Britax Smile 2 (Duo/Kombi)

Britax Smile 2 (Duo/Kombi)

 • Typ: Duo/Kombivagn
 • Antal platser: 1
 • Antal hjul: 4 st
Rank 3 i Barnvagnar
Jämför pris på alla Britax Barnvagnar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Britax Smile 2 (Duo/Kombi)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Typ: Duo/Kombivagn
 • Antal platser: 1
 • Antal hjul: 4 st

4.3 av 5 stjärnor

Baserat på 5 omdömen

Sorterat efter datum
2018-11-23
  n
  nagra(154 omdömen)
  Efter att ha tittat på många olika vagnar allt ifrån budget vagnar till dyrare emma ljunga så var denna utan tvekan överlägsen. Både praktiskt, kvalité och komfort för både dig som kör och barnet som ligger i den. Var först tveksam till vagnen enbart över att se på bilden fast när man väl "testar" denna och jämfört med andra vagnar inser man hur bra och snygg den är jämfört med andra. Grymt bra!
  2018-06-15
   M
   MarWes(7 omdömen)
   Jättebra barnvagn som vi är helnöjd med. Vi har haft vår i tio månader nu, med liggdel, sittdel och babyskydd samt adapter i bilen. + Bra höjd sitt- respektive liggdel så man slipper böja sig så mycket för att nå barnet. + Bra med utrymme under vagnen. Vi har lastat ganska mycket då och då och den har inte visat några tecken på att gå sönder eller så. + Rullar bra och mjukt. Vi har luftdäck. + Stabil. Stabilare än man kan tro när man ser den. Tänker då på höjden och att framdäcken sitter ganska tätt. + Jag har joggat totalt drygt 10 mil med vagnen (liggdel och sittdel) så den fungerar faktiskt bra som joggingvagn. Då använder jag funktionen att låsa framhjulen i fast läge. + Mycket smidig att styra och hantera. + Lätt att fälla ihop och fälla upp. + Ganska liten ihopfällbar med tanke på vilken bra och rejäl vagn det är. Går in i bakluckan på vår Renault Clio (2013). + Bra kvalitet + Prisvärd. - Det enda jag kommer på är att låsflärpen som låser vagnen i nedfällt läge sitter så att den hamnar lite snett vilket gör den lite krångligare att låsa/stänga.
   2018-05-06
    b
    balazsbernat(5 omdömen)
    En bra, stabil vagn som är väldigt lätt att köra. + Väldigt lätt att ta ur ligg/sittdel + Väldigt lätt att fälla ihop när den ska packas in i bilen + Babyskydd, sittdel och liggdel kopplas alla in med ett ”klick” i chassit. + Ställbart handtag på vagndelen (chassi), bra för olika långa föräldrar. + Extremt lätt att montera ihop + Svängbara (och låsbara) framhjul = väldigt lättstyrd + Stötdämpare på bakhjulen + Möjlighet att ”spänna fast” bebis i liggdelen när hen fortfarande är väldigt liten. Stort och mjukt spänne, inget farligt, snarare tryggt. - Babyskyddets sufflett sitter för när handtaget när denne är i ”bärläge”, vilket gör att handen inte får plats emellan. Så man kan bara ha suffletten 90% uppfälld när man bär skyddet. - Avståndet (hålet) mellan liggdelen och korgen under är rätt right, så det blir rätt bökigt att ta in/ut väskor o.d. -/+ Extremt skönt att inte ha en bakaxel mellan bakhjulen, MEN det gör också att den axeln sitter mitt i korgen och delar upp korgen i två mindre utrymmen. Störigt ibland. Men som sagt, för- OCH nackdel. - Liggdelens ”överdrag” eller täcke eller vad det kallas når inte hela vägen runt. Så de två kardborrefästena som borde fästas fast i suffletten blir hängande som två fula öron. Påverkar inte funktionen men lite småstörigt.
    2017-10-14
     o
     ottahax(16 omdömen)
     Smidg produkt minst sagt. Otroligt prisvärd!
     2017-03-26
      N
      Ncolofsson(7 omdömen)
      Lätt att fälla ihop, smidig. I ligg delen är innertyget vitt vilket blir skitigt rätt så snabbt men vi slutade använda ligg delen när han var 7månader såan användrr ju inte den så länge.
      Sida 1