Canary All-In-One Security

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Canary Övervakningskameror (1)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.15)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  En produkt som håller vad den lovar och erbjuder många fördelar jämfört konkurrenterna. Även om det finns andra kameror som är bättre på enskilda punkter, så levererar Canary en väldigt bra helhetsupplevelse. Notera dock att detta är en plug-n-play-lösning, med begränsade möjligheter till avancerade inställningar. Detta passar de flesta alldeles utmärkt, inte minst för att konfigureringen är så enkel att vem som helst som är läskunnig fixar det utan problem.

  + 1080p, 147 graders vidvinkellins.
  + Bra mörkerseende.
  + Geofencing som fungerar utmärkt, med möjlighet att ansluta hela familjens mobiler. Kameran stänger av sig så fort någon kommer hem och startar automatiskt när alla är borta.
  + Tempgivare med möjlighet att få larm vid användardefinierade tempnivåer.
  + Luftkvalitetsgivare som skickar larm vid exempelvis rökutveckling.
  + Luftfuktighetsgivare med möjlighet till larm.
  + Skickar larm när kameran har tappat spänning, vilket innebär att man får reda på om det är strömavbrott.
  + Gratis 24h tidslinje, med möjlighet att ladda ner filmklipp. Vill man ha längre historik kostar det pengar.
  + Startar inspelning automatiskt vid detekterad rörelse och skickar larm om detta, när kameran är i bortaläge.
  + Högljudd siren som kan startas från appen om man misstänker inbrott.
  + Riktigt bra och intuitiv app.
  + Snygg enhet som lätt smälter in hemma.
  + Molnet för inspelningar skyddas av hög kryptering.

  - Ingen batteribackup, å andra sidan har man oftast inte det på sin router heller.
  - Stödjer inte POE-matning
  - Ingen intern lagring, alltså beroende av fungerande internetanslutning. Å andra sidan får du larm om anslutningen bryts.
  - Finns ingen standardlösning för att hänga kameran på väggen, bör ställas på en byrå eller liknande.
  9 mån sedan
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  Köpte min Canary julen (2016), har sedan dess stått och snurrat problemfritt och är mäkta imponerad av den, kör på gratis abonnemanget som bara lagrar i 24h men det räcker för mig, visst det är en 30 sekunders lagg eller nått, kanske mer kanske mindre hurusom inget som stör eller gör mig något, har svårt att tro att någon av konkurenterna som också kör med molnbaserad lagring skulle vara så mycket snabbare.

  Är nu sugen på att köpa en Canary Flex så fort den börjar att säljas i Sverige för att ha utomhus.

  Mer, riktigt grymt även att det finns en app till Apple tv så att man kan nå kamerorna direkt från TVn.
  6 dagar sedan
 • Perfekt
  Prisvärd övervakningskamera med bra funktioner.
  6 dagar sedan
 • Acceptabel
  Nja inte helt nöjd, långa fördröjningar på aviseringen vid rörelse detektion. Supporten har ingen lösning. Deras servrar sitter i USA så enligt dom kan det bero på svarstiden pga detta. Ingen bra lösning för oss i Sverige om man vill ha en snabb avisering. Nu tar mina aviseringar vid rörelse mellan 1-3 minuter. Ej acceptabelt. Annars bra bild och snygg design, appen är vettig. Rekommenderas inte om man vill ha denna som ett komplement till larm, dock bra för se grader, samt luftfuktighet.

  Edit: sålde den.
  7 mån sedan ( Uppdaterat: 13 dagar sedan )
 • Usel
  Stor varning! Jag köpte min första Canary i slutet av januari 2017. I början av mars började lampan längst ner lysa och den hamnade i "tilt-läge". Efter en dryg veckas mejlande med deras supportavdelning bestämdes att jag skulle byta ut den. Gott så, ny apparat i mitten av mars som höll till mitten av maj då den inte längre ville registrera mina "away eller home-modes" förrän efter 10 min. Kameran gick alltid på när jag kom hem och skickade signal om att "activity detected at home". En 14 dagars ny mejlväxling följde varefter en tillfredsställande nivå nåddes....den fungerade 9 gånger av 10 vilket för mig just då var ok.

  I början av augusti började det igen med att den inte registrerade in- eller utgång plus att den började meddela - när jag var på jobbet - att jag lämnat hemmet resp kommit hem varje timme under dagen...
  Ett vanligt förekommande fel såg jag sedan på nätet. En vecka efter att detta löste sig (efter en ny mjukvara lanserats) blev halva skärmen grön....serverfel hos Canary fick jag som svar. Två dagar därefter, vilket är under denna vecka, slutade den att registrera mig över huvud taget.

