Philips Hue LightStrip Plus Base 71901 (2m)

Philips Hue LightStrip Plus Base 71901 (2m)

 • Medföljande ljuskälla: Lysdiod (LED)
 • Längd: 2 m
 • Färg/material: Vit
Rank 1 i Ljusslingor
Jämför pris på alla Philips Ljusslingor
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Philips

Philips Hue LightStrip Plus Base 71901 (2m)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

4.4 av 5 stjärnor

Baserat på 16 omdömen

Sorterat efter datum
2019-04-08
  pjappelq(72 omdömen)
  Älskar Philips hue! Den här slingan köpte jag för att ha över köksbänken men hamnade istället bakom soffan för att ge en fin siluett av ljus. Är också fin att ha över takbjälkarna för ljus upp mot taket så kommer komplettera med flera ljusslingor. Ladda ner hue disco för extra effekter :)
  2019-03-03
   babyx2000(10 omdömen)
   Bästa ledslinga på marknaden om man ändå är insatt i Hue systemet och äger en brygga annars tillkommer 500kr för en brygga för att kunna kontrollera den Riktigt ljusstark på 1200 lumen men dimbar ner på procent nivå och kan byta mellan 16 miljoner färger, enda negativa är att den inte kan ha flera färger samtidigt utan kan bara lysa i en färger åt gånger när man cyklar genom färger. Kosten en del jämfört med vanliga RGB slingor men är man insatt i Hue och dessutom har en Google Home är den guld värd och ger garanterad mysfaktor till soffan. +Ljusstark och dimbar på procentnivå +Kan ändra färg och temperatur +Inbyggd självhäftande tejp +Enkel konfiguration med Hue appen -Kräver Hue brygga -Dyr jämförd andra slingor -Dyrt med förlängning (1m = ca 300kr)
   2019-01-16
    e
    erect(9 omdömen)
    Inget speciellt, gör det som även många billigare alternativ också klarar. Dyrt och snålt med bara 2 meter.
    2018-11-10
     D
     DIFference(56 omdömen)
     Riktigt grym alltså. Använder som sjukt snygg nattlampa vid ungarnas säng. Fina färger och otroligt ljusstark. Samtidigt som man kan dimma den galet lågt.
     2018-10-19
     Redigerades 2018-10-20
      WithFieryTruth(133 omdömen)
      Har en under skåpen ovanför köksbänken och en bakom TV:n. De har hög ljusstyrka och det finns en enorm mängd färger och inställningar att leka med. Det enda negativa, bortsett från det höga priset och att sladdarna kan vara lite kluriga att dölja, är att klistret på listen är väldigt svagt, så den lossnar lätt. För att vara på den säkra sidan bör man ordna någon sorts kompletterande fästanordning, som t ex vattenlösligt lim eller genomskinlig tejp som placeras över listen.
      Sida 1