Philips OneBlade Pro QP6520

Philips OneBlade Pro QP6520

 • Batterityp: Li-Ion
 • Användningsområde/Typ: Skägg/Mustasch
 • Batteridrift
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Philips

Philips OneBlade Pro QP6520

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Batterityp: Li-Ion
 • Användningsområde/Typ: Skägg/Mustasch
 • Batteridrift
Philips

3.2 av 5 stjärnor

Baserat på 22 omdömen

Sorterat efter datum
2017-11-11
Redigerades 2019-02-06
  D
  Dr Flint(25 omdömen)
  Ny uppdatering Bladet har av någon anledning ramlat av och går ej att fästa igen. Köpt en trimmer med samma funktion och formfaktor från Remington. Trimmar lika bra än så länge,fast blad. Betalade endast 50 kr mer för den nya trimmern än vad ett bladbyte skulle kosta. Girigt bondfångeri från Philips.sida Avråder starkt från köp. Uppdatering: Ett mer nyanserat omdöme har med tiden mognat fram: För dyr eller för smäckig till det aktuella priset. Dock bättre än den inbyggda trimmern i min rakapparat men inte så mycket bättre som jag först upplevde. Alldeles för dyra reservblad. Rekommenderas bara till den som lägger mycket tid och möda på att ansa sitt skägg. Om priset vore lägre skulle produkten kunna vara ett vettigt komplement till rakapparatens trimsax. HAR GJORT MIN RAKAPPARAT SÅ MYCKET BÄTTRE....... Om det gått några dagar sedan senaste rakning så "grundar" jag först med min OneBlade. Några tag med trimmern på svåra ställen som t.ex övergången mellan hals och käke ger ett perfekt slutresultat om man sedan använder rakapparaten. Utan "primeningen" med OneBlade blir slutresultatet inte lika bra och rakningen tar längre tid. Utan OneBlade blir nästan alltid lite längre hårstrån kvar som viker sig och hindrar att rakapparaten kommer riktigt nära. Visserligen skulle det gå att använda enbart OneBlade till rakningen men det går både fortare och ger ett bättre (mer hudnära) resultat om rakningen avslutas med rakapparaten. Vän av ordning kanske påpekar att det finns en inbyggd trimmer i rakapparaten och att den lika gärna kan användas istället för arbetsuppgifterna ovan. Som svar kan man åberopa att den inbyggda trimmern är att betrakta som ett skämt jämfört med en OneBlade. Man ska dock vara medveten om OneBlades begränsningar som renodlad hårtrimmer. En typisk för ändamålet framtagen hårtrimmer har en betydligt bättre kapacitet. OneBlades fördel är att den kommer närmare och är bättre på precisionsarbeten som att ansa skägg.
  2019-01-21
   d
   datakinder(4 omdömen)
   Bra rakapparat - usel trimmer Jag var ute efter en bra skäggtrimmer och köpte då denna produkt då många omdömen och produktbeskrivningen gjorde gällande att den var en kompetent sådan. Som rakapparat fungerar den mycket bra med en effektiv och behaglig rakning utan minsta hudirritation. Trimma skägg kan den dock inte. Den missar de flesta strån och klipper ojämnt trots att man kämpar på samma ställe många gånger. Bladet är heller inte bra på att trimma kanter eller enskilda strån. Plus för batteritiden som medger många timmars rakning mellan laddningarna. Minus för kvalitetskänslan som är ganska plastig Fanns inget alternativ annat än att lämna tillbaka denna produkt
   2018-09-02
    Arneby(15 omdömen)
    Utmärkt klippare/rakare precis som sina lillebröder. Men att köpa Pro-versionen är tveksamt ekonomist. Saknar extra blad (vilket de två billigaste varianterna har) och det 'reseetui' som Philips kallar det är bara en enkel tygpåse som ger noll skydd vid transport. Fördelarna ligger i laddstället (om man gillar sånt) och tydlig display som glasklart uplyser om läget. Samt en trimkam med 14 olika lägen. Klippaggregatet är exakt detsamma på alla fyra varianter. Mitt tips; köp någon av mittenmodellerna istället. Den allra billigaste varianten har NiMh-batteri och bör undvikas till varje pris. Och jodå, bladen är på tok för dyra. Det är där Philips tjänar sina pengar.
    2018-07-05
     j
     johanf86(4 omdömen)
     Bra inställningsmöjligheter men likt andra trimmers är det svårt att få till jämn trimning med munstycke på. Man får köra om och om igen över samma område. Bladet slits alldeles för fort i förhållande till priset för ersättningsblad. Inte tillräckligt bra i förhållande till priset.
     2017-08-26
     Redigerades 2018-06-19
      l
      lordmola(1 omdöme)
      Helt ok produkt för trimning eller rakning av mindre områden i ansiktet. Det tar ett tag att vänja sig vid hur man ska använda den på ett effektiv sätt. Men när man väl fått kläm på den fungerar det bra. Perfekt för trimning av skäggets konturer. Nöjd med köpet.
      Sida 1