Philips Series 7000 BT7201

Philips Series 7000 BT7201

  • Batterityp: NiMH
  • Användningsområde/Typ: Skägg/Mustasch
  • Batteridrift
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför
Philips

Philips Series 7000 BT7201

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Batterityp: NiMH
  • Användningsområde/Typ: Skägg/Mustasch
  • Batteridrift
Philips

3.2 av 5 stjärnor

Baserat på 22 omdömen

Sorterat efter datum
2018-09-04
Redigerades 2019-04-01
S
Sveos(88 omdömen)
Inga problem att tala om. Den gamla modellen jag hade var smidigare att tömma, men det är inte jättebesvärligt att tömma den här. Den klipper inte allt hundraprocentigt, men det kan ju lika gärna bero på min skäggväxt. Distanskammen har också lite bekymmer med en del partier när skallen/ansiktet inte är helt slätt, ex mellan mun och haka, där man kan bli tvungen att ställa in lite lägre än man annars använder. Man blir tvungen att passera områden flera gånger, då den inte får med allt på första draget, men det antar jag gäller de flesta trimrar. Redigerat 1/4/19. Nu gick en plastbit av även för mig, men det var inga problem att byta till en annan modell hos Netonnet. Hoppas att den nya är lika bra, men håller bättre. (BT7500).
2019-01-17
G
Gustavett(11 omdömen)
Skitbra ända tills plastbitarna gick av.
2018-10-11
r
regisfrost(2 omdömen)
Fungerade riktigt bra tills plastbitarna som håller rakhuvudet på plats (vilket fler personer nedan kan vittna om) gick sönder efter mindre än ett år. Tycker inte den är så högljudd jämfört med andra rakapparater. Dammsugarfunktionen tar kanske 80% så man behöver fortfarande hålla sig över handfatet.
2018-07-12
g
galettis(2 omdömen)
Den funkade fint tills dess att små viktiga plastbitar lossnade när jag skulle göra rent den. Hur sköra som helst. Nu kan jag inte längre använda den. Köp en annan maskin!
2018-07-02
j
johnnyr(185 omdömen)
Precis som föregångarna känns den väldigt skör. Den har inte gått sönder ännu men att jag ens har köpt denna modell beror på att föregående modeller gått sönder med jämna mellanrum. Man behöver inte ens tappa dem i golvet, det räcker att råka slå till handfatet, så går den berömda plasten sönder (läs övriga recensioner). I övrigt så tycker jag att trimmern gör sitt jobb ganska bra. Jämfört med tidigare modeller så krävs inte lika många försök innan skägget är borta. Den känns kraftigare och vassare helt enkelt. Ett plus är att man kommer åt lättare under näsan medan ett minus är att den känns lite för rigid vilket gör att man måste vinkla handleden ganska rejält för att ta halsen. En annan skillnad som jag tycker är sämre jämfört med tidigare modell är att hela trimmerdelen måste lyftas av när skäggbehållaren ska tömmas. Tidigare modeller har haft en liten lucka och det upplevde jag som bättre. Nu måste jag hålla mig en bit ifrån toan när trimmerdelen ska tas av så att jag inte råkar tappa den i toan, vilket medför att en hel del skäggstrån alltid hamnar på golvet. För att avsluta med något positivt så håller den laddningen sjukt, sjukt, sjukt länge! Jag laddade den i samband med att jag köpte den i april och har använt den ca 2 gånger i veckan sedan dess. Har inte behövt ladda den än! Ett skäl är säkert att den tar skägget så snabbt att jag inte behöver använda den särskilt länge per gång.
Sida 1