TP-Link Archer MR200

TP-Link Archer MR200

 • 2.4GHz
 • 5GHz
 • Trådlöst nätverk
Rank 8 i Routrar
Jämför pris på alla TP-Link Routrar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
TP-Link

TP-Link Archer MR200

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • 2.4GHz
 • 5GHz
 • Trådlöst nätverk
TP-Link

3.1 av 5 stjärnor

Baserat på 5 omdömen

Sorterat efter datum
2019-02-19
  a
  azch(7 omdömen)
  Köpte begagnad från proshop för ett par månader sedan då ADSL gav upp och fiber är ett halvår bort. Ger bra täckning i hela huset(240 kvadrat), har inte upplevt att den tappar enheter. Aldrig startat om. I dagsläget har jag 4 telefoner, 2 laptops, 4, surfplattor, TV, Google home, Philips hue, en kamera och två wifi lampor kopplade till den och allt flyter på galant. Enkelt gränssnitt och lätt att ställa in. Vi bor på landet och hastigheten för 4g är inget att skryta med, pendlar mellan 2-18. Har ingen extern antenn men den tillfredsställer familjens basala internetbehov ändå. Får se hur det blir när fiber dras in, som jag förstått det ska den gå att fortsätta använda.
  2018-11-06
   Stringfellow(30 omdömen)
   Helt otroligt att den saknar gigabit ethernet... Köpte denna och hade bra resultat med 4G, fick in fiber till huset och beställde utan att tänka mig för 250/100, svårt att få ut mer än 100Mbit med portarna på denna tyvärr... :)
   2018-07-01
    t
    techlinkreview(33 omdömen)
    Köpte den för att använda den som huvudrouter med mobilt bredband abonemang från Telia. Negativt: Kändes lite plastig när jag monterade den på vägen för priset men annars kan jag inte klaga på kvaliten i bygget. Positivt: När vi snackar funktionalitet så kan jag bara säga att den funkar toppen. Mjukvaran är underbar, så mycket som kan ställas in samtidigt som det är superenkelt och självklart vart man hittar alla inställningar. Den har bra väldigt bra täckning (jag bor ute i skogen ganska långt från närmsta mast) och får ut mellan 10-20 mb/s ner och mellan 5-10mb/s upp. Skulle man använda externa antenner som man monterar ute på huset och riktar de mot närmaste mast så skulle man nog få ännu bättre resultat. Slutsats: Kort sagt, jag kan göra allt jag vill med den (surfa på nätet, kolla videoklipp 1080P 60fps från YouTube, Spotify och spela spel med andra online). Har den även uppkopplad mot min NAS (Synology) vilket funkar toppen och jag kunde enkelt sätta en fast IP-adress åt den. Supernöjd och rekommenderar den varmt. :)
    2017-09-08
     w
     wailqill(2 omdömen)
     I allmänhet rätt instabil och svajig. Flertalet gånger så står det inget om att vissa klienter skulle ha kopplat upp sig mot den fast jag lätt kan få kontakt till den från annan klient. Problem i senaste firmware att använda VPN på en klient. För tillfället finns det nån inofficiell beta som man kan flasha om till för att fixa VPNen; testade men då funkade ingenting mer eller mindre, flashade tillbaka och levde med att inte kunna jobba hemifrån med den (använde tethering via telefon istället). Gränssnittet är som de brukar i de flesta routern, dvs kackigt och fult även om det funkar när man letat igenom alla icke intuitiva menyer.
     2016-06-18
      E
      Equinoxe(31 omdömen)
      Tidigare satt jag med en Dovado-router och en 4G USB-dongle. Det fungerade perfekt tills jag flyttade utrustningen i huset och var tvungen att skaffa antenner p.g.a dålig mottagning. Då köpte jag TP-Link MR200 istället där allt är snyggt förpackat i en enhet istället som Dovado-lösningen med router, modem och antenn. Routern är faktiskt mycket stabil och bra, men några saker stör mig och kan t.o.m vara så viktiga att den åker ut inom kort. - LAN-portarna är bara 100Mbit. Det känns lite konstigt med en AC-router som inte fixar trådat gigabit. Detta är anledningen till att jag kommer byta till en annan router så fort jag får fiber i huset. - Man kan låsa för t.ex 4G/LTE och 3G, men det går inte låsa frekvensband såsom Dovado gör med vissa 4G-donglar. Hos mig spelar det ingen roll, men jag hade helst velat låsa till 2600MHz för högre hastighet trots att 900MHz-bandet har bättre mottagning. - Inbyggda antenner för wifi, men ändå hyfsad räckvidd. Här kommer fördelarna: + Bra mottagning jämfört med 4G-dongel. De två antennerna gör nytta jämfört med antennerna i en liten 3/4G-dongel. + Helt OK gränssnitt och jag slipper starta om routern så fort man gör en ändring (till skillnad från Dovado). + Behöver man skaffa andra antenner så är det enklare än att skaffa adaptrar för TS9-kontakter som finns i donglarna. Här är det SMA-kontakter. Routern gör det den ska göra. Kör man mobilt bredband som sitt fasta bredband är det en bra router som passar bättre för de som har taskig mottagning. Tar man den andra lösningen med en Dovado så får man köpa både router, 4G-dongel och eventuellt antenner. Det blir en dyrare lösning än TP-link MR200 trots att TP-linken är i dyraste laget.
      Sida 1