Google Chromecast Audio

Google Chromecast Audio

  • Användningsområde: TV/film & foto, Musik
  • Ljudfiler som stöds: MP3, Ogg Vorbis, FLAC, WAV (PCM), AAC
  • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
Rank 3 i Mediaspelare
Jämför pris på alla Google Mediaspelare
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Google Chromecast Audio

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Användningsområde: TV/film & foto, Musik
  • Ljudfiler som stöds: MP3, Ogg Vorbis, FLAC, WAV (PCM), AAC
  • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)

4 av 5 stjärnor

Baserat på 70 omdömen

Sorterat efter datum
2016-12-22
Redigerades 2018-12-13
Schonning(496 omdömen)
Låter bra, lätt att koppla in. De senaste uppdateringarna som gjorts har gett stabilare uppkoppling och ännu bättre ljud. Så det ger högre betyg. Den har varit lite knepig att koppla upp mot ibland. (jag kör Spotify till den mest) Men båda mina enheter fungerar väldigt bra för det mesta - kan vara lite lägre volym på ljudet än andra enheter (t.ex CD-spelare) så man kan få justera lite innan man trycker på play för att inte skrämma familjen när man byter till andra ljudkällor.
2016-01-17
Redigerades 2018-11-18
Bogge(219 omdömen)
Bitrate update: Enligt Spotify så streamas Spotify Connect endast i 256kbps via Chromecast. Dvs inte lika bra som High quality 320kbps läget som går att få via andra enheter ex datorn. Dessutom oklart om Spotify går bitperfect via Chromecast, förmodligen inte. "Chromecast Standard quality for streaming Spotify with Chromecast is AAC 128kbit/s, and 256kbit/s for Premium." https://support.spotify.com/us/using_spotify/system_settings/high-quality-streaming/ Multiroom update Kör 2 st numera i varsitt rum. Ena kopplat till stora stereon och den andra till en B&O Beoplay S3 i sovrummet. Skapat en grupp för mina båda Chromecast Audio i Chromecast appen. Sen är det bara att välja den gruppen i Spotify och spela på. Mycket enkel setup. Löjliga pengar för att ge Spotify Connect till din gamla aktiva högtalare, mobilhögtalare, stereo eller din DAC (kräver optisk ingång på DAC:en och en mini toslink kabel http://www.prisjakt.nu/kategori.php?&b=s262975854 ). 3.5mm utgången är både en stereo out och en optisk utgång. Helt fantastisk nu när den inte omsamplar allt till 48KHz längre, tack vare uppdaterad firmware. Min Chord Mojo säger 44.1KHz när jag kör Spotify. Det låga priset gör ju att du kan köpa valfri portabel högtalare och få till multiroom audio för kaffepengar. Styrt via din mobil eller surfplatta. Och vill du köra med Ethernetkabel istället för Wifi så beställ Ethernet adaptern direkt från Google för 169kr inkl frakt https://store.google.com/product/ethernet_adapter_for_chromecast
2018-10-30
halvledaren(124 omdömen)
Seriöst hur kan man släppa en sådant skräp . Ljudet ok. men den hittar ju inte sig själv. I home är den uppkopplad men i You tube finns den inte cast läge . Jag har haft denna i månad nu och jag är trött på att vara teknik bolagens försöktkanin. Jag har Google senaste app Android 8 och ändå kan den inte leverera det mest basala i nätverk som i övrigt fungerar klanderfritt. Skräp köp inte om du inte vill bli sur gång efter annan . Det finns idag för samma och mindre pengar suveräna blåtands uppkopplingar med 5.0 och 5.1 versionerna. FiiO BTR1K V1 är en suverän. 500 sek med frakt från tyskland och den har inbyggd amplifier DAC och aptx lossless bättre ljud finns inte trådlöst
2018-10-30
G
Groven87(57 omdömen)
Som en audiophile är jag inte imponerad av denna när det kommer till ljudkvalitet, men det smarta med trådlös ljudöverföring och optiskt som val är bara perfekt. Jag använder en äldre NAD som låter väldigt bra med vanlig analogt uttag ut ur boxen, men tröttnade att använda aux sladd så det fick bli denna lösning. Ljudet är bra, men kunde låtit något bättre. Men vad hade jag förväntat mig för 365kr. Jag kombinerade denna med en extern dac via toslink så det skall låta bra tycker jag, men är inte helt nöjd och har använt denna dac med många andra enheter/högtalare och låter väldigt bra. + Smarta ljudlösningar trådlöst + Analogt 3.5mm samt digitalt ut (Toslink) + Lätt att installera - ok ljudkvalitet (Fungerar som en nödlösning) eller inte är väldigt kräsen - Sladdar in och ut som en skulle gå igenom enheten (sladdar från bägge håll) - svår att placera snyggt, snyggast att gömma hela enheten.
2018-09-20
B
Bubbles(58 omdömen)
Så smidig! Producerar mycket renare ljud än mitt Soundblaster-kort som jag använde som Spotify-maskin förut. Ett tips är att köra optiskt ut, det förbättrade ljudkvaliteten för mig åtminstone.
Sida 2