Google Chromecast (2nd Generation)

Google Chromecast (2nd Generation)

  • Användningsområde: TV/film & foto, Musik
  • Stödda videoformat: 480p, 576p, 720p, 1080p (Full HD), 1080i, 480i, 576i
  • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Google Chromecast (2nd Generation)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4 / 5
(142 omdömen)
5
(89)4
(26)3
(6)2
(6)1
(15)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
2 år sedan
Efter någon månads användning, så började den glappa. Började med enstaka gånger varje dag, men ökade successivt tills att den nu är helt oanvändbar. Fick gå tillbaka till den första generationen som jag hade tidigare för att det skulle fungera normalt igen. Dåliga exemplar finns således.
2 år sedan
Rapp och gör vad den ska.
2 år sedan
Tråkigt att 80% av problemen som folk nämner inte har med Chromecast att göra. Ännu tråkigare att folk är för korkade för att begripa detta... Klockrent! Har haft minst en hemma sen den slog igenom och har aldrig strulat.
2 år sedan
Urusel hade man kunnat ge 0 sjärnor hade den fått det..
2 år sedan
Har haft 2st i ca 1år nu och är mycket imponerad. Fungerar utmärkt när man vill kolla Youtube eller film.
2 år sedan
En produkt som skulle vara värd 10/10 stjärnor om den fungerade felfritt. För när den funkar, funkar den skitbra. Hur smidigt som helst att dra upp Netflix/HBO/YouTube på telefonen och med ett tryck har du sedan videon på storbilden. Dock är tyvärr mjukvaran instabil. Ibland kraschar den och rebootar från ingenstans, händer inte jätteofta men ändå irriterande när det väl händer. Desto mer problematiskt är att den ofta tappar anslutningen med t.ex. Netflix (misstänker att Netflix har en del skyldighet här också, då det inte händer alls lika ofta med YouTube, Twitch etc.) vilket gör att man inte kan styra uppspelningen. Ännu mer problematiskt för mig, då jag har hårdvara som inte vill leka snällt med varandra - min soundbar har tydligen bestämt sig för att den kan skicka ut 5.1 trots att den är ett 2.1-system, vilket ger ett hemskt brus så fort t.ex. Netflix byter avsnitt och defaultar tillbaka till 5.1. Lite synd att man inte kan ställa ljudinställningar i Chromecasten, men ändå överkomligt. Overall rekommenderar jag Chromecasten, för 400kr är det ett sjukt smidigt sätt att få tillgång till streamingtjänster på en TV som inte redan har tillgång till dem. Den har sina brister, men ingen av dem är en dealbreaker
4 år sedan
*Redigerades 2 år sedan
Funkar perf. Skulle vara att kvalitén inte alltid är den bästa på t.ex. twitch trots jag kör 100/10 mbit. Kanske har med appen att göra då iof...
3 år sedan
Fungerar alldeles utmärkt! Människor som klagar har antingen TVn för långt ifrån routern, för djup in bakom TVn bland sladdar och skit eller helt enkelt en för dålig router.
3 år sedan
Lite oklart varför jag inte haft den tidigare. En mycket bra produkt. Brett stöd för många videotjänster. Mycket stabil. Lätt att använda. Ska man anmärka på något så är det väl kanske att det kan vara lite förvirrande att den fortsätter spela även om man släcker ned streaming-appen på sin telefon.
3 år sedan
Stöder typ inga ljudformat
Sida 2