Braun Silk-épil 9-579

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Braun Ladyshave & epilator (66)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.32)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris. Hade aldrig använt en epilator förut så det var en upplevelse.

  Tyckte att det ena munstycket (samma som på produktbilden) stack väldigt, men att det som såg ut som en manlig rakapparat var skönare mot huden och följde linjerna bättre. Ska komplettera med hårborttagningsmousse nästa gång så kanske det inte gör lika ont, men kan vara en vanesak också.

  Har ej testat i dusch.
 • Acceptabel
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  “Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris”
  Första gången jag provat epilator, var obehagligt i början men blir bättre o bättre. Och är bättre i vått. Vid dusch.
 • Bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Har deltagit i en produkttest via Smartson
  Jag är nöjd med epilator Den gör sitt jobb
  Var varken bättre eller sämre än den jag hade tidigare
  Positivt är att den är uppladdningsbar och man då slipper sladden
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  “Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris”.

  Jag är mycket nöjd med Silk-epil. Den lätt att använda, resultatet blir mycket bra, benen blev så lena och fina efteråt. Fungerade även bra på lite längre hår riktigt bra. Gör mindre ont för varje gång man använder den. Bra med lampan som hjälper till att se stråna.
 • Bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris. Jag tycker den funkar bra. Lite dåligt är den med ljusa hårstrån. Har svårt att dra loss dem. Den känns mycket mindre än föregående silkepil så det är bra.
 • Utmärkt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  “Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris”! Toppen produkt! Supernöjd med resultatet! Bra batteritid! Inte så smärtsam att använda som jag trodde!
 • Utmärkt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till reducerat pris. Såå nöjd jag är! Har testat både i vått och torrt och föredrar i vått. Mycket bättre då. Och bry dig inte om att trimma håren först om de är långa. Den funktionen funkar inget vidare men det går superbra att epilera även med lååååååååååånga hår.
  Rakfunktionen är även den strålande. Det enda jag inte testat är ansiktsmassagen men hoppas på att den är lika bra som resten.
  Jag har visserligen varit testpilot för produkten och fått köpa den till reducerat pris men det spelar ingen roll. Skulle gett den samma recention i alla fall. Helt klart prisvärd även till ordinarie pris!
 • Bra
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris. Jag hade sedan tidigare en silkepil från tidigare serie och den här är helt klart bättre, roterar snabbare, bättre batteritid och det större huvudet gör att det går lite fortare. Det här huvudet med små rullar avråder jag dock fortfarande från om man inte har lust att förlänga det hela. Vad som irriterar mig är storleken på förpackningen, skäms på er Braun! Dagens konsumenter är smartare än att tro att vi får mer för pengarna bara för att förpackningen är större. Tvärtom hade jag kanske av miljöskäl och princip låtit bli att köpa den om jag hade sett den i butik innan jag beställde.
 • Bra
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris.

  Produkten gör vad den utlovar och trots obehag (som man vänjer sig vid) känns det lättare att använda denna än rakning och dyra vaxningssessioner. Om man har känslig hud rekommenderar jag produkten speciellt.

  Håret växer ut snabbare än vad Braun säger och ibland slits endast håret av istället för att dras ut från roten, men så länge man epilerar regelbundet har man ständigt lena, hårlösa ben.
 • Utmärkt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  "Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris”. Jag är mycket nöjd med helheten av produkten. Jag har testat många av de olika funktionerna och är mycket nöjd. Jag gillar hur den passar min hand och är lätt att använda. Det är lätt att byta de olika huvuden som finns med och även lätta att rengöra. Jag gillar verkligen att det finns med en lampa då det ibland kan vara svårt att se om allt är borta vilket lampan underlättar. Visst känns det i början men det går över väldigt snabbt. Kan verkligen rekommendera produkten om man är less på att raka och inte vill vaxa. Jag kommer att fortsätta använda den regelbundet.
 • Utmärkt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  "Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris”.
  Den fungerar och gör det den ska. Tycker visserligen att man får göra flera gånger över samma område då den inte tar alla hårstrån på en gång. Vilket kan vara lite tidskrävande tycker jag. (Eller så har jag lite för bråttom, haha.
  Klart att det känns när man använder den men det är mycket mindre smärta än med vaxning!
  Har även prövat att använda i armhålorna och resultatet förundrar mig än! Mjuk och len! Har inte prövat vattentåligheten då det inte funnits tid för det.
  Men allt som allt så är jag nöjd med den!
 • Utmärkt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris. Mycket bra epilator, ligger skönt i handen, snabb & effektiv! Lätt att rengöra & extra plus för att den är trådlös & kan användas i duschen. Rekommenderar VERKLIGEN denna produkt!
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris. Jag gillar att den är vattentät då det underlättade att köra den i duschen, mindre smärtsamt. Fin och enkel design.

