta med på resan i resväskan + Grym batteritid - Lite dyr kanske
*Redigerades 3 år sedan
Sida 2