LG 70UH700V

LG 70UH700V

 • Pris/tum: 263.14 kr/tum
 • Bildstorlek: 70 tum
 • Upplösning: 3840x2160 (4K Ultra HD)
Rank 1499 i TV
Jämför pris på alla LG TV
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
LG

LG 70UH700V

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Pris/tum: 263.14 kr/tum
 • Bildstorlek: 70 tum
 • Upplösning: 3840x2160 (4K Ultra HD)
LG

3.6 av 5 stjärnor

Baserat på 10 omdömen

Sorterat efter datum
2018-12-23
  fredrik11(44 omdömen)
  Helt ok
  2017-05-24
   u
   ujl(55 omdömen)
   Köpt för 15.990 på MediaMarkt (priset dimper ner emellanåt). Riktigt prisvärd TV med kvalitetskänsla.
   2017-03-18
    T
    Thomas i Örebro(10 omdömen)
    Fick i uppdrag att hjälpa mina föräldrar med ett inköp av en bra TV till nya bostaden. De hade tidigare haft en Pioneer Kuro 60" så de hade väl lite krav på bild osv... Kom fram till(jättemisstag) efter ett kanske lite för snabbt sovrande på TVmarknaden att denna LG nog är en OK ersättare. Sagt och gjort, ett ex av denna inhandlades och hängdes upp. Justerade på TVn i en veckas tid, googlade fram massor med olika inställningsförslag men lyckades inte ens att få en någorlunda okey bildkvalitet, uselt var bara förnamnet. Provade också förstås att göra inställningar via min DVE(Digital Video Essentials) men besvikelsen var fortfarande lika frustrerande stor. Bildbehandlingen är under all kritik liksom färghanteringen för att inte tala om den usla ljusstyrkan. Efter sju dagars försök att få till bilden så åkte LGn tillbaks till Netonnet . En eloge till de på Netonnet att allt gick så smidigt att lämna tillbaka den. Fick f.ö. känslan att de verkade förstå mig..?!...skönt. Sitter själv med en snart fyra år gammal Samsung UE75F8005 som jag fortfarande är extremt nöjd med. För att göra historien kort så blev det istället inköp av 2016 års modell av min F8005, alltså en UE75KS8005. Fick den för 24.990 på Elgiganten, kostade 7.000 mera men bildkvalitetsmässigt så kändes det som 70.000kr skillnad. NU kom lystern, ljusstyrkan, svärtan, färghanteringen och bildbehandlingen "in i vardagsrummet". :-) För priset 17.990 förväntar jag mig betydligt bättre bildkvalitet än vad LG 70UH700V kunde visa. Är faktiskt en pinsamt dålig TV...
    2016-12-15
    Redigerades 2017-03-16
     d
     dudek2000(8 omdömen)
     Min första tv sedan tjock-tv, så kanske är jag lite generös med betyget eftersom jag inte har något att jämföra med, men jag tycker den är grym. Kontrast och HDR, ljusstyrka etc känns finfina. Hittills inte sett några defekter eller bleeding, clouding osv. Men jag har heller inget vidare tränat öga. En sak verkar den dock ha lite svårt för och det är färgdjupet för hudfärger. Om man exempelvis tittar noga på ett ansikte så kan man urskilja att graderingen inte är så mjuk som den skulle kunna vara. Antalet nyanser blir liksom synligt begränsat. Lite som grafikkort förr i tiden som bara kunde visa 256 färger :) fast inte alls lika dramatiskt så klart. I alla andra hänseenden är detta en riktigt grym tv som vida överstiger mina behov åtminstone. Den är brutalt stor! Ljudet är dugligt, inget att hurra för men det är jag inte förvånad över, formfaktorn sätter ju gränser för sånt av naturliga skäl. Jag har kopplat in ett par externa högtalare som dessutom kan användas ihop med tv-högtalarna. Den funkar även med mina Sennheiser Momentum wireless, trots att många foruminlägg verkar säga motsatsen. Jättebra streamingmöjligheter från start, utan Chromecast eller Apple TV, både från iPhone och Androidmobil. USB funkar smidigt också. Lättanvänd! Priset är jätteviktigt och 17500 kändes väl rätt så okej att punga ut. Kan inte förstå hur illa det måste kännas för de som la ca 30 lax när den kom ut i somras, att se samma pryl sjunka till nästan halva priset ett knappt halvår senare. Sjukt! Och snart glider den väl ner ännu mer så även jag börjar grina... Uppdatering efter ca 3 månaders användning: stör mig på att det är någon form av ljusändring på vertikalen när man exempelvis har en mörk scen med vita undertexter - allt ovanför texten ända upp till kanten blir ljusare än områdena vid sidan av texten. Det blir väldigt irriterande i vissa filmer som har många mörka scener, om man vill/måste ha textat. Kanske går att dämpa med ändrade inställningar men jag orkar inte. Avdrag 2 stjärnor för det är så uppenbart.
     2017-02-28
      M
      Mudmut88(6 omdömen)
      Randig bild, går inte att titta på fotboll. Var i kontakt med LG och enligt dom är detta inom specifikationerna, frågan är hur en randig bild kan vara det. Köpt Elgiganten där jag prata med säljaren om just att jag ville undvika detta problem varpå han försäkra mig att detta inte är fallet med denna TV. Känner mig grymt lurad.
      Sida 1