Sony PlayStation VR

Sony PlayStation VR

(25)
3.7
(25 omdömen)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför
Sonys VR-headset som är till för Sony Playstation 4 och Playstation 4 Pro. OLED-skärm med upplösningen 1920x1080 och uppdateringsfrekvens på 120 Hz ska ge jämn grafik. Lanserades 2016.
 • 1920x1080 (Full HD)
 • Inbyggd skärm
 • HDMI
 • 2016
 • 100 °
 • Upplösning: 1920x1080 (Full HD)
 • Typ: Inbyggd skärm
 • HDMI
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför

Sony PlayStation VR

(25)
3.7
(25 omdömen)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför
Sonys VR-headset som är till för Sony Playstation 4 och Playstation 4 Pro. OLED-skärm med upplösningen 1920x1080 och uppdateringsfrekvens på 120 Hz ska ge jämn grafik. Lanserades 2016.
 • 1920x1080 (Full HD)
 • Inbyggd skärm
 • HDMI
 • 2016
 • 100 °
 • Upplösning: 1920x1080 (Full HD)
 • Typ: Inbyggd skärm
 • HDMI
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför

3.7 av 5 stjärnor

Baserat på 25 omdömen

Sorterat efter datum
2017-11-06
h
haskaren(5 omdömen)
Kul.. Till viss del. Smalt spelutbud med titlar som faktiskt ser bra ut i VR. Rigs Mechanised Combat var en av få titlar jag fastnade för som faktiskt såg bra ut. Gran Turismo såg förskräckligt ut i VR med dålig upplösning, där inte ens möjligheten att spela hela spelet i VR fanns tillgänglig. PSVR stödjer inte 4K eller HDR. Så du som har en PS4 Pro tillsammans med en 4K och HDR-tv är detta inget alternativ. Stänger du av VR-headsettet så ska bilden fortfarande strömmas igenom det. Detta gör att bilden flimrar och blinkar. Lösningen blir att koppla ur VR varje gång du inte använder det.. Absolut inte optimalt. På tok för dyr med tanke på avsaknad av kompatibilitet och det smala spelutbudet.
2017-10-28
f
fredde84an(4 omdömen)
Kan man köra via NHL18 O FIFA18 elr ändra spel
2016-10-14
Redigerades 2017-06-07
S
Sci4me(62 omdömen)
Fy fasen vilken wow-effekt jag & familjen upplevde då vi för första gången prövade VR. Vi har kört alla demos som finns ute, även de amerikanska. Inlevelsen blir verkligen annorlunda & du får verkligen känslan av närvaro av de flesta spel. Visst, en del spel passade naturligtvis bättre än andra men generellt så var det bara positivt. Man lade naturligtvis märke till att tekniken är i sin linda & upplösningen på 1080 men ändå såg allt mycket bra ut. Betydligt bättre än jag vågat hoppas på. Bilden är lite kornig samt viss screendooreffekt märks (betydligt mindre än jag trodde) men inte så att det stör, iaf. av oss i familjen som provat. Den är otroligt responsiv & trackingen är perfekt. Inte upplevt ngt. "lagg" eller släp på ngt. sätt. Sedan att man nu fick användning av Move-kontrollerna var ju ännu bättre. Den nya kameran gjorde att kontrollerna lästes av i rätt position hela tiden vilket de inte gjorde för mig med PS3. Dessa kunde nu användas med glädje i spel som Wayward Sky & Until Dawn: Rush of Blood, äntligen har man en bra shooter/skräck där man kan sikta med 2 kontroller :). Spel som jag tyckte var riktigt bra & köpt: (en del dock lite korta) Until Dawn: Rush of Blood DriveClub VR Eve: Valkyrie Wayward Sky Saker som bör nämnas: Om du spelar vanliga spel samt tittar på film så blir upplevelsen som den om du satt ensam i en biosalong. Duken blir verkligen så stor & då den är "låst" på väggen så får du verkligen biokänslan vilket var riktigt nice. Filmer/event/korta dokumentärer finns även att uppleva i VR & det var en riktigt ny & rolig upplevelse. Enda orsaken att den inte får full pott är upplösningen. Det stör inte men högre upplösning hade gjort skillnad ( även på priset ) Kan inte annat än rekommendera denna produkt för dom som äger ett PS4. Är man osäker så tycker jag man bör åka till en butik där det finns demo-ex & pröva själv. Du kommer inte bli besviken.
2017-03-30
Skevast(16 omdömen)
