Fujifilm Fujinon XF 35/2,0 R WR

Fujifilm Fujinon XF 35/2,0 R WR

  • System: Fujifilm X
  • Konstruktion: Fast
  • Format: APS-C (crop)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Fujifilm Fujinon XF 35/2,0 R WR

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.2 / 5
(4 omdömen)
Sorterat efter datum
3 år sedan
Trevlig liten sak som alltid hänger med i väskan. +liten och lätt +skarpt I mitten vid full bländare och ut i kanterna vid f4 +väldigt lite vinjettering +ingen kromatisk aberration +snabb fokus +vädertätad +prisvärt -dåliga macro egenskaper -inte så stor bländare för en prime -plastigt linsskydd Köp!
4 år sedan
Snabb AF, skarp vidöppen, vädartätad, liten och diskret. 35 (motsvarande till 50) är väldigt användbar och rolig brännvidd att jobba med. Det mest prisvärda objektivet till Fujifilm i min mening.
5 år sedan
Fantastiskt skarpt, lätt, snabb och prisvärd. Ett måste för varje Fujifilm-användare.
5 år sedan
Ett fantastiskt objektiv med suverän skärpa! Topptestat på många fotosidor! Väldigt gediget byggt, känns solitt helt i metall samtidigt som det är litet till formatet. Perfekt motstånd i bländarringen. Medföljande motljusskydd är mer som ett skämt - en stjärna bort. Köp till motljusskydd i metall! Värt varenda krona, eller nja, ganska dyrt... Varför inte skicka med ett ordentligt motljusskydd och inte tjäna pengar på att sälja ett bättre utformat i metall? Bättre att lägga på en hundring på priset så man får med det direkt. Slutsaten är ett väderskyddat "nifty-fifty" objektiv av yppersta klass! En klassiker!