Philips Satinelle Advanced BRE650

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Ladyshave & epilator (34)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.82)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Omdömet levereras av

  Mycket bra
  4 mån sedan
  Snygg, lättanvänd, lätt i handen. Skönt att inte behöva tänka på torrt vs blött utan man har fria händer. Min pojkvän testade tom den och gav tummarna upp & nu använder vi den båda haha! enda minus är att det är lite korta strån på borsten så den vill lixom \"rulla iväg\" fast man håller den still
 • Bra
  4 mån sedan
  Jag tyckte helt klart den var bra! Älskar att man kan ha den i duschen då jag upplevde att de inte gjorde lika ont. Sedan lampan gör de lättare att se vart man missat eller behöver ta mer nånstans. Sen gullade jag att man fick med så mkt tillbehör. Nackdelen för min del var att den hade svårt att ta med småhåren på mina ben. Så jag fick köra länge på samma ställe... men de höll sig lent bra mkt längre än när man kör med en vanlig rakhyvel... design får också tumme upp och den var väldigt enkel att använda! ????????????
 • Omdömet levereras av

  Mycket bra
  4 mån sedan
  Fungerar som den ska men gör ju väldigt ont om man inte är van! Massage saken fastnade i mitt hår när min man använde den i nacken på mig så låt inte eran man kolla på sporten samtidigt som han masserar er med denn för det slutar med att ni får försöka ta er loss en bra stund! ? super i övrigt!
 • Omdömet levereras av

  Ganska bra
  4 mån sedan
  var bra att det följde med olika munstycken till epilatorn. Dock fungerade inte epilatorn lika bra som jag hoppats. Har väldigt tunna hårstrån så trots 10 vändor på en och samma \"linje\" hade jag fortfarande kvar många hårstrån. Men gillar designen av den och var skön att hålla i.
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  5 mån sedan
  Gjorde mindre ont än vad jag trodde att det skulle göra. Tar längre tid än att raka men håller mycket längre. Jag har aldrig provat en epilator innan men det var väldigt enkelt att förstå hur den fungerar. ett stort plus att man fick med så mycket tillbehör! Kommer fortsätta använda denna produkten!
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  5 mån sedan
  Den lilla apparaten med extra allt. Förutom att den epilerar otroligt bra, även de tunna fina stråna så har den massa andra fantastiska finesser som tex massagehuvud, exfolieringsborste och rakhuvuden.
  Sladdlös med snabbladdning på 5 minuter och duschtålig. Rekommenderar denna varmt
 • Omdömet levereras av

  Mycket bra
  5 mån sedan
  En epilator som är både snygg, smart och smidig samt har många roliga funktioner och tillbehör. Förutom epileringshuvudet medföljer ett underbart massagehuvud och ett exfolieringshuvud som är väldigt användbara. Står man ut med smärtan av epilering så är detta ett bra köp!
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  5 mån sedan
  Jag är helt sold på denna epilator! Den bästa som jag har testat.
  Alla tillbehör går det verkligen att få bort all oönskad hårväxt.
  En lampa som gör att man ser alla hårstrån mycket tydligare än med en vanlig lampa.
  En fin och praktisk väska fick jag med. Så jag håller reda på alla delar.
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  5 mån sedan
  Jag blev helt sold på denna epilator. Med massa olika redskap som gör rakningen mycket enklare och smidigare. Bara de att man kan använda den i duschen underlättar mycket. Passa perfekt för hela kroppen och ett stort plus är massage- och kroppsskrubben som lämnar en mjuk och len känsla efteråt.
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  5 mån sedan
  Finns bara ett ord som beskriver denna, GRYM!! Inga långa väntetider då den laddar snabbt och håller länge. Har använt denna flera gånger nu och älskar den. LYX LYX LYX. Älskar att det är flera grejer i en pryl väskan till är jätte praktisk. Rekommenderas varmt.
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  5 mån sedan
  Kommer med flertalet huvuden för epilering, massage, rakning och exfoliering vilket ökar användningsområdena. Handtaget är greppvänligt och maskinen låter lägre än vad en epilator brukar. Den är lätt att använda och ger ett bra resultat.
  Ett bra alternativ istället för rakning.
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  5 mån sedan
  Bara plus! Snygg, enkel att använda och många tillbehör. Kör den på torr hud och gör inte alls särskilt ont. Använder den på benen, bikinilinjen och under armarna utan problem. Rekomenderar varmt!
  Ett extra plus för den lilla lampan som finns längst fram.
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  6 mån sedan
  Jättebra, praktiskt och snygg epileringsmaskin med många olika huvuden som man kan byta mellan.
  Jag gillade verkligen att jag kan ge mig själv massage samt skrubba huden med exfolierings borsten i duschen om jag så vill!

  Gillar den moderna och fina rosa färgen, känns lyxig.
 • Omdömet levereras av

  Mycket bra
  6 mån sedan
  Först och främst - väldigt fin och användarvänlig design. Skön att hålla i, plus för att den är vattentät och snabbladdad.
  Den tar inte bort alla ljusa, tunna hår men de grövsta försvinner. Det tar lite tid och några går av, men över lag så gillar jag den! Sköna massage/exfolieringstillbehör!
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  6 mån sedan
  Jag har testat denna epilator både på torr hud och i duschen och rekommenderar nog att använda den när man duschar just, det underlättar och går smidigare av egen upplevelse! MEN vad fina, mjuka och lena ben man får efter att man epilerat! Jag använder massage-adaptern EFTER att jag rakat bara för att få upp blodcirkulation och stimulera benen lite och smörjde med bodylotion någon timme efter, det blir toppen!!
 • Omdömet levereras av

  Perfekt
  6 mån sedan
  Älskar den här epilatorn, alla delar man får med är super! Både massage,exfoliering och rakning. Ett + att kunna ha med sig den in i duschen med, kan inte ha önskat mig en bättre epilator än denna, denna får fem av fem stjänor av mig. Bättre finns ej!