JBL Charge 3

JBL Charge 3

 • Bluetooth
 • Batteridrift
 • Effekt: 20 W
Jämför pris på alla JBL Mobilhögtalare
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

JBL Charge 3

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

4.3 av 5 stjärnor

Baserat på 33 omdömen

Sorterat efter datum
2019-05-15
  J
  Jownie(26 omdömen)
  Klockren tycker jag! PLUS: Ljudet Vattentät Batteriet Priset Parfunktionen Kan ladda mobilen Snygg design MINUS: .....
  2018-10-25
   f
   firstman(4 omdömen)
   Jag sätter 10/10. Ett av mina bästa elektronikköp alla kategorier. Hade tidigare den större modellen JBL extreme. Den var rolig, framförallt basstark. Sen fick jag möjlighet att lyssna på den mycket mindre, mer portabla charge 3. Wow vilket ljud, nästan lika tung bas som JBL extreme om man gillar BAS :-) men Charge 3 är mycket mindre, lättare, mer portabel. Älskar den! Dessutom har den ett mer detaljerat ljud än sin storebror. Bättre mellanregister och bättre batteri. OK, missförstå inte min recension. Detta är ingen "high end" hifi, audiofil-maskin utan en portabel stänk och dammsäker och ganska stötsäker ta-med på stranden högtalare. Med det i åtanke tror jag det är svårt att hitta ennbättre högtalare med lika bra ljud för det priset man kan köpa JBL Charge 3 för.
   2018-10-17
    JeppeRotten(6 omdömen)
    Köpte en som jag tänkte ha istället för min JBL Extreme som kan kännas för stor / tung ibland. + bra ljud i förhållande till pris och storlek + vattentät (flyter t o m) + möjlighet att köra flera JBL i partymode. + batteritiden + kan fungera som powerbank om du får slut på batteri i telefonen. - tycker att det saknas lite både i bas och diskant, dock är det ju en liten högtalare vi talar om. - allt jag spelade lät mycket bättre (rakt) på Extreme (orättvis jämförelse men...)
    2018-10-04
     j
     johan-om(1 omdöme)
     Fantastisk bra produkt! Har haft min i ca 1,5 år nu. Ljudet vid låg volym är mycket behagligt, perfekt när man pluggar, vill ha bakgrundsmusik medan man läser en bok eller dylikt. Jag använder min dagligen, främst när jag lagar mat, diskar eller duschar. Även praktisk när man sitter vid en lägereld eller vill ha bakgrundsmusik vid en brädspelskväll. I ca 4 månader var min bil-radio/CD-spelare trasig och då fungerade JBL Charge 3 utmärkt som ersättare. Jag har ännu inte vågat ha den i vatten men den tål vattenångan från duschen iaf. Det jag inte är helt nöjd med är när man byter enhet (1) och när det ringer(2): 1. Jag har vid flera tillfällen fått sitta och "glömma" högtalaren från telefonen för att sedan försöka hitta den igen och vid ett tillfälle tog det hela 45 min innan de hittade varandra. Detta hände när kompisar skulle koppla upp för att spela sin musik 2. När jag hade telefonen uppkopplad och spelade musik i medel-låg volym och det ringde så ringer det i högtalaren, jättehögt! Tips: ha en och samma enhet uppkopplad till högtalaren, jag kör med en iPod touch istället för min telefon för att slippa krångel och framför allt den superhöga ringsignalen. Fördelar: - Grymt bra ljud - Lång batteritid - Enkel att ha med - Vattentät (?) - Koppla upp till fler enheter - Kan användas som laddare till mobil eller liknande Nackdelar: - Byte av enhet kan ta lång tid och mycket tålamod - Uppkopplad till telefon ringer väldigt högt
     2018-09-04
      A
      Arsenalhifi(1706 omdömen)
      Jag vet inte vilken jag tycker är mest prisvärd, denna Flip 4 eller Xtreme. Bra ljud och helt klart mer tryck än Flip 4 (inte konstigt då denna är större).
      Sida 1