Logitech Multi-Device Bluetooth Keyboard K380 (Nordisk)

Logitech Multi-Device Bluetooth Keyboard K380 (Nordisk)

 • Anslutning: Trådlös
 • Teckenlayout: Nordisk
 • Design: TKL (tenkeyless/kompakt)
Rank 17 i Tangentbord
Jämför pris på alla Logitech Tangentbord
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Logitech Multi-Device Bluetooth Keyboard K380 (Nordisk)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

3.9 av 5 stjärnor

Baserat på 7 omdömen

Sorterat efter datum
2019-08-22
  S
  Storebror(12 omdömen)
  Har använt min K380 på jobbet i snart ett år och har nästan bara bra erfarenheter. I mitt jobb använder jag en bra mix av Office, Adobe och Autodeskprodukter, så användningsområdet för tangentbordet är varierat. Storleken på tangentbordet är perfekt för att jobba på, Den är även lätt att flytta på för att göra plats på skrivbordet och för att anpassa ergonomin till olika användningsområden. Tangentbordet gör ett nästan försumbart intryck i resväskan, så det är lätt att ta med på resan. Läste en studie om att man gör färre feltryckningar med runda knappar innan mitt köp. Det är svårt för mig att verifiera om det stämmer, men jag upplever att jag gör färre misstag med runda knappar än med fyrkantiga. Logitech har varit kreativa med snabbknapparna och kortkommandona för att möjliggöra den lilla storleken. Jag har vant mig så pass vid kortkommandona att mitt mekaniska tangentbord hemma börjar kännas långsamt att använda, vilket är något jag aldrig trodde skulle hända. Det enda negativa jag har att säga om tangentbordet är att den vänstra ctrl-knappen har fastnat i nedtryckt läge lite för många gånger, vilket tyder på att tangentbordet är lite känsligare för skräp mellan knapparna än andra modeller jag använt tidigare. Inget jag än så länge inte kunnat lösa med några knapptryckningar. Jag skulle vilja rekommendera tangentbordet till alla som är nyfikna på formfaktorn, då jag är säker på att ni kommer bli nöjda!
  2019-08-21
   Frank117(44 omdömen)
   Köpte först en måndags-ex där space knappen gnisslade bytte till en ny glad igen. Extremt tysta, och jag gillar de för de ser lite Ghost In The Shell sci-fi ut.
   2019-07-30
   Redigerades 2019-07-31
    M
    Merdique(58 omdömen)
    Initial recension efter att precis ha anslutit till min iPad mini och använt i en timme. Det är lite ovant med runda tangenter och en liten startsträcka innan man får upp ord-per-minut-frekvensen. Tangentbordet känns väldigt kvalitativt, tangenterna har riktigt bra respons, men för att va så litet är det tungt! Såpass tungt att det inte känns så portabelt som man skulle önska. Man måste även vänja sig vid att använda alt istället för ctrl, t ex alt+a för select all. Vanesak såklart när man kommer från Windows. Synd det inte finns något bakgrundsbelyst i det här formatet. Den nordiska layouten har riktig, fullstor enter. Det är väldigt sällan någon påpekar detta och pressbilder visar alltid amerikanska layouten där de har smal enter. Har man upplevt smal enter vill man aldrig någonsin uppleva det igen. Uppdatering 1: Växlar inte sömlöst mellan iPad och Raspberry Pi 4. Efter att ha tryckt på knappen för den anslutning som är associerad till min iPad fick jag gå in i iPadens Wi-fi-inställningar och ansluta manuellt till tangentbordet efter att det varit anslutet till Rpi:n.
    2019-05-25
     J
     Jacke08(9 omdömen)
     Stabil byggkvalitet och tysta knappar. Den svaga poängen från min sida beror på att funktionsknapparna är inte fungerar som traditionella F1-F12 utan öppnar webbläsare osv. Detta går att ändra men då måste man använda programmet Logitech Options som kräver admin-rättigheter vilket de flesta med jobbdatorer saknar. Deras billigare K375s har en switch på tangentbordet för detta, vilket hade varit ett bättre alternativ.
     2018-12-21
      T
      Tykonen(7 omdömen)
      Införskaffades för att snabbt kunna växla mellan en Macbook Pro och IPad medan man är på resande fot. Gör jobbet mycket väl. Så pass väl att den för tillfället har ersatt mitt Logitech Craft tangentbord som krånglat mycket med koppling mellan Macbooken. Ett väl fungerande tangentbord till ett bra pris, om man är ute efter ett tangentbord med växlingsfunktion i mindre format.
      Sida 1