Honor 5X

Honor 5X

  • Skärmstorlek: 5.5 tum
  • Operativsystem: Android 6.0 (Marshmallow)
  • 4G (LTE)
Rank 996 i Mobiltelefoner
Jämför pris på alla Honor Mobiltelefoner
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Honor 5X

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Skärmstorlek: 5.5 tum
  • Operativsystem: Android 6.0 (Marshmallow)
  • 4G (LTE)

3.5 av 5 stjärnor

Baserat på 6 omdömen

Sorterat efter datum
2017-05-09
Redigerades 2017-12-08
h
hubbelibub(24 omdömen)
Helt ok, rentav bra mobil, och för det priset (990:- häromveckan) riktigt bra mobil! Har precis bytt (från Win10 & Android 5.0) till denna (m. Android 6.0) o kört igång den, så återkommer nog med mer senare; till att börja med är jag nöjd med: Dubbla simkort + microSD: bra vid dubbla abonnemang och mkt bilder/film/musik Rätt stor (5.5") och bra skärm (1920x1080) men något ljussvag i sol. Helt ok ljud i högtalare Bra känsla i mtrl och hantering; mest metall, verkar sitta ihop bra nog. Inte lika nöjd med: Var inte så snabb på att starta upp första gången o installera appar; visserligen 72, men ändå... Viss liten fördröjning emellanåt vid uppstart och byte mellan uppgifter. En hel del internminne verkar gå åt på en del appar; har funkat fint hittills, men ledig data verkar vara rätt lite då och då. Laddningen är också lite långsam, men överkomligt. Uppdaterat: Hyfsat smidigt med byte mellan simkort: dvs. får välja var vill ha surf o data i 4G/3G på ett och samtal & mess på andra (i 2G). Kan ställa in om man vill ha 1, 2, eller "smart byte" samt ange före samtal/sms. Huaweis EMUI har viss tillvänjning, tex. finns appar bara på ett ställe, men några rätt smarta lösningar, tex. för genvägar etc. är ju bra. Sammantaget en grymt prisvärd mobil med helt tillräckliga prestanda för vanligt användande, tex. mess, surf, fb. foto, instagram, musik, samtal etc. (spelar ju inte 3D- och/eller gyro-spel som PokemonGo). De smärre nackdelar som finns kan man stå ut med, för på det stora hela funkar det som sagt överlag mycket bra. Update (igen): ok, lite långsam/seg om man har flera appar/mkt igång samtidigt, men det var/är kanske väntat med en 1,5 år gammal modell i lägre prisklass. Får en 8:a, efter att den tappat möjligheten att ringa ut på ena sim-kortet; funkade iofs att fabriksåterställa, men ändå. Plus att den är verkligt prisvärd och verkar hålla (igång) bra :) Efter den blivit äldre - över ett halvår - och mer använd/fylld i minnet blir den allt segare, men än så länge ok, fast får rensa då och då. För priset (spec. 990 :-) som sagt bra.
2017-05-09
s
sobotson(12 omdömen)
En av de bästa mobiler jag haft, klart värd 1200 kr jag fick betala. Batteriet håller 2 dagar och då kör jag gpsen 1 timme till jobbet och 1 timme tillbaka, med skärmen på. Jag uppdaterade till Android 6 men då försvann 1 dag batteritid trots det lite mera aggresiva strömsparande i Android 6. Som tur var så gick det att hitta och återinstallera 5.1. Plus: dubbla simplatser OCH plats för microsim. Supersnabb fingerläsare, bra högtalare På minussidan: att växla mellan appar går inte så speciellg fort. Skärmen är lite svag utomhus vid soligt väder. Laddas lite långsamt
2017-03-09
t
tjanne(1 omdöme)
+ Väldigt bra hårdvara för ett väldigt bra pris + Helt ok kamera - Huaweis egna användargränssnitt "EMUI" är inte helt optimalt, lite för mycket onödiga appar som ej går att avinstallera, och kan stundtals upplevas som lite segt. - Saknas NFC - Saknas Gyro (inget jag saknar dock men gillar man Pokemon Go bör man köpa någon annan telefon) Det går dock att, med viss möda, låsa upp och manuellt flasha telefonen med en "ren" version av Android om man önskar en smidigare upplevelse eller en senare Androidversion.
2016-09-08
b
baggehög(26 omdömen)
för pengarna den kostar så är det ett kanon köp saknar ingenting på den budget lur som känns som premium
2016-05-06
Blackline(21 omdömen)
Gick till denna telefon från Nexus 5 och kan bara säga vilken kvalité helt sjukt för för så lite pengar. Så jag köpte två stycken på black friday för 1990:-/ st. Enda nackdelen jag kan komma på är att den har android 5.1.1 men vad kostar en Iphone då?
Sida 1