Huawei P9 Lite

Huawei P9 Lite

 • Skärmstorlek: 5.2 tum
 • Operativsystem: Android 7.0 (Nougat)
 • 4G (LTE)
Rank 482 i Mobiltelefoner
Jämför pris på alla Huawei Mobiltelefoner
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Huawei P9 Lite

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Skärmstorlek: 5.2 tum
 • Operativsystem: Android 7.0 (Nougat)
 • 4G (LTE)

3.8 av 5 stjärnor

Baserat på 14 omdömen

Sorterat efter datum
2018-03-05
  a
  aivou(4 omdömen)
  Första intrycket är väldigt bra; Telefonen KÄNNS väldigt välbyggd för priset. Men det intrycket försvinner snabbt så fort man sätter igång telefonen. Låt oss dock börja med det positiva. Skärmen är bra, något jag definitivt inte hade förväntat mig. Självklart inte i klass med telefoner i högre prisklasser, men fortfarande långt över förväntan. Telefonens batteritid är nästa positiva överraskning. Vid måttlig användning klarar den sig i uppåt 2 dagar. Värre är det med laddningstiden; det känns som att det tar en oändlighet att ladda telefonen när man är van med att det inte ska ta mer än någon halvtimme att ladda telefonen. Här tar det närmare en halvtimme per 10%. Och där var det slut på positiva aspekter och det känns som att det är dags att smyga sig in på de lite värre aspekterna av telefonen. Huawei har valt att proppa telefonen full av egna appar och diverse annat bös som ingen sund människa skulle vilja vidröra. Lyckligtvis går mycket av skräpet att ta bort, förutom Huaweis egna appar då, förstås. Under allt detta ligger även Huaweis tillpassning av Android—"Emotion UI 5"—och det måste vara en av de sämsta upplevelser jag haft med Android. Lyckligtvis kan man råda bot på de flesta problemen här genom att installera egna "launchers". Utöver detta så är kameran så dålig att det förmodligen hade varit bättre om de istället helt struntat i att bygga in den. Den är i princip oanvändbar även under hyffsat bra förutsättningar. Prestandamässigt är den under all kritik; Ibland är den ganska rapp, men för det mesta är den långsammare än en telefon från 10 år tillbaka. Det kan ta upp emot 5-10 sekunder för telefonen bara att tända displayen från det att man rört fingeravtrycksläsaren. 15-30 sekunder att öppna en app. Ibland låser den sig i flera minuter. Har provat allt för att få den att reagera snabbare, men inte ens en fullständig reset håller den kry i många dagar. Fruktansvärt frustrerande! Allt som allt då? Huawei P9 Lite är inte en telefon jag skulle rekommendera för vardagligt bruk. Gör man inte mycket mer än att bläddra lite på Facebook och ringer/smsar så räcker det kanske, men annars skulle jag nog mest se telefonen som en billig backup-telefon för nödlägen.
  2017-12-14
   j
   jean1985(41 omdömen)
   Sämsta mobil telefon jag har haft, sämsta kameran! Köp ej!
   2016-12-26
   Redigerades 2017-01-28
    g
    g81(5 omdömen)
    Fick telefonen av tre som typ gav bort den eftersom jag är trogen kund. Det har nu gått 6 månader och jag är helnöjd. Skärm. Ljud. Touch-känsla. E bra. Speciellt om du vill pilla m appar eller kollar gmaps. Lyssnar på musik. Bluetoothen e stabil. Till er som letar fel: Den e stor i handen. Den ber om tillåtelse att titta bland filer när du startar filhanteraren första ggr:en.
    2016-12-18
     candyraver(51 omdömen)
     Lyx-telefon för 1990kr? Ja, den ser ut att kosta det dubbla. Riktigt skön, har det man behöver i en modern telefon. Lite dåligt på spel men att ladda in en hemsida går fort :) Allt flyter. Kommer från Android N snart dessutom Minus är dessa notifications... appar måste "godkännas" i 3 olika menyer innan skärmen lyser upp när man t.ex får mail.. Hoppas Huawei gör detta smidigare i N
     2016-11-28
      A
      AmaerildeRimfrost(4 omdömen)
      För 1990 kronor hos Telia så måste jag bara ge den här luren högsta betyg än så länge! Klart över förväntan faktiskt. Har inte hunnit gå igenom och använda den fullt ut men så här långt är jag klart mer än nöjd. Den verkar klara det mesta och är man ingen expert inom något område så slår den i taket överallt känns det som. Perfekta foton bl a - enligt mig!
      Sida 1