Husqvarna Automower 430X (2017)

Husqvarna Automower 430X (2017)

(7)
4.4(7 omdömen)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför
  • 3200 m²
  • Timer, Självdockning (automatisk laddning), Pinkod …
  • 24 cm
  • 45 %
  • 57 dB
  • 135 min
  • Klippyta: 3200 m²
  • Funktioner: Timer, Självdockning (automatisk laddning), Pinkod, Regnsensor, Display, Handtag, Lyftsensor, Stöldskyddslarm
  • Arbetsbredd: 24 cm
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför

4.4 av 5 stjärnor

Baserat på 7 omdömen

Sorterat efter datum
2017-07-29
gsson(2 omdömen)
Väldigt nöjd, Har väl ~2700kvm gräsmatta med flera trånga passager med större ytor efter dessa och kanske 25 stora träd, lite buskar. Skulle säga en komplex trädgård för klipparen. Tog en gammal fogsvans och sågade ner guidekabeln, inga märlor behövs samt att det går riktigt fort och att det inte syns att du sågat i gräsmattan efter en dag. Har lagt ner ~1km kabel, begränsningaskabel och två guidekablar. Borde ha hyrt en maskin för detta, men det var fint väder de 3 dagarna det tog. Använd knäskydd om du ska göra som jag :) Laddstationen har jag satt rätt exakt precis som man inte ska enligt manualen, dvs precis jämte en häck på ena sidan och vedlager på andra, vilket ger gräsklipparen en 90graders vinkel att "träffa rätt". I början kunde den stå på andra sidan häcken och försöka komma fram till stationen till batteriet tog sut, men efter jag sänkte radiosignalen på laddstationen har detta fungerat perfekt. Ville ha den lite undanskymd så att den inte uppfattas som en klätterställning av barn. Har satt klipparen att klippa när vi jobbar eller sover och den klarar jobbet bra tills dess att knivarna är slut, då känns det som att den ligger lite efter i klippningen men inte så att det inte ser klippt ut. Har haft problem med mullvadar, det försvann nästan helt efter att automowern kom in i trädgården, tyvärr fastnade den under studsmattan första dagen av 7 när vi var iväg så nu är de tillbaka lite smått igen. (körde upp och fastnade) har löst detta nu. sparar in över 20h i månaden på gräsklippning på detta, väldigt nöjd! Enda stora minuset är den mjuka plasten på skalet som snabbt blir repigt connect appen skulle gärna få visa mer på klippgrad över ytan, än var den varit typ sista timmen. Största orsaken till att automowern står still är barn som slår till stoppknappen... Det är bara att köpa, tiden man sparar in gör att inköpskostnaden är glömd efter en dag.
2017-02-12
T
Tukk(3 omdömen)
Beställde en i fredags från http://www.jarvsomotor.se/ för 19900:- och installationspaketet Medium. Priset får förtillfället motivera stjärnorna men återkommer efter installation till våren. Är ändå ganska övertygad att den kommer leva upp till mina förväntningar av tidigare erfarenheter !
2016-09-21
m
mili0993(8 omdömen)
Kan inte ge den annat än full pott. Hittar överallt och kör aldrig fast trots en komplicerad tomt. Trist att husqvarna inte skickar med begränsningslinor!
2016-08-02
A
Aristoteles(29 omdömen)
Har årets modell 440x och har en komplex tomt med flera olika delar att klippa. Roboten funkar mycket bra och känns väldigt driftsäker. De gånger den har fastnat har det berott på att jag har dragit begränsningslinan fel. Rekommenderar att man köper till automower connect. Då får man full koll och slipper hålla på att göra/ändra inställningar direkt på roboten vilket kan vara lite knöligt. Tycker att den är perfekt i alla delar. Det enda negativa jag kan säga om den är att roboten ibland försöker backa i branta partier. När den märker att det inte går så vänder och kör vidare. Detta kan ge märken i gräsmattan om man har otur.
2016-06-22
b
bimmerante(7 omdömen)
Vilken härlig maskin, fick den installerad av butiken jag köpte den av och den satte igång att klippa omedelbart. Nu har den gått i ca en och en halv vecka och gräset är superfint. Jag har en ganska komplicerad tomt med en väldigt brant slänt (ca 40 grader) Installatören sa direkt att -Den där kommer den inte att klara. Men han provade att sätta den vid släntens nedre del och den bara tuffade upp utan problem. Den har inte kört fast en enda gång, trots att min gräsmatta inte är den jämnaste :) Den låter nästan ingenting så den får tuffa på även fast vi är ute på gräsmattan. Nu är det min första robotklippare men jag tycker den är så långt ett superbra köp. En kompis köpte en Viking Garden MI632 robotklippare men den kör fast hela tiden och han är väl lite besviken över sitt val.
Sida 1