Braun Silk-épil 9-579

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Braun Ladyshave & epilator (60)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.32)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris. Hade aldrig använt en epilator förut så det var en upplevelse.

  Tyckte att det ena munstycket (samma som på produktbilden) stack väldigt, men att det som såg ut som en manlig rakapparat var skönare mot huden och följde linjerna bättre. Ska komplettera med hårborttagningsmousse nästa gång så kanske det inte gör lika ont, men kan vara en vanesak också.

  Har ej testat i dusch.
 • Acceptabel
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  “Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris”
  Första gången jag provat epilator, var obehagligt i början men blir bättre o bättre. Och är bättre i vått. Vid dusch.
 • Bra
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Har deltagit i en produkttest via Smartson
  Jag är nöjd med epilator Den gör sitt jobb
  Var varken bättre eller sämre än den jag hade tidigare
  Positivt är att den är uppladdningsbar och man då slipper sladden
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  “Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris”.

  Jag är mycket nöjd med Silk-epil. Den lätt att använda, resultatet blir mycket bra, benen blev så lena och fina efteråt. Fungerade även bra på lite längre hår riktigt bra. Gör mindre ont för varje gång man använder den. Bra med lampan som hjälper till att se stråna.
 • Bra
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris. Jag tycker den funkar bra. Lite dåligt är den med ljusa hårstrån. Har svårt att dra loss dem. Den känns mycket mindre än föregående silkepil så det är bra.
 • Utmärkt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  “Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris”! Toppen produkt! Supernöjd med resultatet! Bra batteritid! Inte så smärtsam att använda som jag trodde!
 • Utmärkt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till reducerat pris. Såå nöjd jag är! Har testat både i vått och torrt och föredrar i vått. Mycket bättre då. Och bry dig inte om att trimma håren först om de är långa. Den funktionen funkar inget vidare men det går superbra att epilera även med lååååååååååånga hår.
  Rakfunktionen är även den strålande. Det enda jag inte testat är ansiktsmassagen men hoppas på att den är lika bra som resten.
  Jag har visserligen varit testpilot för produkten och fått köpa den till reducerat pris men det spelar ingen roll. Skulle gett den samma recention i alla fall. Helt klart prisvärd även till ordinarie pris!
 • Bra
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris. Jag hade sedan tidigare en silkepil från tidigare serie och den här är helt klart bättre, roterar snabbare, bättre batteritid och det större huvudet gör att det går lite fortare. Det här huvudet med små rullar avråder jag dock fortfarande från om man inte har lust att förlänga det hela. Vad som irriterar mig är storleken på förpackningen, skäms på er Braun! Dagens konsumenter är smartare än att tro att vi får mer för pengarna bara för att förpackningen är större. Tvärtom hade jag kanske av miljöskäl och princip låtit bli att köpa den om jag hade sett den i butik innan jag beställde.
 • Bra
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris.

  Produkten gör vad den utlovar och trots obehag (som man vänjer sig vid) känns det lättare att använda denna än rakning och dyra vaxningssessioner. Om man har känslig hud rekommenderar jag produkten speciellt.

  Håret växer ut snabbare än vad Braun säger och ibland slits endast håret av istället för att dras ut från roten, men så länge man epilerar regelbundet har man ständigt lena, hårlösa ben.
 • Utmärkt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  "Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris”. Jag är mycket nöjd med helheten av produkten. Jag har testat många av de olika funktionerna och är mycket nöjd. Jag gillar hur den passar min hand och är lätt att använda. Det är lätt att byta de olika huvuden som finns med och även lätta att rengöra. Jag gillar verkligen att det finns med en lampa då det ibland kan vara svårt att se om allt är borta vilket lampan underlättar. Visst känns det i början men det går över väldigt snabbt. Kan verkligen rekommendera produkten om man är less på att raka och inte vill vaxa. Jag kommer att fortsätta använda den regelbundet.
 • Utmärkt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  "Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris”.
  Den fungerar och gör det den ska. Tycker visserligen att man får göra flera gånger över samma område då den inte tar alla hårstrån på en gång. Vilket kan vara lite tidskrävande tycker jag. (Eller så har jag lite för bråttom, haha.
  Klart att det känns när man använder den men det är mycket mindre smärta än med vaxning!
  Har även prövat att använda i armhålorna och resultatet förundrar mig än! Mjuk och len! Har inte prövat vattentåligheten då det inte funnits tid för det.
  Men allt som allt så är jag nöjd med den!
 • Utmärkt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris. Mycket bra epilator, ligger skönt i handen, snabb & effektiv! Lätt att rengöra & extra plus för att den är trådlös & kan användas i duschen. Rekommenderar VERKLIGEN denna produkt!
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris. Jag gillar att den är vattentät då det underlättade att köra den i duschen, mindre smärtsamt. Fin och enkel design.

