Samsung UE65KS8005

Samsung UE65KS8005

 • Bildstorlek: 65 tum
 • Upplösning: 3840x2160 (4K Ultra HD)
 • Bildskärmsteknik: LCD
Rank 1834 i TV
Jämför pris på alla Samsung TV
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Samsung

Samsung UE65KS8005

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

4.4 av 5 stjärnor

Baserat på 11 omdömen

Sorterat efter datum
2018-05-04
  TrumJalle(100 omdömen)
  Utomordentlig bildkvalitet. Några områden med viss backlight bleeding men absolut den LCD-TV jag ägt där det stört minst.
  2017-06-30
  Redigerades 2017-07-01
   Silverspoone(24 omdömen)
   Kollade runt länge och väl innan jag bestämde mig för vilken tv jag skulle välja. Uppgraderade min 55" LG som jag varit väldigt nöjd med. Hade egentligen fastnat för LGs OLED tv som jag tycker har oöverträffad bild men ville ändå vänta lite till så de hinner jobba bort de barnsjukdomar som de har haft med risk för inbränningar och lite sämre ljusstyrka än motsvarande LCD skärmar. Det blev istället denna Samsung och detta är vad jag har kommit fram till efter ett par månaders användande: + Grym bild med de flesta källor. Har Comhems standardutbud vilket trots dålig signalkvalitet ändå ser helt okej ut. Blu-Ray, streaming och PS4 ger en väldigt skarp och kontrastrik bild. Svärtan är också mycket bra för LCD. + Bra ljud för en så slimmad tv. Det märks att Samsung har börjat jobba med ljud på allvar och högtalarna i TVn räcker gott för vardagstittande även om man bör ha ett bättre ljudsystem för film och spel. + Snygg design och material som känns påkostat. + UHD och HDR stöd som ger en väldigt bra bild. Den inbyggda uppskalningen fungerar också mycket bra. + Långt inputlag. En av de bättre stora skärmarna för spel som finns för tillfället. + Bra bildbehandling av bilden. Jag har väldigt svårt för när TVn behandlar bilden för mycket så man får "såpopera-effekt" eller när bilden blir ryckig när man stänger av bildbehandlingen. Här har Samsung hittat en väldigt bra mellanväg med en stabil, behaglig bild. + Smidig castning. Särskilt om man har en Android/Samsung mobil där det är lätt att visa bilder på TVn. + Inte Android mjukvara. Har upplevt många av Sony och Philips Tv-apparater som buggiga och sega. Vissa har även hängt sig och man får starta om dem. Apparna ska uppdatera sig och det kan ta evigheter. Men så är det inte här! Samsungs Tizen och LGs WebOS är enligt mig de smidigaste och snabbaste systemen. + Enkla och smidiga menyer med många inställningsmöjligheter. Jag är jätte nöjd med TVn och det kommer nog att bli en Samsung nästa gång också men jag har ändå hittat några små nackdelar: - Ingångarna går att döpa men av någon anledning tappar TVn minnet när strömmen till t.ex Chromecasten har varit bruten så då får man döpa om dem igen. Nu har jag tröttnat på det och de får heta HDMI 1 osv. - Samsungloggan är väldigt snygg när den är tänd men den lyser alldeles för starkt. Stängde av den då den störde men den borde gått att dimma ner lite. - Synd att det inte ingår ett slimmat väggstativ. Sony skickar med det till vissa av sina modeller. - Endast stöd för HDR10. LG har i sina nya modeller ett mycket bredare HDR stöd och även då Dolby Vision som verkar mycket bättre. - De inbyggda apparna för streaming är ganska buggiga och det dröjde inte så länge innan jag använde Chromecasten ingen då den är mycket smidigare. Som sagt några småsaker som gör att det försvinner en stjärna ifrån en annars mycket bra tv. Hoppas att Samsung kommer att fixa ingångsminnet och loggan i framtida mjukvaruuppdateringar.
   2017-04-27
    Bettan666(26 omdömen)
    grymt bra tv
    2017-03-10
    Redigerades 2017-04-03
     GliMM(4 omdömen)
     [Uppdatering] Är nu inne på den tredje tvn av denna modell! Den sista har ett stort antal döda pixlar, har räknat till 5 st och andra mörka artefakter i bild... :( Orkar inte åka tillbaka till netonnet för en fjärde tv så jag ska testa med Samsungs hemmaservice, nackdelen är att om de utför service på tvn så tappar man möjligheten för öppet köp mot netonnet. men då detta är den bästa av de exemplar jag haft så hoppas jag på att service ska en gång för alla låta tvn sitta kvar på väggen. Tv nummer två hade död pixel samt en blå pixel som lös konstant. Denna tv hade -också- ett stort vitt moln i nedre vänsterkant som blir tydligt när mörka bilder visas och extra tydligt när man körde HDR som ställer upp ljusstyrkan på max. Kan tillägga att jag INTE ser detta på tv nummer tre, kollat med samma inställningar och film. TV nummer ett hade extremt dålig bild och det gick inte att titta på tv med den. Letade inte efter döda pixlar eller andra fel då det var sådan märkbart dålig bild. Historiskt så har jag även testat av två UE65KS7005 som fick lämnas tillbaka för döda pixlar och andra fel i bild som namns nedan. .... Kan rekommendera min rätt långa historia som mynnade ut med just nu tre UE65KS8005. Ligger under omdömen för UE65KS7005 av den anledningen att jag började med denna modell. Om ni inte orkar läsa så säger jag bara att just nu kan det vara bra att kolla efter pixelfel efter inköp. Detta beskrivs bättre här: https://www.prisjakt.nu/produkt.php?o=3741737 Beskriver även den generella upplevelsen av tv'n som är helt klart applicerbar på denna modell också! Det är svårt att hitta märkbara skillnader mellan KS7005 om man bortser från foten och möjligheten till dual tuners (vilket är i stort sett oanvändbart i Sverige då kanaler oftast är kodade). Denna tv har vad som uppfattas som en bredare kant nertill om man jämför med 7005 då denna modell är svart och 7005 är metallic. Någon nämner bättre svärta men det har jag inte hunnit sätta mig in i, framförallt efter alla turer jag har haft med dessa två modeller.
     2016-12-31
     Redigerades 2017-01-30
      s
      simson11(9 omdömen)
      Efter en vecka måste jag säga, grym tv. Är mycket nöjd. Efter lite pill med kalibrering så är bildkvaliteten wow, svärtan otroligt bra med tanke på tekniken. Och som smart tv fungerar den bra. Fjärren kan tyckas till en början vara oansenlig, men när man väl lärt sig, klarar den det mesta, även att styra andra enheter. En komplettering! Netflix är svår att logga in på, det låser sig. Irriterande! Vet inte om detta beror på TVn eller Netflix. Allt annat fungerar. Hoppas på uppdatering så detta kommer att fungera. Nu har det kommit en uppdatering som kallas 1160, efter att ha installerat den fungerar allt perfekt. Problemet var tydligen i Samsungs mjukvara. Efter en dryg månad är jag helnöjd med KS8005.
      Sida 1