Apple Magic Mouse 2

Apple Magic Mouse 2

  • Anslutning: Trådlös
  • Funktioner: Även för vänsterhänta, Pekmus, Touch scroll
  • Antal knappar: 1
Rank 16 i Möss & pekdon
Jämför pris på alla Apple Möss & pekdon
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Apple

Apple Magic Mouse 2

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Anslutning: Trådlös
  • Funktioner: Även för vänsterhänta, Pekmus, Touch scroll
  • Antal knappar: 1
Apple

3.6 av 5 stjärnor

Baserat på 16 omdömen

Sorterat efter datum
2019-03-21
j
jannike_tilly(35 omdömen)
Dyr men håller helt klart vad den lovar. Bra batterilängd är bra, laddningsuttaget sitter på undersidan kanske kunde varit bättre men over all en bra mus och skön känsla.
2019-03-13
p
patrikpapelito(23 omdömen)
Mitt första intryck var att Apples Magic mouse 2 är oergonomisk och svåranvänd. Efter nästan ett års användande är jag helt omvänd. Det jag gillar mest är touchfunktionen. Möjligheten att scrolla och svajpa enkelt utan knappar och hjul är superbra. Den är snabb på att reagera på fingerrörelser utan att vara överkänslig. Den gör helt enkelt precis det jag vill. Batteritiden är mycket bra. Jag laddar någon gång i månaden och då använder jag musen i stort sett varje dag under arbetstid. Minus dock för att den inte går att ladda samtidigt som man använder den, men om man tänker på att koppla in och ladda över natten eller lunchen någon gång i månaden är det inget problem. Det där med ergonomi är ett kapitel i sig. Vissa gillar att hela handen ligger vilande tätt intill musens ovansida. Det trodde jag att jag gjorde också. Det var verkligen en vanesak att vänja sig vid att Apples mus är betydligt lägre. Nu saknar jag inte min gamla mus. Snarare uppskattar jag att jag kan forma handen precis som jag vill, men ändå styra den enkelt mellan tumme och ringfinger. Vid extremt intensivt musarbete kan jag tänka mig att det är skönt för handen att ha mer stöd dock.
2018-12-02
G
Gardel(7 omdömen)
Oergonomiska mus, glider inte bra på något underlag, blir som en hakig känsla i rörelserna på skärmen, hänger inte alltid med i alla lägen. Köp i affär och testa först, själv kan jag inte rekommendera detta till någon.
2017-12-13
Redigerades 2018-10-30
w
worldchanger(93 omdömen)
Har sådana här på jobbet. Inget man ser fram emot att jobba med. Vem kan komma på något så dumt som ett gömt "scrollhjul" tex? Laddsladden kopplas in i botten så man inte kan ladda och använda musen samtidigt. Vad gör man när föregående användare har kört slut på batteriet och man är tvungen att jobba. Man får plugga in en annan mus helt enkelt. Sämsta musen någonsin troligtvis.
2018-09-16
R
Rotkiv26(5 omdömen)
Perfekt för gaming! Kör csgo och pubg med denna. Skön rgb belysning gillar dessutom att apple loggan lyser. 18000 dpi gör det enklare ifall man inte orkar röra på handen, bra precision.
Sida 1