  Tillbehören som följde med, t.ex. ansiktsborsten var verkligen ett plus. Jättehärlig och lyxkänsla.

  Bra paket.
 • Utmärkt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till reducerat pris och jag älskar den här produkten! Jag har använt epilator sedan den första "spiral modellen" kom ut och även tidigare Brauns 7-serie.

  Som gammal epilatoranvändare så kan jag bara säga att den här knappt känns! Min 11 åriga dotter provade på sina armar och lyckades få ett riktigt bra resultat. Hon tyckte att det kändes lite, men inte illa nog för att låta bli ;).

  Bara positivt och jag rekommenderar verkligen den här epilatorn! Det enda negativa som visserligen är förståeligt är priset.
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till reducerat pris.Jag skulle ljuga om jag sa att den inte gjorde ont i början, men sen blev det bättre. Och mycket bättre med fuktiga ben än torra. Lampan gjorde att man såg bättre och ljudet var inte så högt. Blir spännande att se hur länge benen håller sig fina och hårlösa☺
 • Usel
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris. Jag har gett den flera chanser men får det inte att fungera. Visst gör den ont att använda men det känns bättre om man använder den i duschen. Men tyvärr så for jag den inte att fungera, hur jag än använder den så sliter den bara av håret och jag får en "stubb" kvar. Benen blir inte lena och fin hur jag än gör. Detta leder ju till att den inte är värd att använda när resultatet blir odugligt. Tyvärr blir mitt betyg usel för produkten.
 • Ganska bra
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Har bara provat på torr hud. Sved lite i början men det var bara att bita ihop.
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Jag har provat epilatorn idag på torra ben snabb och effektiv. Fungerar bättre på långa hår strå. Jämfört med andra märken smärtan är mycket mindre. Lampan hjälper och underlättar. Jag är nöjd med epilatorn och alla tillbehör jag rekommenderar den varmt till alla. Har inget negativt.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Jag har provat epilatorn på torra ben än så länge. Gör ju som sagt första gången fruktansvärt ont men shit vad resultatet blev över förväntan. Hade som sagt något rodnad hud direkt efter som snabbt gav med sig. Detta är första gången jag använder epilatorn men kommer aldrig använda rakhyvel igen. Och snabbt gick det också. Jag är verkligen sååå nöjd med denna produkt och alla tillbehör den kom med. Gillar även lampan som är på direkt när man slår på epilatorn. Det underlättar då man ser hårstråna extra bra. Jag har verkligen inget negativt att säga om denna produkt. Rekommenderar verkligen denna till alla. Stå bara ut första gången så blir det bara lättare och lättare med smärtan. Rengöringsborsten som medföljde använder jag varje kväll i ansiktet, kör bara med ljummet vatten och sedan efter en härlig ansiktskräm. Man känner sig fräsch efter, något rodnad första gångerna men så skönt.
 • Bra
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Har testat epilatorn på benen. Lätt att använda och gjorde inte alls ont. Lampan var ett stort plus. Borsten för ansiktsrengöring som följde med gav en mjuk och skön massage i samband med ansiktstvätten. Testar genom Smartson.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Verkligen en bra epilator :) tar bort det oönskade håret smidigt och snabbt men absolut inte smärtfritt, Testar denna otroligt bra epilatorn via smartson och jag är super nöjd, Ytterligare ett plus är att den är så snygg, med bling bling och allt.. Inlägg har jag även gjort med före och efter bilder på instagram undrar samma namn
 • Utmärkt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Jag har haft epilator sedan ung ålder så jag har varit med ett och annat..
  Denna laddningsbara epilatorn från Braun ligger på topplistan just nu! Jag har inte haft den länge men än så länge är jag supernöjd! Den låter inte lika högt som min tidigare epilator och har ett bra grepp om håret! Att den har en lampa som visar extra tydligt och kan användas i både vått och torrt är ett stort plus. Ansiktsborsten och de andra tillbehören som medföljde var också helt ok.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Bra
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Jag har deltagit Som testpilot via smartson och köpt produkten till ett reducerat pris. Var väldigt upphetsad när jag inte använt epilatorn tidigare. Men är positivt överraskad över hur bra det är. Kan verkligen rekommenderas.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Jag har deltagit som testpilot genom Smartson och köpte produkten till ett reducerat pris.
  Jag har använt epilatorer från Braun i ca 15 år. Silk-épil9 är den bästa modellen jag har haft.
  Det har ett bredare huvud som hjälper till att ta bort mer tung hår på en gång än tidigare modeller.
  Ett stort plus är att min tidigare Silk-épil7 och nu Silk-épil9 har ganska samma huvudkropp så jag kan bara ändra epilationshuvud mellan dem och få dubbelt så lång epileringstid.
  Rakhuvud fungerar mycket bra mellan epilering eller känsliga zoner. Används för bikini. Det rakar håret precis vid huden. Men var försiktig. Jag klippte min första gangan eftersom jag blev van att använda den. Nu fungerar det utmärkt.
  Jag är mycket nöjd med produkten och skulle vilja rekommendera den till andra. :)
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Jag har deltagit som testpilot genom Smartson och köpte produkten till ett reducerat pris.
  Det är första gången jag har använt epilatorn, och jag blev först skeptisk i början med alla ljud som det gjorde. Detta gick fort när jag använde det. Det gör ont första gången jag använde epilatorn, men gick snabbt över flera gånger jag använde den. Jag rekommenderar starkt epilatorn eftersom detta också är möjligt i duschen.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Jag har deltagit som testpilot genom Smartson och köpte produkten till ett reducerat pris.
  Epilator Jag har använt i många år, olika typer, det här är det bästa jag har haft.
  Det finns många kvaliteter jag gillar om detta och att det har ett huvud som är dynamiskt och följer kurvorna är över, det är fantastiskt, det här är också det enda jag har provat som är utformat för att inte ta huden. Jag är väldigt nöjd!
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris. Jag är mycket nöjd. Epilatorn snabbar snabbt och har ett bra ljus, vilket gör att jag snabbt upptäcker hår som jag har undvikit. Kan användas i duschen. När huden är våt är behandlingen mindre smärtsam. Full kotte från mig rekommenderas!
 • Utmärkt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Jag har deltagit som testpilot genom Smartson och köpte produkten till ett reducerat pris.

