Philips Avent SCD506

Philips Avent SCD506

(8)
3(8 omdömen)
  • Ljud
  • Dockningsstation, Justerbar mik.-känslighet, Räckviddsvarning …
  • Digital
  • 330 m
  • Typ av sensor: Ljud
  • Funktioner: Dockningsstation, Justerbar mik.-känslighet, Räckviddsvarning, Tvåvägskommunikation, Musikuppspelning, Ljuseffekt, Nattlampa
  • Typ: Digital

3 av 5 stjärnor

Baserat på 8 omdömen

Sorterat efter datum
2018-12-29
s
Vi har haft denna I 8 månader nu och aldrig haft något problem alls. *Väldigt bra räckvidd *bra batteritid *nattlampa på barn-enheten *blåa lampor som lyser stegvis beroende på hur högt ljud som fångats upp. Detta gör att man inte behöver höra att barnet låter. Det räcker med att du ser Vuxen-enheten. Vi har haft den stora barnenheten utomhus i 6 minus. (inget Philips skulle rekommendera men för oss har det funkat hur bra som helst) Rekommenderar denna starkt!
2018-12-02
fullt godkänd vakt, dock är laddkablarna lite dåliga, laddningen gav upp på handenheter för ett år sedan och fick komplettera med en laddare från Kjell. igår dog basenheten och funkar bara på batterier.....tre års dagligt slit verkar ha gjort sitt....men för pengen så är det väl godtagbart.
2018-10-31
F
Toppenbra: man kan lita på den. Bra: Räckvidd Ställbar känslighet Ställbar volym Mindre bra: Laddsladd inte usb
2018-05-10
C
Bästa babymonitor vi testat. Grymt bra räckvid och inga onödiga funktioner!
2016-06-22
s
Jag har försökt hitta en babymonitor som har en bra funktionalitet och framförallt en bra räckvidd. Vi bor i ett radhusområde med kompisar som bor cirka 100-150 meter från vårt hus. Testade den här produkten idag med babyenheten i fönstret som vetter åt deras håll och gick dit. Precis vid deras parkering tappades täckningen och jag förlorade kontakten. Skulle jag gått in i deras hus skulle det garanterat vara noll täckning. Summa summarum: detta är en bra och enkel produkt för den som kommer använda den i sitt eget hus och på sin trädgård men räkna inte med mer än dryga 50 meters räckvidd om du inte bor på ett kalhygge i ett hus utan väggar. Kan även nämna att jag testade Neonate Basic med angiven räckvidd till 800 meter och där bröts kontakten tidigare, så det var klart sämre på allt enligt min upplevelse.
Sida 1