Kategorier
Prisjakt

Sony Xperia Z5 Premium E6853

Sony Xperia Z5 Premium E6853

  • Operativsystem: Android 7.1 (Nougat)
  • Skärmstorlek: 5.5 tum
  • Lanseringsår: 2015
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Sony Xperia Z5 Premium E6853

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4 / 5
(20 omdömen)
5
(13)4
(2)3
(3)2
(1)1
(1)
Sorterat efter datum
Sten95
Sten95

21 omdömen

5 år sedan*
Oerhört bra telefon. Denna telefon har allt man kan önska sig av en produkt i denna prisklass. -Vattentät (Touch fungerar rätt bra även när skärmen är våt) -Fingeravtrycksläsare (Fungerar mycket smidigt) -Mycket skarp 4K-skärm. Denna skärm är helt otrolig, måste upplevas! -Knivskarpa foto- och videoegenskaper. Tag foton i 23MP med mycket bra bildkvalitet eller filma i 4K. Gör det mycket enkelt att på bästa sätt minnas stunder, särskilt med hjälp av den mycket smidiga kameraknappen som tar foton på ett ögonblick efter att du tagit fram telefonen. -Möjlighet till SD-kort. Telefonen får pg.a detta ett mycket förnämligt minnesutrymme. -Blixtrande snabb prestanda. Både processorn och grafikdelen i denna telefon är mer än kapabel att hantera dagens applikationer. Spel fungerar fint trots att de körs på en 4K-skärm, och multitasking på telefonen fungerar fint! -Lättnavigerat och snyggt användargränssnitt. Har haft LG och HTC innan och Sony har verkligen gjort rätt i sitt användargränssnitt. Har ingenting negativt att påpeka med denna telefon. Den blir relativt varm när man spelar mobilspel men det är ingenting jag sysslar med på regelbunden basis så personligen är det ej ett problem.
*Redigerades 5 år sedan
c
coolspot

29 omdömen

5 år sedan*
Bästa telefonen just nu. Avinstallerad lifelog och platstjänster avstängt mer än fördubblar batteritiden.
*Redigerades 5 år sedan
o
oriz

6 omdömen

5 år sedan*
Bästa telefonen jag testat! Jag tycker bästa funktionen är helt klart fingeravläsningen, samma sekund som man trycker på strömknappen så har telefonen läst av mitt fingeravtryck och låst upp telefonen. Jag hittar inget negativt med telefonen!
*Redigerades 5 år sedan
f
freddaasp

24 omdömen

5 år sedan*
Har haft telefonen i två veckor nu. Hade tidigare en Samsung Galaxy S4. Jag är mycket nöjd med telefonen trots avsaknaden av löstagbart batteri. Vattentätheten väger väl upp denna nackdel tycker jag.Vad är framförallt bättre jämfört med min gamla samsung? Batteritiden är makalöst bra. Trots att jag använder denna telefon mer än min gamla pga nyhetens behag så har jag ca 50% kvar av batteriet efter jobbet. GS4 behövde jag ladda vid slutet av arbetsdagen. Ljudet är så mycket bättre i denna telefon när man pratar i telefon med andra, en aspekt jag tycker är otroligt viktigt, det är ju trots allt en telefon. Jag förvånad över att det kunde vara så stor skillnad mot min GS4. Även musik man spelar upp i telefonen via hörlurar blir otroligt bra jämfört med min gamla S4. Att kameran är bättre och att denna är snabbare på allt är självklart naturligt i och med den tekniska utvecklingen. Skärmen är såklart riktigt bra, men 4K material är ju inte så vidare vanligt så den funktionen lyser kanske mest med sin frånvaro just nu. Men vill man tävla i specs är det ju säkert kul. Vad gäller kameran tycker jag kanske att den är lite överhajpad. Visst den tar bra bilder, men jämfört med andra moderna telefoner såsom iPhone och GS6 tycker jag denna varken är bättre eller sämre, kanske kommer den till sin fulla potential när Marshmallow dyker upp? Däremot så upplever jag att videofilmer är kamerans styrka. Mobilfilmer är ofta ryckiga men filmerna med denna mobil blir verkligen stadiga och bra. Viktiga plus som gör att jag kan rekommendera Z5 jämfört med andra telefoner: + Ljudkvalitet vid samtal + Batteritid + Vattentät + Älskar att den har en riktig kameraknapp + Placeringen av fingeravtrycksläsaren i on/off knappen tycker jag är briljant, samt att den är snabb och precis. Nackdelar jag märkt hittills: - Wifi droppar för mig ganska ofta hemma. Kan bero på min router för jag har inga problem på jobbet. Men inga andra enheter hemma har samma problem. EDIT: Problemet är löst, kör jag bara 5ghz så funkar allt klockrent. - Trodde nog att kameran skulle vara lite bättre. - Sniket att Sony väljer att inte skicka med en Quickcharge laddare, utan en vanlig långsam = inte premium. - Sniket att det inte följer med ett headset = inte premium.
*Redigerades 5 år sedan
ETonCal
ETonCal

3 omdömen

5 år sedan*
En klar tia. Vattentät och möjlighet till nära Hi-Res ljud. Denna lur spelar Spotify Premium på en annan nivå med DSEE HX, med rätt hörlurar så klart :) Ljud vid samtal och via högtalare väldigt bra. 5,5 skärmstorlek perfekt !.. 4 k visst, kul för foto el video , inte avgörande för min del. Batteritiden helt OK. Fick inte med några hörlurar, men inget jag saknar. Standardhörlurar funkar för samtal, inte mer.
*Redigerades 5 år sedan
5 år sedan*
Sjukt nöjd med telefonen efter två veckors brukande. Gillar skarpt att man kan fjärrspela ps4 spel på mobilen. Tycker däremot inte om att utav dem 32gig telefonen säljs som, så är det bara ca 20 man kan använda. Gör det till ett måste med ett separat minneskort. Största minuset är väl ändå att man köper deras flaggskepp och as till telefon. Men får varken med headset eller snabbladdaren. Så ska man ha dem 3 nödenheterna så blir det 1500:- utöver telefonen. För något som är standard till andra märken. Men som sagt annars supernöjd.
*Redigerades 5 år sedan
D
Djabag

2 omdömen

5 år sedan*
Lustigt att man ingenstans kan läsa något om telefonens kanske största feature, att den har HD ljud (Hi-Res) utgång. D.v.s. samma ljudkvalitet som Sony värsta Walkman spelare.
*Redigerades 5 år sedan
C
Carl Filip

1 omdöme

5 år sedan*
En riktigt bra telefon med alla dess funktioner och en riktigt bra skärpa med 4k skärm. Mycket bra kamera med ultra HD inspelning.
*Redigerades 5 år sedan
i
ipunkten ab

4 omdömen

5 år sedan*
Vet inte riktigt vad jag tycker om den efter 1 vecka, kommer i från htc one a9 2015. och innan det samsung galaxy 6s edge. + batteri + sd plats + kameran snabb + upplever att den är snabbare i mobil surf hastighet av någon konstig anledning. + skärmen är stor och bra svärta med förger som är naturliga tack vare icke oled skärm. - storleken 5,5 tum - hal som fa* lätt att tappa - ramen runt mobilen är i plast inte ok för en premium modell. PÅ press r hörde jag metall - inget nytt vad det gäller design. hård eller mjukvara - kameran i mörker upplever jag som inte så vass. Mer kommer väll. -
*Redigerades 5 år sedan
4 år sedan*
Vad en cool telefon
*Redigerades 4 år sedan

Google

Sida 2