Vad kan jag säga, det blir en magisk upplevelse och man verkligen känner som man förflyttat sig in i spelet. Glöm gammal 3D där grejer hoppar ur skärmen för här hoppar du in i skärmen och du kan betrakta världen från alla vinklar samt kolla vad som finns bakom dig. När du typ duckar för en skylt som kommer mot dig så kan du även se när den passerar över ditt huvud. Det kan inte förklaras med ord utan måste testas. Trodde verkligen inte att teknologin kommit så långt för det är nästintill en scifi upplevelse. När man funderar hur mycket jobb dom måste lagt ner på spelen börjar man funderar om dom anställt någon mindre nations befolkning. När man Spelar senaste resident evil kom jag öga mot öga med ett lik som flöt i vattnet och jag kunde rent av kolla in i munnen på den och se maskarna röra sig mellan tänderna på den. När dom gjorde denna detalj så verklig föreställ er hur många som måste jobbat med det och lagt ner år av sitt liv för att finslipa det. Du kan rent av titta in genom skitiga bilrutor på skrotbilar och se all möjlig gammal skräp som du kan läsa hur många kalorier dom har eller hur många % fett en gammal chips hade när du kollade från rätt vinkel. För en gångs skull tycker jag inte att dom snor mina surt ihop tjänade pengar när dom tar 800:-+ för ett spel. Det jag inte kan förstå är hur dom lyckats avlöna alla med dom priserna men jag förmodar 90% av arbetskraften är från Indien för skulle dom göra 3D spel som Resident Evil i Sverige skulle dom kosta 200 000:- per exemplar och skulle direkt gå i konkurs för dom skulle max sälja 2 st. Så på ett sätt är billig arbetskraft bra eftersom utvecklingen verkligen skulle gå baklänges om alla skulle gå i konkurs pga för dyra varor. Men jag förmodar att dom sparar 90% av det jobb dom lagt ner och vidare använder den i nyare spel. Dom kommer nog sälja 3-4 paket för ett par tusen till förutom själva grundspelet. Nu väntar jag på ett öppen världsspel typ GTA V i VR som även funkar online. Rockstar bör ha en redig kassa att jobba med tack vare alla GTA dollar dom sålt till oss som vi behövt för att köpa låtsas bilar kläder fastigheter osv. Det enda jag tar bort en stjärna för är att det blir så svettigt med hjälmen på och att den inte är 4K. Det jag väntar på nu är version 2 som är kyld med fläktar eller nått ljudlöst samt 4K. Och i spelväg drömmer jag om Öppen Värld som GTA, 4K samt lika bra grafik Som Uncharted 4 och så klart så ska det vara VR. Då blir det en riktig 10 poängare. Sure någon slags väst för feedback och en framtids grej som simulerar gravitation, höjd samt lutning som Framtids maskinen i Assasin Creed fast med USB3 gränsnitt och något mindre så den får plats framför TV'n. Sure ni tror att jag överdriver men ingen trodde på att VR någonsin skulle bli så verkligen som den är nu när gräsklipparmannen var en ny film. Och den VR i den filmen är ett skämt jämfört med vad en Playstation 4 klarar idag. Så inte omöjligt att mitt skämt inte längre är ett skämt om 10 år.
2016-12-27
Redigerades 2017-03-17
torrone(17 omdömen)
+Bra och lättåtkomligt spelutbud! +Billigaste alternativet (jämfört med Vive & Oculus). +Super enkelt att komma igång. +Sitter väldigt skönt på huvudet + att vanliga glasögon får plats. +Skärmens pixlar är mycket mindre synliga (jämfört med HTC Vive). +Snyggaste VR headset, med Sci-fi vibbar (blå lysande neon). +Väldigt smidig instruktion för första uppkoppling. +Passar likaväl till sittande som stående position. +360 hörlurarna leverar! +Behöver inte en 10k+ gaming dator. +Superkul för hela familjen, barn som pensionärer! +Nu stödjs även 3D blurays! -Inte lika högupplöst som Vive & Oculus, men som tidigare nämnt syns själva pixlarna mindre. Dock en hel del aliasing (jaggade kanter). Liten förbättring med Ps4 Pro versionen. -Tillbehör (kamera, move kontrollers) måste köpas separat och kommer följer inte med i paketet. -Föredrar Vives kontrollers. -Snäppet mindre synfält än andra. -Gäller att placera kameran rätt, för att inte tappa kontakt, speciellt vid använding av move controllers.
Sida 2