Philips Avent SCD506

Philips Avent SCD506

 • Typ av sensor: Rörelse, Temperatur, Ljud
 • Funktioner: Dockningsstation, Justerbar mik.-känslighet, Räckviddsvarning, Tvåvägskommunikation, Musikuppspelning, Ljuseffekt, Nattlampa
 • Typ: Digital
Rank 2 i Babyvakter
Jämför pris på alla Philips Babyvakter
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Philips

Philips Avent SCD506

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

2.8 av 5 stjärnor

Baserat på 10 omdömen

Sorterat efter datum
2018-05-10
  C
  Classes(4 omdömen)
  Bästa babymonitor vi testat. Grymt bra räckvid och inga onödiga funktioner!
  2016-06-22
   s
   svettloppan(2 omdömen)
   Jag har försökt hitta en babymonitor som har en bra funktionalitet och framförallt en bra räckvidd. Vi bor i ett radhusområde med kompisar som bor cirka 100-150 meter från vårt hus. Testade den här produkten idag med babyenheten i fönstret som vetter åt deras håll och gick dit. Precis vid deras parkering tappades täckningen och jag förlorade kontakten. Skulle jag gått in i deras hus skulle det garanterat vara noll täckning. Summa summarum: detta är en bra och enkel produkt för den som kommer använda den i sitt eget hus och på sin trädgård men räkna inte med mer än dryga 50 meters räckvidd om du inte bor på ett kalhygge i ett hus utan väggar. Kan även nämna att jag testade Neonate Basic med angiven räckvidd till 800 meter och där bröts kontakten tidigare, så det var klart sämre på allt enligt min upplevelse.
   2016-05-30
    S
    SteffeL(15 omdömen)
    Funkar rätt ok, men hade gärna kunnat starta melodier från föräldraenheten. Dessutom väcker föräldraenheten de döda när batteriet börjar bli dåligt, kunde ha varit lite diskretare signal.
    2016-05-11
     M
     MyRoundabout(2 omdömen)
     Philips Avent Dect är en fullt godkänd babymonitor. På plussidan finns ljudkvalitén, vaggvisefunktionen samt känsligheten. Den har dock en del negativa sidor, som tyvärr överväger. Babyenheten är väldigt stor, vilket gör att den är svårplacerad om den inte endast används på en plats. Babyenheten är inte heller uppladdningsbar, vilket gör att man blir beroende av att ha närhet till ett eluttag, alternativt kan man använda vanliga AA-batterier som enheten då slukar direkt. Jag saknar också temperaturmätare för när babyn sover utomhus. En nackdel till är att batteritiden på föräldraenheten är väldigt dålig och i princip kräver laddning efter varje användning.
     2018-01-20
      L
      LotusXXL
      Vi har använt detta i nästan 2 år. Avgifterna för laddning är mycket tunna och båda har blivit intakta. Då kan den mobila enheten inte laddas längre och vi måste hämta batterierna in och ut för att ladda eller använda vanliga batterier. Vanliga batterier håller ca. två nätter, beroende på känslighet och volym. Bandet som har den mobila enheten runt halsen är fäst så att framsidan av enheten pekar mot kroppen. Då kommer ljudet att dämpas, vilket innebär att du behöver skruva upp volymen extra. Annars är strömbrytaren helt nedtryckt tills musknappen gör det enkelt att trycka fel i mörkret. Musiken handlar om 10 sekunder med en låt innan den växlar till en annan låt. Bara nonsens. Rekommendera även att köpa en liten och kompakt radiosändare.

      Google

      Sida 2