Husqvarna Automower 430X (2017)

Husqvarna Automower 430X (2017)

 • Klippyta: 3200 m²
 • Funktioner: Timer, Självdockning (automatisk laddning), Pinkod, Regnsensor, Display, Handtag, Lyftsensor, Stöldskyddslarm
 • Arbetsbredd: 24 cm
Jämför pris på alla Husqvarna Robotgräsklippare
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Husqvarna Automower 430X (2017)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Klippyta: 3200 m²
 • Funktioner: Timer, Självdockning (automatisk laddning), Pinkod, Regnsensor, Display, Handtag, Lyftsensor, Stöldskyddslarm
 • Arbetsbredd: 24 cm

4.2 av 5 stjärnor

Baserat på 9 omdömen

Sorterat efter datum
2019-06-26
  S
  Spaq(8 omdömen)
  Klockren! Så sjukt bra resultat. Slängde på terrängkit och sen dess har den inte kört fast på min 1500 kvm stora gräsmatta en ända gång. Klarar smala passager förvånansvärt bra. Bra skit!
  2019-06-14
   O
   Oberg(26 omdömen)
   Jävla skräp. I år vägrar den klippa biytan. Hur är det möjligt!? Utanför arbetsområdet säger den varje gång jag försöker. Bättring Husqvarna!
   2017-07-29
    gsson(2 omdömen)
    Väldigt nöjd, Har väl ~2700kvm gräsmatta med flera trånga passager med större ytor efter dessa och kanske 25 stora träd, lite buskar. Skulle säga en komplex trädgård för klipparen. Tog en gammal fogsvans och sågade ner guidekabeln, inga märlor behövs samt att det går riktigt fort och att det inte syns att du sågat i gräsmattan efter en dag. Har lagt ner ~1km kabel, begränsningaskabel och två guidekablar. Borde ha hyrt en maskin för detta, men det var fint väder de 3 dagarna det tog. Använd knäskydd om du ska göra som jag :) Laddstationen har jag satt rätt exakt precis som man inte ska enligt manualen, dvs precis jämte en häck på ena sidan och vedlager på andra, vilket ger gräsklipparen en 90graders vinkel att "träffa rätt". I början kunde den stå på andra sidan häcken och försöka komma fram till stationen till batteriet tog sut, men efter jag sänkte radiosignalen på laddstationen har detta fungerat perfekt. Ville ha den lite undanskymd så att den inte uppfattas som en klätterställning av barn. Har satt klipparen att klippa när vi jobbar eller sover och den klarar jobbet bra tills dess att knivarna är slut, då känns det som att den ligger lite efter i klippningen men inte så att det inte ser klippt ut. Har haft problem med mullvadar, det försvann nästan helt efter att automowern kom in i trädgården, tyvärr fastnade den under studsmattan första dagen av 7 när vi var iväg så nu är de tillbaka lite smått igen. (körde upp och fastnade) har löst detta nu. sparar in över 20h i månaden på gräsklippning på detta, väldigt nöjd! Enda stora minuset är den mjuka plasten på skalet som snabbt blir repigt connect appen skulle gärna få visa mer på klippgrad över ytan, än var den varit typ sista timmen. Största orsaken till att automowern står still är barn som slår till stoppknappen... Det är bara att köpa, tiden man sparar in gör att inköpskostnaden är glömd efter en dag.
    2017-02-12
     T
     Tukk(3 omdömen)
     Beställde en i fredags från http://www.jarvsomotor.se/ för 19900:- och installationspaketet Medium. Priset får förtillfället motivera stjärnorna men återkommer efter installation till våren. Är ändå ganska övertygad att den kommer leva upp till mina förväntningar av tidigare erfarenheter !
     2016-09-21
      m
      mili0993(8 omdömen)
      Kan inte ge den annat än full pott. Hittar överallt och kör aldrig fast trots en komplicerad tomt. Trist att husqvarna inte skickar med begränsningslinor!
      Sida 1