  Jag har en äldre epilator i ett annat märke och jag måste säga att det har varit en stor utveckling sedan det här! Epilatorn har ett bredare huvud, med flera pincett, och är därför både snabbare och ger mer hår än den äldre. LED-lampan är super och gör det lättare att se små hår längs vägen. Det är bra att släppa sladden, och epilatorn är bra i det medföljande laddningsstället. Jag föredrar det rörliga huvudet som följer kurvorna på mina ben nära.

  Den medföljande ansiktsborsten passar mjuk och ger en frisk och god känsla av renhet och peeling effekt.

  Jag försökte använda den medföljande rakhyveln i duschen under mina armar. Det fungerade väldigt dåligt och jag fick både skärningar och skrapor .. Inte säker på om jag gjorde något fel, annars är rakhyveln inte lämplig för känsliga områden.

  Allt som allt en mycket bra epilator skulle jag definitivt rekommendera.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Jag har deltagit som testpilot genom Smartson och köpte produkten till ett reducerat pris.

  Jag har använt epilatorer från Braun i 10 år nu. Denna modell har bredare huvud, vilket gör hårborttagning effektivare än tidigare modeller. Jag finner också att hårborttagningen med denna modell är absolut ingen smärta.

  Batteriet har lång livslängd och jag behöver inte ladda batterierna mellan varje gång jag använder epilatorn.
 • Utmärkt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Jag har deltagit som testpilot genom Smartson och köpte produkten till ett reducerat pris.

