Braun Silk-épil 9-579

Braun Silk-épil 9-579

(40)
4.2(40 omdömen)
  • Epilator
  • Batteridrift
  • Vit, Rosa, Lila
  • För våt och torr användning, Lampa
  • Typ: Epilator
  • Batteridrift
  • Tillgängliga färger: Vit, Rosa, Lila

4.2 av 5 stjärnor

Baserat på 40 omdömen

Sorterat efter datum
2018-04-17
j
Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris. Hade aldrig använt en epilator förut så det var en upplevelse. Tyckte att det ena munstycket (samma som på produktbilden) stack väldigt, men att det som såg ut som en manlig rakapparat var skönare mot huden och följde linjerna bättre. Ska komplettera med hårborttagningsmousse nästa gång så kanske det inte gör lika ont, men kan vara en vanesak också. Har ej testat i dusch.
2018-04-17
F
“Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris” Första gången jag provat epilator, var obehagligt i början men blir bättre o bättre. Och är bättre i vått. Vid dusch.
2018-04-16
c
Har deltagit i en produkttest via Smartson Jag är nöjd med epilator Den gör sitt jobb Var varken bättre eller sämre än den jag hade tidigare Positivt är att den är uppladdningsbar och man då slipper sladden
2018-04-16
e
“Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris”. Jag är mycket nöjd med Silk-epil. Den lätt att använda, resultatet blir mycket bra, benen blev så lena och fina efteråt. Fungerade även bra på lite längre hår riktigt bra. Gör mindre ont för varje gång man använder den. Bra med lampan som hjälper till att se stråna.
2018-04-16
N
Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris. Jag tycker den funkar bra. Lite dåligt är den med ljusa hårstrån. Har svårt att dra loss dem. Den känns mycket mindre än föregående silkepil så det är bra.
Sida 1