Apple Pencil

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Apple Aktiva stylus-pennor (2)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Bra

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Pennan är inte HELT lagg-fri, och den stöds inte av alla appar som borde kunna dra nytta av den. Det senare är väl egentligen inte en brist hos pennan, utan hos apparna. Eftersom det ändå sänker nyttan med pennan påverkar det i alla fall min upplevelse av pennan och således mitt betyg.
 • Alla omdömen

 • Bra
  5 mån sedan
  Dyr, men bra. Löjligt att man inte kan köpa extra kork/laddningsadapter.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Med 2017 IPad Pro modellerna, 10,5” samt 12,9”, som har de nya 120hz skärmarna så är lagg nere till 20ms eller lägre. Alltså näst intill obefintligt. iOS11 har burit med sig förbättringar likaså. Har idag stöd av många appar. Det negativa som fortfarande finns kvar är det höga priset.

  Även om du inte kan rita annat än sträckgubbar så kan pennan ändå vara en bra investering då den gör så mycket annat än att bara måla konstverk. Anteckningar, även om du skriver pytteliten text så fixar pennan (och skärmen) det, likaså om du är en snabb skrivare så hänger den med. I Anteckningar, med klassisk blyertspenna vald, så känns det som att skriva på ett papper, dels för att pennan är tryckkänslig, dels för att det är lagg-fritt, dels för att skärmen låter dig vila handen på skärmen när du antecknar (precis som I andra appar som stödjer det). Alla stylus/appar/m.m som inte fixat min namnteckning utan lagg, kass precision m.m, har åkt ut. Denna stylus/penna stannar kvar.

  Också ett bra verktyg att ha för precisionsarbete där fingrar inte duger, videoredigering, CAD, osv osv.