Google Chromecast Audio

Google Chromecast Audio

  • Användningsområde: TV/film & foto, Musik
  • Ljudfiler som stöds: MP3, Ogg Vorbis, FLAC, WAV (PCM), AAC
  • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
Rank 2 i Mediaspelare
Jämför pris på alla Google Mediaspelare
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Google Chromecast Audio

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Användningsområde: TV/film & foto, Musik
  • Ljudfiler som stöds: MP3, Ogg Vorbis, FLAC, WAV (PCM), AAC
  • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
rating.rate-n-text-version.md
rating.based-on-n-reviews.md
Sorterat efter datum
2019-05-06
H
Holabanarneuser.total-reviews
Info: Produkten har slutat tillverkas, så passa på och köp innan de tar slut hos handlarna! Jag hade behov av en Chromecast Audio till mina nya aktiva högtalare så jag köpte en när jag hörde att de hade slutat tillverkas, och blev så nöjd att jag nu köpt en till för framtida behov/reserv. Det finns ett antal fördelar med att använda en Chromecast Audio istället för att spela upp musiken via bluetooth: * Bättre ljudkvalitet. * Mindre strömåtgång i telefonen eftersom musiken inte strömmas från telefon till högtalare, utan direkt från internet via Chr. Audio-enheten. Telefonen/plattan används bara som kontrollenhet. * Man behöver inte ha telefonen/plattan inom ett visst avstånd från högtalaren. Det räcker att man är inom wifi-nätverket för att kunna styra musiken. Man ska kunna köra igång en spellista och sedan stänga av telefonen eller lämna huset. Musiken fortsätter. (Har dock inte haft anledning att testa detta :) * Bas och diskant kan justeras via appen (Google Home). * "Dumma" högtalare och gamla stereoanläggningar kan förvandlas till nätverkshögtalare! * Kan användas till att skapa multiroomlösningar om man har flera enheter. Den enda nackdelen i jämförelse med bluetooth är att skärmen måste väckas på telefonen för att justera volymen när man spelar via Chr audio. - Det har hänt ett par gånger att en låt avbryts mitt i och hoppar till nästa när man använder Spotify, och någon gång att den avbrutits helt. Men jag är osäker på om det orsakas av Chromecasten eller om det är en brist hos Spotifys app/tjänst. Efter vad jag har läst på nätet verkar det troligt att det är det sistnämnda. Tråkigt att Google har lagt ner tillverkningen av den här smarta produkten. Vad jag vet finns inget direkt alternativ med samma funktionalitet, och knappast med samma pris-/funktionsförhållande.
2019-04-26
A
Andersuser.total-reviews
En billig och bra lösning för att ge gamla stereon liv i köket.
2019-02-28
l
linuswetterberguser.total-reviews
inget krångel, gör det den ska. Otroligt simpelt att koppla ihop den med flera i google home appen så man får ljud överallt i lägenheten/huset. Fungerar klockrent med google home o smart system.
2019-02-08
Hawkeye01user.total-reviews
Fungerar som utlovat, har aldrig haft något problem med min.
2019-01-18
P
PlattBuser.total-reviews
Enheten tappar det trådlösa nätet och sedan måste man konfigurera om den. Detta sker minst en gång per dag, vilket blir irriterande då det tar tid att dra ut sladden, vänta en minut (enligt FAQ), sätta i den igen, konfigurera om den (med exakt samma inställningar som innan) och sedan koppla upp applikationen som man använder. Har några Chromecast video och dessa är mycket mer stabila. Satsa på något annat som ljudspelare om ni önskar problemfritt lyssnande.
Sida 1