  Ska lämna tillbaka den till Webhallen och köpa en annan.. Bra när den fungerar men varken hårdvaran eller appen är färdig att vara ute på marknaden...synd!
  17 dagar sedan
 • Ganska bra
  Detta är en väldigt bra produkt - kameran ger detaljerade bilder och den inbyggda sirenen är lite kul. Den funkar även i mörker och den är väldigt snygg. Alla som kommer på besök tror att det är en högtalare som står i hörnet :-)
  ....men det som drar ner betyget (från annars topp betyg) är att systemet har fördröjning. Från att kameran registrerar ljud eller rörelse, så tar det en liten stund innan det plingar till i mobilen.
  När man sedan väljer att kolla på "live" film - ja då är det också lite för mycket fördröjning.
  Extra funktion om man betalar månadsavgift är att man kan prata från mobilen till enhetens högtalare...det tycker jag de kunde bjuda på, så det drar också ner betyget.
  1 mån sedan
 • Acceptabel
  En bra övervakningskamera med lite extra funktioner. Att den även här koll på luftkvalitet samt att den har inbyggd siren gör den till ett hemalarm ligth system som inte finns i eu ännu.

  ------

  Uppdatering, de hade tidigare en gratis möjlighet där man fick 12 timmars historik. De har nu gjort om det till 24 timmar, MEN de timmarna delas mellan enheter så har man fler än en kamera bestraffas man. Samma sak med betalversionen, som nu blir dyrare ju fler kameror man har!? Så jag kan inte rekommendera produkten om du bor så du behöver mer än en kamera.
  1 år sedan ( Uppdaterat: 4 mån sedan )
 • Mycket bra
  Canary är en väldigt enkel alarm och kameraövervakningslösning i ett. Installationen är busenkel. Det är bara att installera appen och trycka på Canaryn och sedan bara fungerar det. När man lämnar hemmet kan man välja larma på manuellt, eller så gör Canaryn det automatiskt när den märker att telefonen eller telefonerna med apparna lämnat hemmet.
  Kameran har en ordentlig vidvinkel vilket gör att kameran kan täcka stort rum. Bilden är bra. Under nattetid finns IR som gör att kameran kan skicka filmer i totalt mörker. Tittar man "live" på bilden så släpar den efter mer än vad andra IP-kameror gör. Detta tror jag beror på att allt material som man begär ska livestreamas går via Canarys server. När kameran är uppkopplad via WiFi är "lagget" ca 10 sekunder, men om man kopplar in kameran via ethernetkabel kommer man ner till 6 sekunder vilket är acceptabelt. Om man jämför med "vanliga" IP-kameror så har de ett lagg på kanske 1-3 sekunder. Den har en siren också som ska vara på 90db, så jag har inte vågat testa den. Sirenen måste dock aktiveras manuellt. Jag är överlag nöjd med den hittills, men visst hade jag gärna sett att den hade haft lokal SD-kort lagring, POE- och Onvifstöd. Ett utmäkt köp om man vill ha en mycket enkel larm och kameraövervakningslösning. Vill man ha ett mer avancerat system med fler kameror finns det andra lösningar som är bättre.

  + Mycket enkel installation
  + Väldesignad
  + Lättanvänd app
  + Ordentligt vidvinkel och bra bild
  + Ethernetuttag
  + - siren måste aktiveras manuellt (vet inte riktigt om det är bra eller dåligt...)
  - Interface endast via app till Android, iOS, allså ej web
  - Inget Onvif stöd, går inte att koppla till NVR
  - Inget stöd för att spela in på SD-kort
  - Bild och ljud släpar efter eftersom strömmen verkar gå vi en server
  - Endast 24 timmars lagring vid alarmtriggning ingår, mer kostar $9.99/månad
  - POE
  4 mån sedan
 • Mycket bra
  Bra produkt, Det jag saknar är att ställa i zoner för rörelsedetektering och att man kan prata med de som är hemma genom högtalaren.
  6 mån sedan
 • Utmärkt
  kan inte säga mer att den är super bra .
  det finns bara ett minus och det är att, Om du kör den med wifi så är det lite segare en med sladd.
  sedan är det fan inget mer som är dåligt

  Bra bild dag och natt
  bra ljud
  enkel att installera
  Funkar klockrent med 2 användare (2 st som bor här)
  snygg
  6 mån sedan
 • Mycket bra
  Riktigt bra, enkel att komma igång med, logisk app.
  7 mån sedan
 • Perfekt
  Riktigt bra och snygg, den vita smälter in riktigt bra hemma. Tänker inte ta upp alla fördelar med den kontra andra system. Imponerande kamera i mörker och dagsljus. Bra med gratis moln.
  9 mån sedan