OBH Nordica Legacy Coffee Maker

OBH Nordica Legacy Coffee Maker

 • Typ av bryggare: Elbryggare
 • Antalet koppar per bryggning: 10
 • Funktioner: Värmehållning, Droppstopp, Automatisk avstängning, Avkalkningsprogram, Signallampa
Rank 20 i Kaffebryggare
Jämför pris på alla OBH Nordica Kaffebryggare
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

OBH Nordica Legacy Coffee Maker

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Typ av bryggare: Elbryggare
 • Antalet koppar per bryggning: 10
 • Funktioner: Värmehållning, Droppstopp, Automatisk avstängning, Avkalkningsprogram, Signallampa

3.9 av 5 stjärnor

Baserat på 22 omdömen

Sorterat efter datum
2019-01-21
Redigerades 2019-03-07
  N
  Nils-Erik Borg(1 omdöme)
  Varning för denna kaffebryggare. Precis som någon påtalat så spricker kaffelocket mycket lätt och efter kort tids användning. Verkar vara för klen konstruktion. Nu har påstängningsknappen börjat krångla och man måste dra ur sladden och sätta i den igen för att den ska gå igång. Som någon också påpekat så passar den mest för vänsterhänta personer såvida du inte placerar den i ett höger hörn, men även det känns fel. Förstår inte att ett så känt märke som OBH Nordica inte har bättre kontroll på sina produkter. Var ju inte speciellt billig heller. Köp heller ett beprövat märke vad det gäller kaffebryggare. Har provat ett tiotal olika kaffebryggare men verkar vara lättare och konstruera en månlandare. Moccamaster som får bra betyg brygger ju skållhett kaffe, hamnade i garaget. Efterlyser en bra och vettig kaffebryggare, men dom är väl konsturerade att gå sönder efter garantierna. Uppdaterad 7 Mars 2019: Idag la den av helt, hamnar väl på återvinningen. Har ju fungerat hjälpligt fram till nu. Var hos en släkting för 14 dagar sedan och dom hade en ganska ny vit bryggare av samma märke. Även deras lock hade spruckit till hälften. Tur att man valde ett annat märke på våffeljärn än OBH. Har inget förtroende för dom längre.
  2018-03-10
   I
   Ill-k(1 omdöme)
   En bra och snabb bryggare men tyvärr finns en designbrist. Locket för kaffefiltret spricker efter en viss tids användning. Vi reklamerade den första maskinen efter ca 7 månader då den hade spruckit. Efter en liknande period sprack den nya på exakt samma ställe. I övrigt en bra maskin.
   2017-09-13
    T
    Trollet65(1 omdöme)
    En elegant och stilren kaffebryggare som är lätt att använda utan massa onödiga knappar o krussiduller ...men fram för allt så brygger den snabbt ett gott och välsmakande kaffe och detta beror mycket på att den är på hela 1550 watt ! Dels något som jag uppskattar är att den har automatiskt avstängning och droppstopp som verkligen fungerar som om det inte va nog så tänds även en varnings lampa när det är dags för avkalkning det är ju KANON ...kör man för länge en kaffe bryggare utan att avkalka så är det lätt att kaffet blir beskt el lite bitter i smaken ! Jag är nöjd o rekomenderar OBH Nordica Legacy ! OBH Nordica Designing Good Life ......YES
    2017-09-12
     A
     Anneli Edh Flodin(1 omdöme)
     Helt suverän produkt får högsta betyg
     2017-09-06
      p
      patrickkharma(28 omdömen)
      En stabil och snygg konstruktion, dock en liten designmiss att vattenlocket sitter "åt fel håll" svårt att fylla på vatten om den står mot ett hörn, det blir till att använda vänster hand. I övrigt en mycket bra funktion och bra kaffe, lätt att använda. Kaffekanna helt i glas, väldigt tunt sådant. Man bör iaktta försiktighet om man som vi har en bänkskiva i exempelvis granit. Kaffet denna snygga maskin producerar är varmt, aromatiskt och det finns inget att klaga på! Kan rekommenderas!
      Sida 1