  Tillbehören som följde med, t.ex. ansiktsborsten var verkligen ett plus. Jättehärlig och lyxkänsla.

  Bra paket.
 • Utmärkt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till reducerat pris och jag älskar den här produkten! Jag har använt epilator sedan den första "spiral modellen" kom ut och även tidigare Brauns 7-serie.

  Som gammal epilatoranvändare så kan jag bara säga att den här knappt känns! Min 11 åriga dotter provade på sina armar och lyckades få ett riktigt bra resultat. Hon tyckte att det kändes lite, men inte illa nog för att låta bli ;).

  Bara positivt och jag rekommenderar verkligen den här epilatorn! Det enda negativa som visserligen är förståeligt är priset.
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till reducerat pris.Jag skulle ljuga om jag sa att den inte gjorde ont i början, men sen blev det bättre. Och mycket bättre med fuktiga ben än torra. Lampan gjorde att man såg bättre och ljudet var inte så högt. Blir spännande att se hur länge benen håller sig fina och hårlösa☺
 • Usel
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Jag har deltagit som testpilot via Smartson och köpt produkten till ett reducerat pris. Jag har gett den flera chanser men får det inte att fungera. Visst gör den ont att använda men det känns bättre om man använder den i duschen. Men tyvärr så for jag den inte att fungera, hur jag än använder den så sliter den bara av håret och jag får en "stubb" kvar. Benen blir inte lena och fin hur jag än gör. Detta leder ju till att den inte är värd att använda när resultatet blir odugligt. Tyvärr blir mitt betyg usel för produkten.
 • Ganska bra
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Har bara provat på torr hud. Sved lite i början men det var bara att bita ihop.
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Jag har provat epilatorn idag på torra ben snabb och effektiv. Fungerar bättre på långa hår strå. Jämfört med andra märken smärtan är mycket mindre. Lampan hjälper och underlättar. Jag är nöjd med epilatorn och alla tillbehör jag rekommenderar den varmt till alla. Har inget negativt.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Jag har provat epilatorn på torra ben än så länge. Gör ju som sagt första gången fruktansvärt ont men shit vad resultatet blev över förväntan. Hade som sagt något rodnad hud direkt efter som snabbt gav med sig. Detta är första gången jag använder epilatorn men kommer aldrig använda rakhyvel igen. Och snabbt gick det också. Jag är verkligen sååå nöjd med denna produkt och alla tillbehör den kom med. Gillar även lampan som är på direkt när man slår på epilatorn. Det underlättar då man ser hårstråna extra bra. Jag har verkligen inget negativt att säga om denna produkt. Rekommenderar verkligen denna till alla. Stå bara ut första gången så blir det bara lättare och lättare med smärtan. Rengöringsborsten som medföljde använder jag varje kväll i ansiktet, kör bara med ljummet vatten och sedan efter en härlig ansiktskräm. Man känner sig fräsch efter, något rodnad första gångerna men så skönt.
 • Bra
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Har testat epilatorn på benen. Lätt att använda och gjorde inte alls ont. Lampan var ett stort plus. Borsten för ansiktsrengöring som följde med gav en mjuk och skön massage i samband med ansiktstvätten. Testar genom Smartson.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Verkligen en bra epilator :) tar bort det oönskade håret smidigt och snabbt men absolut inte smärtfritt, Testar denna otroligt bra epilatorn via smartson och jag är super nöjd, Ytterligare ett plus är att den är så snygg, med bling bling och allt.. Inlägg har jag även gjort med före och efter bilder på instagram undrar samma namn
 • Utmärkt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Jag har haft epilator sedan ung ålder så jag har varit med ett och annat..
  Denna laddningsbara epilatorn från Braun ligger på topplistan just nu! Jag har inte haft den länge men än så länge är jag supernöjd! Den låter inte lika högt som min tidigare epilator och har ett bra grepp om håret! Att den har en lampa som visar extra tydligt och kan användas i både vått och torrt är ett stort plus. Ansiktsborsten och de andra tillbehören som medföljde var också helt ok.