  Denna epilator är helt fantastisk. Det tar även de kortaste håren och är mycket effektiv. Har tidigare haft en epilator, men det är obehagligt. Gillar att det är lätt när det går. Måste dra lite eftersom det är lite svårt att slå på (skruvmejsel) men för mig är det inte något problem. Bra design och stort plus för små laddare. Lätt att ta på semester i en praktisk väska.
  Huden blir lite irriterad strax efter men smörjer aloe vera gel och blir silkeslen dagg följande dag.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Jag har deltagit som testpilot genom Smartson och köpte produkten till ett reducerat pris. Jag har alltid varit lite ovillig att försöka epilatorn eftersom jag har varit rädd att det skulle vara mycket dåligt. Jag har både ansiktsborste och epilator, båda är vattentäta. Epilatorn har en laddstation och är välhänt, det känns som att det är mycket bra kvalitet. Jag älskar att det finns ljus på det så jag ser vad jag gör och att den har två olika inställningar, snabbt och långsamt. Jag vet inte vad jag har gjort utan en ansiktsborste, jag använder den varje dag.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Jag har deltagit som testpilot genom Smartson och köpte produkten till ett reducerat pris. Jag har aldrig provat en epilator tidigare, men var väldigt nöjd med den här. Som jag har hört andra säga om denna hårborttagningsmetod gör det ont att börja med, men bara biter tänderna eftersom det går fort. Vad som är briljant med detta är att det kan användas under vatten, så det hjälper i smärtan att använda den under rinnande hett vatten. Resultatet jag hittade var mycket bra. Eftersom det är ljus på det, ser håren bra ut. Jag tyckte också om ansiktsborsten mycket bra. Kjempefornøyd!
 • Bra
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  En mycket bra epilator för daglig användning. Bra och bred yta. Tar större områden än modell 7 (som jag hade tidigare). Mycket nöjd med produkten, men lite styvt pris. Jag har deltagit som testpilot genom Smartson och köpte produkten till ett reducerat pris.
 • Utmärkt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Jag har deltagit som testpilot genom Smartson och köpte produkten till ett reducerat pris.
  Jag har inte använt epilatorn tidigare, så det här är nytt för mig. Det visade sig vara minst lika vodt som jag hade tänkt mig. Men genom att ta en skål flera gånger och göra det i duschen under rinnande varmvatten gick den första omgången smidigt. Har hört att ju oftare det kommer att användas, desto mindre smärta det kommer att göra, så jag biter tenn tillsammans och försöker flera gånger.

  Den rakapparat som kom med jag försökte på det andra benet och det var praktiskt taget samma resultat som epilatorn själv. Det användes också för att trimma håret före epilering.

  Det sista var ansiktsborsten. Detta var helt vackert att använda. Hade ansiktsrengöring och gick över borstens ansikte. Huden var ren och mjuk efter användning så det kommer att användas ofta.

  Sammantaget mycket nöjda med produkten, även om det skadade att epilera.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Jag har deltagit som testpilot genom Smartson och har köpt produkten till ett reducerat pris. Det är första gången jag försöker en epilator så jag blev förvånad över smärtan. Det var smärtsamt men inte så illa som jag fruktade. smart med ljus på sidan så att du ser bättre ut. fungerar bra och jag släpper bort den torra och kliande huden jag får efter rakning. Kan ställas in i två hastigheter. Ansökningsavgiften som följde är mjuk och bra. faller inte in i huden efteråt och är mycket populär hos huset i 15 år :) Rekommenderat!
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Jag har deltagit som testpilot genom Smartson och köpte produkten till ett reducerat pris.

  Jag har använt flera epilatorer, men det är klart det bästa. Det har snabba exakta pincett, som lyckades ta bort mina benhår som har vuxit fria under en viss tid. Normalt måste jag gå över mina ben över tre dagar i början av epilationen. Men det var inte nödvändigt med den här, det tog allt. Jag hade köpt den här igen!

  Också som ansiktsborsten som följde med. Det ser ut att det exfolierar huden försiktigt och huden känns renare. Vet inte om det faktiskt har någon effekt, men det känns bra.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Denna epilator är en helt ny värld jämfört med de som jag tidigare haft. Jag har haft flera på cirka 15 år och den här är absolut överlägsen. Det tar allt det lilla håret med det och jag behöver inte gå över flera gånger. Detta hår tog mig bort för att ta den gamla, det tog de tunnaste håren. Perfekt att jag inte kan styra sladden, det är så gott att det är laddningsbart. Om du köper en epilator, har du inte råd att spendera pengar på en billig. Köp det här!
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Den här epilatorn är en dröm .. Jag har öm hud och blir ofta mycket röd och får infektioner i hårsäckarna i andra rakverktyg. Med den här epilatorn är jag nästan inte röd, och det var inte illa alls att använda det på mina benar med den snabbaste hastigheten. Jag hade längre hår rekommenderat men det fungerade bra. Var tvungen att ta ett par extra drag.

  Jag ÄLSKAR massagehuvudet och ljuset på applikationen, även om jag också har ett hatförhållande med det som håret blir ännu mer synligt :)

  Både shaver och ansiktsborste fungerar bra och gör det säkert värt pengarna